Mr. Smarty Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 hoce li on uopste nesto u stilu stare muzike praviti ili ce se i dalje zajebavat sa japanskim pop droljama? Brate jes' ti video kako one izgledaju? Quote
-Abraxas- Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 nisam mada me bolji kita kako izgledaju! ako izgledaju dobro onda znaci da mogu samo da izdrkam dok ih gledam ,ali ako friedman bude pravio dobru muziku onda imam puno vise zadovoljstva od toga Quote
Dark Archangel Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 ajde bre ljudi preslusajte cacophony speed metal symphony ili go off sa speed the ninja a sam go images Quote
Shix Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 Koju pesmu je Viktoria obradila od Marty-a? Quote
Vlaja Buraz Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 Gde da legnem, gde da prenoćim... Kakav hit. Autor Bane Jelić, kakav Friedman. Quote
-Abraxas- Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 malopre sam gledao melodic control od njega!1 lepa skola gitare mada malo v sere i on Quote
NeSa Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 vidi ga ovde,dusa od coveka,jos presao na sax Quote
NeSa Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 vidi ga ovde,dusa od coveka,jos presao na sax nije mi uspela slika...probacu sad,ako ne uspe sad,jebiga,odustajem Quote
NeSa Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 jebote,izbrisali mi sliku...a juce je bila tu Quote
eternal_night Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Pozdrav svima sa ovog topica,marty je legenda.. mene zanima samo jedna stvar,jel neko mozda ima sliku od martijeve zene,zivo me interesuje..chiciro se zove ako se ne varam?..japnaka.. ako ima nek je postuje ovde...ceo net sam prevrnuo ali nista...ili ako ima bar fotke od ovih riba sto svira sa njima po japanu.. Quote
DJ_raBo Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 malopre sam gledao melodic control od njega!1 lepa skola gitare mada malo v sere i on Od Baneta? Quote
DJ_raBo Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 kakvog bre baneta To je bio sarkazam Quote
-Abraxas- Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 tAj tvoj sarkazam ti nije bas do izrazaja dosao!!!!!!!!! Quote
DJ_raBo Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 tAj tvoj sarkazam ti nije bas do izrazaja dosao!!!!!!!!! Kako nije, stavio sam smajlije pored Ali dobro, nema veze necemo sad da se svadjamo oko takve gluposti Quote
-Abraxas- Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Nema sta Marty friedman je stvarno genije!Nabavio sam True obsession i odusevljen sam i kupio sam i scenes isto odlican album ! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Meni je True Obsession njegov najgori album... valjda zato sto ne podnosim taj klasicni rock/hard rock fazon Scenes i Introduction Quote
-Abraxas- Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 scenes je kvalitetniji album od true ob. ali true ob je meni isto dobar,sammo marty puno eksperimentise na tom album !ali opet mi je album super.ima super pesama Quote
solicitor Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 2006 - Loudspeaker Slusam upravo pred spavanje ... neverovatno !!! Album je genijalan !!! Apsolutna milina !!! Skino sam s neta i pustio tek da cujem kako zvuci radeci neke druge poslove, ali onako iz backgrounda me muzika odusevila skroz !!! Sutra ce ovo da mi pichi ceo dan !!! HIGHLY RECOMENDED !!!!!!!! Quote
-Abraxas- Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 jebote,nisam ni znao da je izasao novi album od marty-a. Quote
Mr. Smarty Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 (edited) Ja sam ga jednom preslusao...i ne smem ponovo ...ja ne znam sta si ti Soli bate slusao, posto ja gore i neinspirativnije sranje dugo nisam cuo ...u principu nisam ni ocekivao da ce album biti nesto preterano dobar posto sam pre mesec-dva gledao neke Marty-jeve emisije u kojima je prilicno ocigledno da je covek puko' s'mozgom i da vise ne zna ni sta prica ni sta radi ...a da li je to posledica nervnog sloma ili mozda pak nuspojava dugogodisnjeg uzimanja extazija zaista ne znam, ali mi je mnogo zao coveka...i mislim da je ovaj album, nazalost pravi pokazatelj njegove trenutne svesti...neispirativan, isforsiran, "pre-Japanizovan" i povrh svega bljutavo komercijalan...kao da su mu ciljna publika postale sesnaestogodisnje japanske devojcice koje gledaju Puffy Ami Yumi na Cartoon Networku Ali ono, ako se nekom to svidja, It's fine with me Edited July 22, 2006 by Marty F Quote
-Abraxas- Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Ja sam ga jednom preslusao...i ne smem ponovo ...ja ne znam sta si ti Soli bate slusao, posto ja gore i neinspirativnije sranje dugo nisam cuo ...u principu nisam ni ocekivao da ce album biti nesto preterano dobar posto sam pre mesec-dva gledao neke Marty-jeve emisije u kojima je prilicno ocigledno da je covek puko' s'mozgom i da vise ne zna ni sta prica ni sta radi ...a da li je to posledica nervnog sloma ili mozda pak nuspojava dugogodisnjeg uzimanja extazija zaista ne znam, ali mi je mnogo zao coveka...i mislim da je ovaj album, nazalost pravi pokazatelj njegove trenutne svesti...neispirativan, isforsiran, "pre-Japanizovan" i povrh svega bljutavo komercijalan...kao da su mu ciljna publika postale sesnaestogodisnje japanske devojcice koje gledaju Puffy Ami Yumi na Cartoon Networku Ali ono, ako se nekom to svidja, It's fine with me uhh,that`s hard Quote
blondie Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 ako je tako, treba on da se vrati pod mustaineovu komandu! Quote
Recommended Posts