Mr. Smarty Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 hehe izvini brate slusao sam gotovo sve albume od vaia i satcha ali da su oni brzi batali ti to!!!mislim nije brzina toliko vazna evo pgledaj koliko ih sada ima koji sviraju 300bpm brzo!!!a sto se tice vaia i on zna ponekad da smara!!!jedino satchne smara!ali ipak kako je malmsteen to koristio svaka mu cast!1mislim njegovo vreme je proslo ali opet mu svaka cast!!! Procitaj pazljivije...njih dvojca Shred-ovanje ostavljaju kod kuce...na njihovim albumima se za razliku od Malmteen-ovih cuje "muzika" a ne skale...tj. haromonski mol ...da citiram Dushana...to je kao ono kada nego odvali da Satch nema dobar picking ...pa zar zaista neko misli da jednom Satrianiju nebi bio problem da sedne i da 10 sati dnevno vezba iskljucivo picking...a to je i radio svojevremeno ...kao i svi ti "orachi" ...postoji razlog zbog cega Satriani i Vai stalno sviraju na G3-u a Malmsteen biva pozvan samo jednom kada Petrucci otkaze turneju zbog obaveza Quote
-Abraxas- Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 (edited) Procitaj pazljivije...njih dvojca Shred-ovanje ostavljaju kod kuce...na njihovim albumima se za razliku od Malmteen-ovih cuje "muzika" a ne skale...tj. haromonski mol ...da citiram Dushana...to je kao ono kada nego odvali da Satch nema dobar picking ...pa zar zaista neko misli da jednom Satrianiju nebi bio problem da sedne i da 10 sati dnevno vezba iskljucivo picking...a to je i radio svojevremeno ...kao i svi ti "orachi" ...postoji razlog zbog cega Satriani i Vai stalno sviraju na G3-u a Malmsteen biva pozvan samo jednom kada Petrucci otkaze turneju zbog obaveza g3 hehe pa zato sto je g3 mozda niihva ideja bila!mozda su poceli prvi sa tim a oni su ipak prijtelji(satch je ucio vaia).kod satcha se cuje muzika to si u pravu!!!mada rekoh ti i vai smara isto ponekad!!svaka cast dushanu za njegovo znanje ali svako ima svoije misljenje!!a ti govori ono sto ti islis a nemoj slusat druge jer mislis da su bolji od tebe p zato moraju da budu u pravu!! koliko je puta petrucci svirao sa g3? koliko je puta eric johnson? usput malmstenne je zaradio vise para od vaia i od satcha!!i sta hoces sa tim da kazes da ko god svira sa g3 da je super i li da je najbolji!!! Edited November 21, 2004 by Yngwie_Malmsteen Quote
Mr. Smarty Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 Citirao sam Dushana zato sto su to cinjenice a ne licni stav ...ovo drugo u vezi G3-a sam napisao ja...nego...i Petrucci i Eric su svirali 2 puta...na G3 sviraju ljudi koji su dali neki veci doprinos muzici kako svojim tehnickim umecem tako i svojom muzikom...naravno da to nije merilo kvaliteta ali opet daleko od toga da nista ne znaci...sto se tice para Satch je prodao oko 7-8 miliona a Vai 11...a za Malmsteen-a zaista ne znam...daj neke cifre Quote
-Abraxas- Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 mislio sam da je satch visde od vaia prodao ali nema veze javicu ti cifre kada ih nadjem ! ps.imas li icq? Quote
Mr. Smarty Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 Pa solo albuma jeste...i to dosta...ali nemoj da zaboravis da je Vai svirao u Shitsnake-u, tj. Whitesnake-u ...samo na jednom albumu doduse ali tu je dobio bar 3-4 milioncica ...a tu je i Zappa... Nemam ICQ i programe slicne njemu zato sto bih onda morao i da stavim neki antivirus...a to ne volim Quote
-Abraxas- Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 pa da na solo albume sam i mislio jewr znam da je vai sa surfing with the alien mnogo albuma prodao!!vai je svirao i u alcatrazzu posle malmsteena,mada ja mislim kada je on svirao kod zappe da je zappa komponovao! Quote
Mr. Smarty Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 Ne znam...nisam slusao nista iz tog perioda...ali nabavicu neke diskove uskoro Surfing' je najprodavaniji instrumentalni album svih vremena Quote
-Abraxas- Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 d da cuo sam to!!sa njim je i satch postao poznat iako mi je nick yngwie malmsteen opet se ne mogu odlucit ko mi se vise svidja satch ili malmsteen!!1vai mi je isto skroz dobar samo onaj njegov prvi album mi se uopste nije puno svideo Quote
Mr. Smarty Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 Pa dobro stvar ukusa...nego zar ti nije Becker omiljeni? Quote
-Abraxas- Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 pa da becker mi jeste omiljeni ali onda se ne mogu odlucit od satcha i malmsteena i firedmana i vaia .# gilberta isto obozavam a vidis skino ti ja video od njega 700mb i sada on tu nesto pokazuje a u pozadini nekpo pravi salatu!! jooj jest covek lud majko mila Quote
