Guest ЖдерачихкБаба Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Pa,trebao si da okrenes kutijicu sa druge strane.... Па о томе ти причам, изгледа ко неки олдскул бенд из осамдесетих када су се људи ложили на Селтик Фрост и Веном. САМО НАПРЕД!!!! Quote
Nesquik Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Menjajte naziv albuma.Kopirate Death.Sto se tice obrada,samo je jedan Death,ostalo je skrnavljenje.I vise radite na vasim pesmama. Evo,ovo je bilo od srca. Quote
Dark Archangel Posted September 7, 2004 Author Report Posted September 7, 2004 Menjajte naziv albuma.Kopirate Death.Sto se tice obrada,samo je jedan Death,ostalo je skrnavljenje.I vise radite na vasim pesmama. Evo,ovo je bilo od srca. Sada upravo pocinjemo sa smisljanjem autorskih,ovo smo mislili da uradimo kao neki Tribute to Death(Posto je to najbolja grupa ikad),sada upravo uvezbavamo The Flesh...i onda krecemo u akciju,hehehe(pocinjemo da smisljamo nase stvari)...a inace nalazi se i jedna nasa stvar na demu- Morbid Expierance...A ako se to radi od srca a ne radi nekog foliranja sto je to onda "skrnavljenje",naziv dema je Tribute fazon,ne kopiramo mi Death...makar ne tako brutalno kao sto mislis ti,cuj demo i odslusaj Morbid... i da vidim da li ces ostati pri tome da smo mi kopija death-a.... Quote
The Final Cut Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Tehnicki, ne biste smeli tako nesto da objavite ili pustite u siru javnost... Da li se neko od vas mozda setio nekad da procita sa cd-a onaj natpis "Unauthorised copying, hiring, lending, public performance and broadcasting of this record prohibited..." Autorska prava momci,.... Quote
Dark Archangel Posted September 8, 2004 Author Report Posted September 8, 2004 Tehnicki, ne biste smeli tako nesto da objavite ili pustite u siru javnost... Da li se neko od vas mozda setio nekad da procita sa cd-a onaj natpis "Unauthorised copying, hiring, lending, public performance and broadcasting of this record prohibited..." Autorska prava momci,.... Ma da kako da ne,bas ce nas sada da motaju oko autorskih prava.... Quote
Chicken Little 420 Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Mi planiramo svirku u Garfildu... Blizzard + Downstroy... Zainteresovani? Treba samo da sredimo sa Batom... Quote
Dark Archangel Posted September 10, 2004 Author Report Posted September 10, 2004 Videcemo,poslao sam ti ja PP pa ti onda dodji da se dogovorimo.... Quote
Dark Archangel Posted September 13, 2004 Author Report Posted September 13, 2004 ocete li mi to poslati? Pa jebote koklika jje postarina pa + carina ...kad budu skupili lovu... Quote
Chicken Little 420 Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 (edited) NAJLEPSE BALADE OVOGA SVETA i z v o d e: DOWNSTROY mosh metal, kikinda BLIZZARD old school death metal, kikinda caffe GARFIELD, KI 17/09/2004 23h ULAZ BESPLATAN!!! Edited September 13, 2004 by Theory of Chaos Quote
Dark Archangel Posted September 13, 2004 Author Report Posted September 13, 2004 DODJITE PA DA SE RAZVALI JEBENI GARFILD,HEHEHEHE........ Quote
Dark Archangel Posted September 15, 2004 Author Report Posted September 15, 2004 Darko pitaj Igora da li ce Mica dati duplu-bas,pa javi.... Quote
Apeiron Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 Blizzard ide u sledeci update na SerbianMetal.org, tj. sutra najverovatnije. Poz! Quote
Chicken Little 420 Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 I kako vam se cinila svirka? Quote
Baba Roga Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Svirka je bila sranje, kao i obicno.Sta moze da se ocekuje od takve svirke? Quote
pitchweis Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Blizzard je izvukao stvar!!! Bice nesto od njih!!! Quote
Apeiron Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Postavljena biografija benda na SerbianMetal.org Pozdrav! Quote
Dark Archangel Posted September 19, 2004 Author Report Posted September 19, 2004 Blizzard je izvukao stvar!!! Bice nesto od njih!!! Kako to znas a nisi ni bio u garfildu? Quote
pitchweis Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Kako to znas a nisi ni bio u garfildu? Ko kaze da nisam bio u Garfildu? Quote
Dark Archangel Posted September 19, 2004 Author Report Posted September 19, 2004 Pa,ja licno nisam video nijednog Krneta... Quote
pitchweis Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Pa,ja licno nisam video nijednog Krneta... Nisam znao da se pojavljujem u obliku nekog Krneta? Quote
Dark Archangel Posted September 19, 2004 Author Report Posted September 19, 2004 Nisam znao da se pojavljujem u obliku nekog Krneta? Pa necu sad da se raspravljam s tobom ali mislim da si to ti....a i cuo sam da je i Darko to rekao.... Quote
pitchweis Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Darko da zna sta govori ne bi bio Darko! Nadam se da razumes ovako jednostavne stvari. Quote
Dark Archangel Posted September 20, 2004 Author Report Posted September 20, 2004 Darko da zna sta govori ne bi bio Darko! Nekapiram,pojasni mi malo.... Quote
pitchweis Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 (edited) "Nekapiram" se pise odvojeno, ako ti tako jednostavne stvari nisu jasne pitaj Darka, on ti to moze bolje objasniti, on sve zna, on je veliki tata. Do skoro si pevao drugaciju pesmu. Sta se dogodilo u tvojoj glavi pa nesto sada volis ANESTROZIJU? Uvlacis im se? To nije lepo. A jos manje zdravo po tvoje mozicko formiranje. Edited September 20, 2004 by pitchweis Quote
Recommended Posts