Bata Trokrilni Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 KO, ja? Naravno, i definitivno je žešći album. Quote
Invictus Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Ne, zato ga nisam ni komentarisao. Sto ne znaci da necu, cim ga se domognem. Quote
RNA Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Узми бар ово реиздање на диску за почетак. Quote
wasd Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 moze neko da postavi neki link za PAKLENI TRIO i KRALJICU SMRTI posto ja ne mogu da nadjem nigde Quote
wasd Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 (edited) hvala , ali sto sam sinoc napisao post vrlo malo kasnije sam nasao na nekom blogu, skroz slucajno u svakom slucaju hvala jos jednom PS verovatno ce se naci jos nesto zanimljivo na tom sajtu PPS odusevljen sam tim albumima i ceo dan smaram narod pricajuci o njima, cak sam i nekim drugovima koji slusaju sve sto je moderno pricao o GORDIMA Edited March 20, 2008 by wasd Quote
Guest jocacar Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 E moji omladinci, ako neko ovo bude čitao, tek da znate, bio sam na koncertu grupe Gordi u nekom Domu kulture Stari grad, tako se valjda zvala ta rupa na Dorćolu pored GSP-a, tu je moglo da stane jedva 1000 ljudi. Ali kakav je to koncert bio!!!!!!!! Nikada pre a ni posle nisam bio u takvoj ludnici!!! Mali prostor dupke pun, a ozvučenje ko za halu Pionir, razvaljivanje bubnih opni. U grupi Gordi bubnjeve je udarao neki momak sa Karaburme, sećam se da se prezivao Petrović, ne sećam se imena, a živeo je preko puta 7. beogradske gimnazije i probe je imao na svojoj gajbi, svako popodne. Naslušao sam se bubnjeva live. Gorde sam gledao i na BROF-u, tako se zvao pokušaj Beogradskog Rock Festivala, u Pioniru. Zlatko Manojlović je silazio sa tribine i svirao neku solažu, a onda je krenula rokačina. Svirali su još i Divlje jagode, prvi put sa Alenom kao pevačem, kakvo je to kreštanje bilo, užas. Posle njih je izleteo debeljuškasti pevač Paklenske pomaranče sa sekiretinom a la Saxon koju je zakucao u binu. Dobri su bili ti Slovenci. I eto, tako, čitajući ove vaše komentare na Gorde prisetih se tih dana kad sam ja bio u vašim godinama. I sada mi je mp3 player pun heavy metala, krv vri istim žarom kao i pre 25 godina. Jednom metalac uvek metalac. Iako više likom ne izgledam kao Heavy, kosa me napustila odavno, duh metalca živi u meni i dalje. I živeće uvek. Sad je na vama da nastavite i da se ne predajete. Pozdrav svima koji ovo budu čitali. Quote
Thrasher Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 (edited) Svaka cast! Ako ima neki bend koji bih hteo da vidim uzivo, to su Gordi. Sa takva dva albuma, koncerti su morali biti samo ludnice i prznjave za sve pare. Edited August 5, 2009 by Thrasher Quote
Guest jocacar Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Evo i link ka Youtube-u sa snimcima tih koncerata!!! http://www.youtube.com/watch?v=738CzkpIx4o Quote
Nemethor Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 E moji omladinci, ako neko ovo bude čitao, tek da znate, bio sam na koncertu grupe Gordi u nekom Domu kulture Stari grad, tako se valjda zvala ta rupa na Dorćolu pored GSP-a, tu je moglo da stane jedva 1000 ljudi. Ali kakav je to koncert bio!!!!!!!! Nikada pre a ni posle nisam bio u takvoj ludnici!!! Mali prostor dupke pun, a ozvučenje ko za halu Pionir, razvaljivanje bubnih opni. U grupi Gordi bubnjeve je udarao neki momak sa Karaburme, sećam se da se prezivao Petrović, ne sećam se imena, a živeo je preko puta 7. beogradske gimnazije i probe je imao na svojoj gajbi, svako popodne. Naslušao sam se bubnjeva live. Gorde sam gledao i na BROF-u, tako se zvao pokušaj Beogradskog Rock Festivala, u Pioniru. Zlatko Manojlović je silazio sa tribine i svirao neku solažu, a onda je krenula rokačina. Svirali su još i Divlje jagode, prvi put sa Alenom kao pevačem, kakvo je to kreštanje bilo, užas. Posle njih je izleteo debeljuškasti pevač Paklenske pomaranče sa sekiretinom a la Saxon koju je zakucao u binu. Dobri su bili ti Slovenci. I eto, tako, čitajući ove vaše komentare na Gorde prisetih se tih dana kad sam ja bio u vašim godinama. I sada mi je mp3 player pun heavy metala, krv vri istim žarom kao i pre 25 godina. Jednom metalac uvek metalac. Iako više likom ne izgledam kao Heavy, kosa me napustila odavno, duh metalca živi u meni i dalje. I živeće uvek. Sad je na vama da nastavite i da se ne predajete. Pozdrav svima koji ovo budu čitali. Svaka cast, respect! Quote
dudi Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 E moji omladinci, ako neko ovo bude čitao, tek da znate, bio sam na koncertu grupe Gordi u nekom Domu kulture Stari grad, tako se valjda zvala ta rupa na Dorćolu pored GSP-a, tu je moglo da stane jedva 1000 ljudi. Ali kakav je to koncert bio!!!!!!!! Nikada pre a ni posle nisam bio u takvoj ludnici!!! Mali prostor dupke pun, a ozvučenje ko za halu Pionir, razvaljivanje bubnih opni. U grupi Gordi bubnjeve je udarao neki momak sa Karaburme, sećam se da se prezivao Petrović, ne sećam se imena, a živeo je preko puta 7. beogradske gimnazije i probe je imao na svojoj gajbi, svako popodne. Naslušao sam se bubnjeva live. Gorde sam gledao i na BROF-u, tako se zvao pokušaj Beogradskog Rock Festivala, u Pioniru. Zlatko Manojlović je silazio sa tribine i svirao neku solažu, a onda je krenula rokačina. Svirali su još i Divlje jagode, prvi put sa Alenom kao pevačem, kakvo je to kreštanje bilo, užas. Posle njih je izleteo debeljuškasti pevač Paklenske pomaranče sa sekiretinom a la Saxon koju je zakucao u binu. Dobri su bili ti Slovenci. I eto, tako, čitajući ove vaše komentare na Gorde prisetih se tih dana kad sam ja bio u vašim godinama. I sada mi je mp3 player pun heavy metala, krv vri istim žarom kao i pre 25 godina. Jednom metalac uvek metalac. Iako više likom ne izgledam kao Heavy, kosa me napustila odavno, duh metalca živi u meni i dalje. I živeće uvek. Sad je na vama da nastavite i da se ne predajete. Pozdrav svima koji ovo budu čitali. Joco stvarno si car Quote
Recommended Posts