Dersu Uzala Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Ne secam se, dvaes' pet leta, malo li je...Znam da izadje onaj sa sekirom, da ne kazem helebardom. Quote
Litar Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Ne secam se, dvaes' pet leta, malo li je...Znam da izadje onaj sa sekirom, da ne kazem helebardom. Eh, kao da je juce bilo He-he... i iz kojeg puta je uspeo da konacno zabode to sikirce u pod...? Mislim da nije bilo koncerta na kojem je uspeo iz prve :) Quote
dudi Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Sad se setih.. Zar nisu te veceri oboje, i Gordi i Pomoranza bili predgrupe? He-he, posle je Gillan pevao na onom HM festivalu u Zagrebu, pa su mu ukrali pasos... :) To je bio onaj dvodnevni Heavy Metal festival u domu sportova u zagrebu. Pomaranča su tada svirali oba dana a Gordi nisu bili na tom festu. Pored atomic rooster, no bros ,Uriah heep ,gillan bili su i motorhead. A šta kažeš gillanu maznuli pasoš ? Quote
Wild Child Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 veeeesticeeee , djavoliiiiii deviceeee, andjeliii... Quote
sserbia Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 e pazite ovako:meni je gordi nopisiva glupost ali imam plochu(original naravno) pakleni trio,tako neshto e poshto bih ja to najradije spalio neka se javi neko kome to treba poslacu mu via PTT bez ikakve nadoknade E-MAIL: [email protected] ne zajebawam se nisam tolki debil Quote
Saša Grbić Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Pozdrav svima. Od njih sam čuo samo pjesmu "Tebi treba neko", čini mi se da se tako zove. Prije nego što kupim albume volio bih poslušati bar dvije tri pjesme pa da odlučim kupovati ili ne. Vidim ovdje mnogi govore kako se ne treba truditi oko prethodnih albuma. Ja uvijek volim poslušati, ako je to moguće, sve albume nekog benda kojeg nisam slušao i onda donijeti svoj sud. Quote
RNA Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Зар се песма не зове 'Теби не треба нико'? Једна од оних са ужасним текстом, али ако ти се музика на њој допада, гарантујем да ће ти се и остатак свидети, бар са "Пакленог трија" и "Краљице смрти". А са делом њихове раније каријере можеш безболно да се упознаш ако чујеш бонус песме са реиздања "Пакленог трија". Пре неки дан на берзи први пут видех "Горди 3", који је изашао исте године кад и "Паклени трио", али да видите разлику у имиџу... Quote
Bata Trokrilni Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Video sam na štandu Rock Express-a na Sajmu knjiga Pakleni trio i Kraljicu smrti, svaki za po 450 dinara, ali nisam kupio. Nije mi se davalo 900 dinara, a glupo mi bilo da kupim samo jedan album. Quote
dudi Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Video sam na štandu Rock Express-a na Sajmu knjiga Pakleni trio i Kraljicu smrti, svaki za po 450 dinara, ali nisam kupio. Nije mi se davalo 900 dinara, a glupo mi bilo da kupim samo jedan album. Što je glupo da kupiš samo jedan album? Quote
Bata Trokrilni Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Zato što nisam mogao da se odlučim koji. Quote
_powerslave_ Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Mnogo dobar bend, imam i Pakleni trio i Kraljicu smrti i oba kidaju Quote
Apostol Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Ja imam pakleni trio i kraljicu smrti i bend je skroz blesav... Ali tekstovi su im najbolji... Quote
Divlji Tigar Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Samo sam te nocas golu, kako pijes Coca Colu, kako branis na mom golu, kako igras na mom stolu Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 aaaa jesu bili gordi,narocito onaj celavi bradonja. Quote
RNA Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Samo sam te nocas golu, kako pijes Coca Colu, kako branis na mom golu, kako igras na mom stolu Да, ти стихови спадају међу глупље у Златковој пребогатој историји екстремно глупих текстова. Quote
Invictus Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Tekstovi jesu malo upitni, ali zato muzika... Imam na plocama Covek i Pakleni Trio. Covek, pa iskreno da kazem nesjecam se bas o cemu je tu rijec i to vjerovatno govori o albumu, ali zato Pakleni Trio... brzi voz brate! Koji Judas? Quote
Bata Trokrilni Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Kraljica smrti je brži i žešći album. Quote
RNA Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 ali zato Pakleni Trio... brzi voz brate! Koji Judas? Мојне тако, они су Златку и били узор да почне да свира метал. Quote
Invictus Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 To je ocigledno. Htio sam da kazem da na Triu prashe bez milosti. Quote
RNA Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 А јес' ти уопште слушао "Краљицу смрти"? Quote
Recommended Posts