Dark Archangel Posted September 21, 2004 Author Report Posted September 21, 2004 Ne uvlacim se ja nikome.... A i neslusam(ispravi me)Anesteziju niti Downstroy Quote
Џрк Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 (edited) Sada upravo pocinjemo sa smisljanjem autorskih,ovo smo mislili da uradimo kao neki Tribute to Death(Posto je to najbolja grupa ikad),sada upravo uvezbavamo The Flesh...i onda krecemo u akciju,hehehe(pocinjemo da smisljamo nase stvari)...a inace nalazi se i jedna nasa stvar na demu- Morbid Expierance...A ako se to radi od srca a ne radi nekog foliranja sto je to onda "skrnavljenje",naziv dema je Tribute fazon,ne kopiramo mi Death...makar ne tako brutalno kao sto mislis ti,cuj demo i odslusaj Morbid... i da vidim da li ces ostati pri tome da smo mi kopija death-a.... momci samo vezbajte.Evo mi ovde u BG-u pokrecemo In Human Form,tj. tribute to DEATH bend,a kasnije i nesto vise.Stariji smo koju godinu od vas,ne mnogo.Samo vezbajte,to je sustina technical Death Metala i Death Metala uopste.Puna podrska.Pozdrav Edited September 21, 2004 by Heavy jerk Quote
Dark Archangel Posted September 21, 2004 Author Report Posted September 21, 2004 Hvala,vama takodje puna podrska,mozda mozemo da se dogovorimo,pa da odradimo zajednicki koncert...za 13 decembar.... Sada doradjujemo neke autorske stvari,pa cemo da snimimo neki promo, da se oprobamo u autorskim vodama... Quote
Baba Roga Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 Hvala,vama takodje puna podrska,mozda mozemo da se dogovorimo,pa da odradimo zajednicki koncert...za 13 decembar.... Sada doradjujemo neke autorske stvari,pa cemo da snimimo neki promo, da se oprobamo u autorskim vodama... Mozes li meni uplatiti neku podrsku na racun? Quote
Dark Archangel Posted September 22, 2004 Author Report Posted September 22, 2004 Sta ti jeb##e hoces? Ajde blatnjavis temu. Vise da si ucutao i komentarisao u sebi,posto ako budes imao jos ispada na ovoj temi,ili nekoj drugoj,bolje da ostanes u NS....ili cemo se prepucavati ali ne preko yu metala....Vec u Dvanaest ociju.... Quote
Chicken Little 420 Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 Eto, ljudi skontase neke stvari... Inace, svirka u Garfieldu je bila ok, PODRZALI smo jedni druge, udruzili opremu, gucnuli po malo rakije i moshovali do besvesti... Srdjan (Blizzard) je pevao i Roots Bloody Roots... I da li je sada on slepac? Naravno da nije... BLIZZARD-ima SVA PODRSKA!!! Samo napred!!! Quote
Suicyco Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 KONCERT JE BIO "FEST" DOBAR, SVAKA CAST... Quote
Dark Archangel Posted September 25, 2004 Author Report Posted September 25, 2004 KONCERT JE BIO "FEST" DOBAR, SVAKA CAST... A ko si ti,ako mogu znati... Quote
Infest Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 Mogu li da dobijem demo nekako? pozdrav Quote
Nesquik Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 Marko,nemoj da mu saljes demo.Nije zasluzio. Kako bese Zoki, : "Seci mi kurac ako ti sutra ne posaljem".Hehehe.... Quote
Dark Archangel Posted September 29, 2004 Author Report Posted September 29, 2004 Mogu li da dobijem demo nekako? pozdrav Moze samo kazi adresu na PP... Quote
Dark Archangel Posted November 6, 2004 Author Report Posted November 6, 2004 (edited) Blizzard spremaju stvari za sledeci demo koji ce se nazivati "Through The Gates Of Death",za sada imaju spremljene stvari pod nazivom- Satan Rules Through The Gates Of Death Priest Killer Death Above You. Pesme vise zvuce na Pestiliance i nesto malo na Morbid Angel(zbog kuckanja). Old school je vokal,cucete... Edited November 6, 2004 by Dark Archangel Quote
Bloodline Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 Momci jeste li raspolozeni za svirku u garfield-u uskoro ??? Anestezija + Blizzard Quote
Dark Archangel Posted November 11, 2004 Author Report Posted November 11, 2004 Momci jeste li raspolozeni za svirku u garfield-u uskoro ??? Anestezija + Blizzard Moze samo kad?Otprilike samo da znamo... Quote
damian Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 Nedavno sam dobio demo od clanova,momci razbijaju!!!Mogu samo da naslutim kako ce svirati kad budu imali 30-40 god!!!!Svi koji su zainteresovani za njihov demo(iz R.Srpske)neka mi se jave putem PP,poslacu im! P.S Disk je uzasno lose narezan,morao sam ponovo da ga rezem! Quote
Dark Archangel Posted November 21, 2004 Author Report Posted November 21, 2004 Nedavno sam dobio demo od clanova,momci razbijaju!!!Mogu samo da naslutim kako ce svirati kad budu imali 30-40 god!!!!Svi koji su zainteresovani za njihov demo(iz R.Srpske)neka mi se jave putem PP,poslacu im! P.S Disk je uzasno lose narezan,morao sam ponovo da ga rezem! Da li si ti to Chicko Black,ako jesi da li bi mogao srediti neki koncert u RS?A sto je disk bio uzasno narezan(na sta se to zapravo odnosi?),i da bend Blizzard vise nije trojka posto ima cetvrtog clana(hehee),to je Boris Kerkez i svirace ritam gitaru u bendu... Quote
Baba Roga Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 ' date='7. 11. 2004, 00:21'] gay Quote
Chicken Little 420 Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 (edited) REFUSE/RESIST FEST 4: special edition Z V E Z D E M E T A L A Nastupaju: AMENTES - avantguarde metal ANESTEZIJA - thrashcore metal BLIZZARD - old school death metal DOWNSTROY - mosh metal ANIMA - ambiental/prog metal Kikinda, klub M, 27/08/2005 ULAZ BESPLATAN! Molimo sve web medije da najave ovo desavanje! HVALA! Edited July 28, 2005 by Theory of Chaos Quote
Blue Powder Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Bend Blizzard je snimio nov demo pod nazivom -"Through The Gates Of Death" Demo sadrzi cetri autorske stvari i to- 1.Death Above You 2.Through The Gates Of Death 3.Holy Lie 4.Hellthrone I na mesto starog bubnjara je dosao Milan Kovacevic,bubnjar iz black metal benda Catastrophy. Ko je zainteresovan za demo neka se javi na e-mail- [email protected] Prvih pet koji se budu javili dobice demo besplatno. Quote
Chicken Little 420 Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 A ostali ce da plate? Pozdrav! Quote
Recommended Posts