NeSa Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 To za textove si upravu...ali oni su svesni toga i namerno su ih pravili tako Quote
Divlji Tigar Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 И сингл "Шошана", то си заборавио, и још неколико синглица соло. To je grupa Dah a singl grupe Gordi je Duga Noc/Idi Sad Quote
RNA Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Pa da, to možda jeste previše ‘’old school’’ za moj ‘’ženski’’ ukus, ali su utisci pozitivni. Za sada mi je favorit ‘’Strašna riba iz daleka’’ . То им је уз 'Краљицу смрти' дефинитвно музички најбоља песма коју су направили. Ту збора нема, али текстови су најгори икад. Иначе, оно за Вокс сам ја случајно сазнао кад сам гледао ТВ, а касније сам тек почео да слушам Горде. Quote
Divlji Tigar Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 RNA ajde stavi spisak pesam sa Kraljice smrti nemogu da sacekam izlazak cd i reci utiske o albumu Quote
RNA Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Могу само да ставим списак песама који се налазе на плочи. Мислим да неће бити више бонус песама, али ће бити још два спота (не знам која) са оног Београдског фестивала, са којег су бонуси и на првом диску. Елем, списак песама на албуму је: Лова Блефер Вештице, ђаволи Остани далеко Краљица смрти Убица у бекству Друга страна света Док си млад Оне воле све што и ја Само још један број Quote
SATAN-iz Batajnice Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Ja sam veliki pristalica domaceg metala.Ovo zvuci zanimljivo mora da se nabavi... Quote
Divlji Tigar Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Pakleni Trio je vec u prodaji,a za Kraljicu Smrti se strpi nekih 10-tak dana. Quote
Enjoy Sarma Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Veceras sam na 202-jci slusao par pesama ovog benda i jako su mi sedopale, nisam mislio da se 80-ih tako nesto sviralo kod nas. Postovani GLODUR (citaj: GLODAR) Rogosic je predstavljao album Kraljica smrti u izdanju sopstvene firme... Quote
RNA Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 'Би га буразеру, зато треба копати мало. Без копања нема рупе... Quote
Divlji Tigar Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Veceras sam na 202-jci slusao par pesama ovog benda i jako su mi sedopale, nisam mislio da se 80-ih tako nesto sviralo kod nas. Postovani GLODUR (citaj: GLODAR) Rogosic je predstavljao album Kraljica smrti u izdanju sopstvene firme... e jebi ga propustih emisiju mislio sam da nece biti nita iteresantno ona kucka Olga smara nevidjeno. Quote
Osmi Putnik Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Na zalost mnogi su zaboravili taj bend...a ja sam cuo da ce biti reunion Gorda...da da bice reunion turneja pozdrav Quote
Mary Joe Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Pa, bilo bi to gotivno... No, zasto imam osecaj da je to samo puka prica, i od realizacije nista nece biti? Eh, eh... Valjda je izasla ta ''Kraljica smrti'', da skoknem do grada i kupim kad ozdravim. Quote
... Posted January 21, 2006 Author Report Posted January 21, 2006 Коначно два албума на диску. Морам да их набавим. Не волим приче типа, ако си металац, мораш да имаш/слушаш тај и тај албум/састав. Али ово стварно мора да се налази у колекцијама! ИСТОРИЈА И КУЛТ! Quote
Osmi Putnik Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Коначно два албума на диску. Морам да их набавим. Не волим приче типа, ако си металац, мораш да имаш/слушаш тај и тај албум/састав. Али ово стварно мора да се налази у колекцијама! ИСТОРИЈА И КУЛТ! Slazem se,ovo je pocetak mnogih stvari u ovoj zemlji...ipak su oni tada bili i idoli gomili klinchuriji u to vreme Quote
RNA Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Лепше је имати их у оригиналном формату, тј. на плочама, али вреди их узети ако ништа због бонус видеа. Како је оно занимљиво за видети! Quote
Osmi Putnik Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Slazem se bosko...favoriti su igraj luduj,tebi ne treba niko,san,volim,ona i ja... Quote
Divlji Tigar Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Da li neko zna kada ce se pojaviti KraljicaSmrti. RNA cuo sam da si ti prevo biografiju bend na engleski i da ce se ona naci na Kraljici. Quote
... Posted January 23, 2006 Author Report Posted January 23, 2006 Изашла је већ. Но, у Мордору је распродата, а ја хтео и њу да узмем данас. Који ми кодек, до ђавола, треба да ваљано одгледам оне уживо снимке. И како да пустим аудио песме с албума на компјутеру. Региструје ми само видео снимке. Мрзим мултимедијалне дискове. Увек имам проблема с једним од медија. Quote
Mary Joe Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 I meni isto tako. Ali, cini mi se da, kad stavis u windows media player, ucitava ti pesme, a kada otvoris sadrzaj u my computer, izbacuje ti video. Quote
RNA Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Изашла је већ. Но, у Мордору је распродата, а ја хтео и њу да узмем данас. Ја пре неки дан био да се распитам за "Краљицу...", пошто дугујем једном Шваби 10 комада, а Козељник ми рече да још није урађен диск. Не знам одакле ти та информација. Ако је са флајера, не веруј. И нема шансе да буде распродат у тако кратком року! Quote
... Posted January 25, 2006 Author Report Posted January 25, 2006 Ја видео диск да стоји тамо где је одељак за домаће. Додуше, нисам узимао у руке. Ко зна шта сам онда видео! Quote
Hail Metal Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Nabavio sam neki mp3 kad ono tamo 20-tak pesama Gordija,solidan bend,ali nemam nazive pesama,pa bih zamolio ako neko ima tekstove,ili bar spisak pesama sa albuma da napise,cisto da znam koje pesme slusam i koje albume imam. Quote
Гласник смрти Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Купи оригинал. Узео сам пре пар недеља Паклени трио, стварно је одличан албум, прави пржећи хеви метал. Дефинитивно први прави метал албум који је изашао у Југославији (1981). Quote
Divlji Tigar Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 E ovo iz REX mi idu na racku koliko cemo jos cekati da reizdaju album"Kraljica Smrti"? Bas sam nestrpljiv, a nazivi pesama dosta obecavaju. "Vestice, Djavoli" Quote
Recommended Posts