Agarth Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Dakle, pošto nema podforuma, voleo bih da bar ima opšta tema o punku... Ne znam tačno kako da ovo započnem, ali možda bi moglo od nekih opštih pitanja... Dakle, koji tip punka najviše volite, vaši omiljeni bendovi itd. Ja najviše volim malo agresivniji punk, dakle anarcho i hardcore punk... Omiljeni bendovi su mi GBH, Discharge, Disorder, UK Subs, Varukers... Jeste da tema počinje malo glupo u fazonu Super Tina "hoću da se dopisujem" , ali jebiga, od nečega se mora krenuti, diskusija će vremenom biti zanimljivija, samo dolazite... Quote
galoa Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Dakle, pošto nema podforuma, voleo bih da bar ima opšta tema o punku... Ne znam tačno kako da ovo započnem, ali možda bi moglo od nekih opštih pitanja... Dakle, koji tip punka najviše volite, vaši omiljeni bendovi itd. Ja najviše volim malo agresivniji punk, dakle anarcho i hardcore punk... Omiljeni bendovi su mi GBH, Discharge, Disorder, UK Subs, Varukers... Jeste da tema počinje malo glupo u fazonu Super Tina "hoću da se dopisujem" , ali jebiga, od nečega se mora krenuti, diskusija će vremenom biti zanimljivija, samo dolazite... E jesi li biuo na UK Subs-ima pre dve godine? Quote
Agarth Posted September 1, 2004 Author Report Posted September 1, 2004 Ne, nisam iz totalno glupog razloga zato što nisam imao s kime da idem na cert! Bio sam na nazovi Misfitsima prošle godine. Smorili su, ali je bila dobra šutka. Quote
galoa Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Ne, nisam iz totalno glupog razloga zato što nisam imao s kime da idem na cert! Bio sam na nazovi Misfitsima prošle godine. Smorili su, ali je bila dobra šutka. Secam se toga. . . Bilo je fino. Znas li koliko ce biti upad za Toy Dolls-e i da li je potvrdjeno da dolaze? Quote
Agarth Posted September 1, 2004 Author Report Posted September 1, 2004 Pa tek sada od tebe prvi put čujem da Toy Dollsi dolaze... Verovatno ću ići ako bude pristojna kinta za ufur, jer baš nešto i ne ludujem za njima, ali pretpostavljam da će biti zezanje uz njih, tako da bi trebalo da sam tamo... Quote
Kentaur Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Svidja mi se ona pesma Anarhy in the U.K tako nesto bese naziv, bas mi se svidja. Quote
SheWolf Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Svidja mi se ona pesma Anarhy in the U.K tako nesto bese naziv, bas mi se svidja. Anarchy in UK..... Pa, i nije ti bas neki izbor, Sex Pistols su imali mnogo bolje i pametnije pesme.... Quote
Supergalactic Lover Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 otvorio sam temu o onfx-u, koja je totalno zamrla... nema nade za to na ovom forumu... Quote
SheWolf Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Usput, da li neko od vas gotivi bend The Lurkers? Ako nikada niste culi za njih moyete da pronadjete nesto os njih ovde:www.thelurkers.co.uk Quote
CrniBombarder Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 Каква је то прича о доласку Toy Dolls-а? Quote
scum Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 pre jedno godinu je bila tema koji biste bend voleli da vidite uzivo i ja napisao toy dolls i.... moje zelje su uslisene... a pre par meseci sam citao na njihovom sajtu da planiraju turneju krajem godine, tako da nije daleko od istine... Quote
galoa Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 Ja sam onomad procitao na njihovom sajtu da bi trebalo da dodjedu 03.11. tekuce godine. Svirka je bila na spisku onih koje bi trebalo da budu potvrdjene. Sta se u medjuvremenu desilo ne znam. Skoknucu do nji ovi dana pa cu videti, ali to je pisalo. Quote
