-Abraxas- Posted November 23, 2004 Report Posted November 23, 2004 sve je moguce!! ali ja sam cuo da se marty prestao drogirat sa sedamnest ili osa,nest godina!!on se drogirao kada je bio mlad a ne kada jr bio u megadethu Quote
Fantomni Posted November 23, 2004 Report Posted November 23, 2004 (edited) Zbog takvih smo danas u ovakvom stanju(mislim na muziku a ne na politiku)! I onda kad ti krelci krenu sa predavanjima o tome kako je propao RNR!! NA pitanje zasto odgovor je: Vise nema dobrih grupa!! Ma to su ljudi koji nisu imali ni malo duha..u glavi im je samo bilo kako zaraditi shto vishe para! Ne vrijedi se nervirati oko njih...jednom rjechju GUBITNICI (nisu znali shta ce od sebe-ajde kad mi ne ide rock'n'roll daj da se bacim na narodnjake...Tako vecina njih kazhe da su u srcu rokeri (medju takvima je i toshe pederski pa zamisli kakvi su to rokeri...) )! Edited November 23, 2004 by Fantomni Quote
Mr. Smarty Posted November 23, 2004 Report Posted November 23, 2004 Ma meni je sve to pateticno...kao mi smo rokeri u srcu ali jebiga mora od neceg da se zivi...smaraci, pun mi je kurac takvih ljudi...a sto je najgore okruzen sam njima Quote
Fantomni Posted November 23, 2004 Report Posted November 23, 2004 Nisi jedini vjeruj! Pazi samo ovaj dogadjaj: Ljetos se ja napio sa mojom ekipom i sad prolazimo pored nekog lokala u kojem lik sjedi za klavijaturama i pichi neki folk i pjeva. Mi stali ispred njega i gledamo ga mrtvi ozbiljni a lik ladno pokazuje rogove a drugom rukom uzima pare sa postolja i mashe Quote
Mr. Smarty Posted November 23, 2004 Report Posted November 23, 2004 Jebiga meni to vise nije smesno... Quote
Imenjak Posted November 23, 2004 Report Posted November 23, 2004 sve je moguce!! ali ja sam cuo da se marty prestao drogirat sa sedamnest ili osa,nest godina!!on se drogirao kada je bio mlad a ne kada jr bio u megadethu sumnjam, on mozda nije ni okusio drogu pre megadetha.. sto pokazuje i njegovih par reci u Behind the music - megadeth... kada je spominjao da kada je upao u bend nije mogao da poveruje da su "divlje" price o drogi i sl, istinite... mada to sada nije ni toliko vazno... vazna je njegova muzika i pecat koji je ostavio u nasim srcima! Pazite, vecina ljudi je nastavila da se bavi R'N'R-om a pisali su ziku za narodnjake... jebiga, ljudi su se snalazili na razne nacine, neko krade, neko se jebe, pusi i sl, a neko pise muziku za narodnjake pa zaradi kintu! Ova poslednja moze odma u potpis! Quote
-Abraxas- Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 (edited) smem se okladit da je rakao da je kao tinejdzer sa bendom uzimo drogu jer su hteli da budu "cool" ps: volis li gilberta Edited December 2, 2004 by Yngwie_Malmsteen Quote
Imenjak Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 smem se okladit da je rakao da je kao tinejdzer sa bendom uzimo drogu jer su hteli da budu "cool" ps: volis li gilberta mislis, mladi smo, ludi smo? verovatno! nego jel zna neko sta je sa Beckerom, jel ziv i sta.... gledao sam njegov dokumentarac, covek ne zna kako da reaguje na takav dokumentarac, dal da places, dal da se iscudjavas, dal da si srecan, nije mi jasno! poz! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 (edited) Jebiga meni to vise nije smesno... Meni nikad nije ni bilo... (bez zezanja) licno bih voleo da sviram, recimo u bendu Ace Lukasa... ako bi me neko pitao da objasnim, sigurno ne bih rekao nista u stilu "mora od neceg da se zivi" uzivao bih u tome jebiga Edited December 2, 2004 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
Imenjak Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 e' date='2. 12. 2004, 20:11'] Meni nikad nije ni bilo... (bez zezanja) licno bih voleo da sviram, recimo u bendu Ace Lukasa... ako bi me neko pitao da objasnim, sigurno ne bih rekao nista u stilu "mora od neceg da se zivi" uzivao bih u tome jebiga iskrenost se ceni! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 mislis, mladi smo, ludi smo? verovatno! nego jel zna neko sta je sa Beckerom, jel ziv i sta.... gledao sam njegov dokumentarac, covek ne zna kako da reaguje na takav dokumentarac, dal da places, dal da se iscudjavas, dal da si srecan, nije mi jasno! poz! Ej, u svetlu ovih albuma i tog dokumentarca mnogo vishe cenim i Bekera i Friedmana A onaj Black Star na kraju, i svi oni crnci oko stage-a (i u bendu )... zapravo, svi osim direktora i Bekera su bili crnci Quote
Mr. Smarty Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Auf ...uzmi malo piva, mozda te prodje Quote
-Abraxas- Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 mislis, mladi smo, ludi smo? verovatno! nego jel zna neko sta je sa Beckerom, jel ziv i sta.... gledao sam njegov dokumentarac, covek ne zna kako da reaguje na takav dokumentarac, dal da places, dal da se iscudjavas, dal da si srecan, nije mi jasno! poz! pa ne cuje se nista o becckeru!!stranica mu je ista 2 godine!!! onaj dokumentarac o njemu sam 15 puta odgledao i sve sam skino sto je sviro!! ono je stvarno za plakanje!! onakav genija a ............... Quote
-Abraxas- Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 e' date='2. 12. 2004, 20:14'] Ej, u svetlu ovih albuma i tog dokumentarca mnogo vishe cenim i Bekera i Friedmana A onaj Black Star na kraju, i svi oni crnci oko stage-a (i u bendu )... zapravo, svi osim direktora i Bekera su bili crnci e taj kraj je mocan kada ono podigne nogu i svira pa kad pogresi malo11 Quote
-Abraxas- Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 poslus njegov album perspective!! da cujes kakve je pesme napravio iz stolice!!1 za orkestre itd Quote
-Abraxas- Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 je li ko od vas primetio da marty trazalicu skroz drugacije drzi od drugih gitarista! i njegova desna ruka mu je skjroz cudna kada svira Quote
Mr. Smarty Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Naravno da smo primetili...mislim da sam ovo vec napisao negde...covek je polomio ruku a nije hteo da prestane da svira pa se na kraju navikao... Quote
-Abraxas- Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 pa zato znaci vidim ja nesto cudno on svira(sa desnom rukom) ali reko ko zna mozda hoce tako iz inata! otkud ti to sve znas'? Quote
Mr. Smarty Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 pa da ne zoves se dzaba marty Nego Quote
-Abraxas- Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 poz javicu ti kada saznam koja je verzija formula 1 Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Auf ...uzmi malo piva, mozda te prodje nece da prodje Od piva se zelja samo pojaca Ne pazi, ne shvatam ja tu "muziku" ozbiljno, ali ono... balkanci smo, godi to ponekad shvatas sta hocu da kazem ?!?! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Evo sad sam upalio BN i razgledam Izvalio sam da bih svirao samo prsatim pevaljkama ili harizmaticnim pevacima poput Ace... inace nekako nema poentu Ubo sam novi spot Vendi "Pracnuo Se Sarancic" Quote
Recommended Posts