Mr. Smarty Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 Ne covek je bog ...inace ja najvise volim Satch-a, posle Friedman-a...i trece mesto dele Vai i Johnson...itd... Quote
-Abraxas- Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 da da ali ja mislim da je gilbert bolji tehnicar i od malmteena,vaia i satcha!!1on bas sve moze!! ali kad sam procitao ono o buckethead onda sam rekao hvala ti boze da sam makar ja normalan Quote
Mr. Smarty Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 (edited) Bogami tu je ako nista drugo Edited November 21, 2004 by Marty F Quote
Mr. Smarty Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 kako si to saznao, ja tako nesti nogde nisam cuo? poz! Pa citao sam jedno milion intervjua Quote
-Abraxas- Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 (edited) da da i ja sam gledao pet hiljada skola gitare Edited November 21, 2004 by Yngwie_Malmsteen Quote
rustik Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 @rustik o cemu ti brate! Intervju u jednom REX-u: "Sedeli smo i pilipivo, pijete li vi pivo u Jugoslaviji?" Yngwie prica o saradnji sa ovim zadnjim pevacem, tj. kako se rodila ideja za saradnju. Pitanje je upuceno novinaru REX-a. Nervira me kod njega to sto je toliko napaljen, a sto se same muzike tice postujem njegov rad. Ipak, ovo je tema Marty-ju a ne o Yngwie-ju Quote
-Abraxas- Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 pa nije on mislio da u jugoslviji(scg) nema piva nego da li narod pije puno piva!!Narodno pice itd!!isto ko njemci oni piju najvise piva Quote
rustik Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 Ma kad se uzme broj litara po glavi stanovnika pratimo mi Nemce u stopu (a i njima povecavaju prosek nasi gastarbajteri) Quote
Fantomni Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 Da li je neko od vas primijetio da je pjesmu sa albuma dragon's kiss, thunder march uzela nasha pop (ili shta je vec) diva Vikotrija? Quote
rustik Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 Znaci da je njen gitarista ili neko iz benda imao odlican ukus jer mi ona ne deluje kao MF ili MD fan. Quote
Fantomni Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 Da... Ali postoji mogucnost da joj je i neko van benda uradio stvar jer su pop-ere, folk-ere i narodnjake u to vrijeme producirali u glavnom propali rokeri Quote
Imenjak Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 Ma Malmsteen je jebac sto cete videti iz sledeceg citata... on se odnosi na to koliko je prodao ploca i tsl... Citiram casopis EXPLOSIVE koji je naprasno prestao da se izdaje, posto je bio glavni sponzor Soulfly-u u BGD-u pre dve godine... Broj 2 - Jul, Avgust 2003 Interviju sa Malmsteenom: Poslednje pitanje: EX- Na kraju.. YM- Sta da Vam jos kazem. Uzivajte u koncertu. Dok nam je Yngwie potpisivao albume, saznali smo i da je album Odyssey u Rusiji prodat u 14 miliona primeraka, ali da od svega nije dobio ni pare, da mu se jako svideo gulash... BUDALE! Quote
-Abraxas- Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 Ma Malmsteen je jebac sto cete videti iz sledeceg citata... on se odnosi na to koliko je prodao ploca i tsl... Citiram casopis EXPLOSIVE koji je naprasno prestao da se izdaje, posto je bio glavni sponzor Soulfly-u u BGD-u pre dve godine... Broj 2 - Jul, Avgust 2003 Interviju sa Malmsteenom: Poslednje pitanje: EX- Na kraju.. YM- Sta da Vam jos kazem. Uzivajte u koncertu. Dok nam je Yngwie potpisivao albume, saznali smo i da je album Odyssey u Rusiji prodat u 14 miliona primeraka, ali da od svega nije dobio ni pare, da mu se jako svideo gulash... BUDALE! hahahahhahahahaaaa a boze mili boze Quote
Imenjak Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 hahahahhahahahaaaa a boze mili boze tako se prica, i ja nisam siguran da li smem da poverujem u tu cinjenicu.... ipak 14 miliona!!!! mnogo para od toga! Quote
rustik Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 Da... Ali postoji mogucnost da joj je i neko van benda uradio stvar jer su pop-ere, folk-ere i narodnjake u to vrijeme producirali u glavnom propali rokeri Zbog takvih smo danas u ovakvom stanju(mislim na muziku a ne na politiku)! I onda kad ti krelci krenu sa predavanjima o tome kako je propao RNR!! NA pitanje zasto odgovor je: Vise nema dobrih grupa!! Quote
Recommended Posts