scum Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 evo ljudi sa www.thetoydolls.com tour dates 15 October Belgium Brussels VK 16 October Holland Sneeke Bolwerk 17 October Germany Essen Zeche Kar 18 October Germany Hamburg Fabrik 19 October Germany Hannover Faust 20 October Denmark Arhus Voxhal 21 October Sweden Gothenburg Sticky Fingers 22 October Sweden Stockhom Klubben 23 October Norway Oslo Garage 24 October DAY OFF 25 October Denmark Copenhagen Little Vega 26 October DAY OFF 27 October Germany Berlin SO36 28 October Czech Republic Prague Palace Acropolis 29 October Slovakia, Bratislava 30 October Hungary Budapest 31 October Austria Graz 1 November Austria Vienna Planet Music 2 November Croatia Zagreb TBC 3 November Belgrade Belgrade KSP Club 4 November DAY OFF 5 November Austria Innsbruck Hafen 6 November Austria Rankweil Dornbirn Conrad Sohm 7 November Switzerland Winterthur Salzhaus 8 November Germany Munich Backstage 9 November Germany Stuttgart Rohre 10 November France Strasbourg La Laiterie 11 November France Paris Elysee Montmartre 12 November Switzerland Meyrin Undertown 13 November Switzerland Vervey Rocking Chair 14 November Switzerland Lucerne Schuur 15 November Germany Frieburg The Crash 16 November DAY OFF 17 November Germany Frankfurt Batschkap 18 November Holland Amsterdam Milkweg 19 November Holland Tilburg 013 20 November Holland Utrecht Tivoli 21 November Holland Groningen Oosterpoort 3 December Portugal Lisbon Paradise Garage 4 December Portugal Porto Hard Club Quote
Nestvarna Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Odlicna inforamcija..HVALA! Ja sam inace vise u nekom Old school fazonu... Ali volim i Rancid, Bad religion... Imam naviku da nakom metal muzike pustim punk jer me spusti na zemlju a to je ono sto ja volim i sto mi treba... Quote
WS Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Hehe, evo upravo slusam Loco live od Ramonesa u procesu ciscenja kompa od nepotrebne muzike, mada mislim da cu ovo zadrzati. Inace, Clash, Misfits i Megadeth obrade Pistolsa. Inace, moj najbolji drug je imao ceo Never mind the bollocks na kaseti... 'Pa sta si radio s njim?' 'Nemam pojma.' E da, Minutemen i Black Flag. Quote
шмизла Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 (edited) najvise volim klasicni punk,0naj '77,i Oi! od bendova-pistolse,clash,ramonse,ANL,dead kennedys,cockney rejects,exploited,misfits,die toten hosen,sham 69... i nase-gobline,patku,KUD idijote,trulu koaliciju..... ne slusam bas dugo punk,i nisam totalno u tom fazonu,ali volim i muziku i pokret(koji nikako nije prevazidjen kako neki kazu) zanima me vase misljenje o anarhiji?da li je to utopija?da li je to sloboda i pravo da budes svoj ili nasilje? Edited September 5, 2004 by the_sex_pistol Quote
CrniBombarder Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 3 November Belgrade Belgrade KSP Club WTF је КСП? zanima me vase misljenje o anarhiji?da li je to utopija?da li je to sloboda i pravo da budes svoj ili nasilje? То ти је пре за РМФ него за овди,но добро. Quote
TradSkin Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 The Clash, Stiff Little Fingers, The Ruts, Rancid, Cock Sparrer, Roots & Boots, Dropkick Murphys, Murphys Law, Fakofbolan...neki od meni omiljenih.Nije bitno da li je americki, engleski ili ciji vec bend, vazno da je muzika dobra. Quote
шмизла Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 Anarchy in UK..... Pa, i nije ti bas neki izbor, Sex Pistols su imali mnogo bolje i pametnije pesme.... :apsolutno_potvrdjivanje: jel slusao neko the start? Quote
WS Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 Ovih dana mi se samo vrti neki punk i srodne stvari. Nabavljam gramofon i zamišljam kako držim u rukama originalni London Calling vinil sa neobeleženom Train In Vain. Quote
AnaVH Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Obozavam punk Posle hardcore-a, to mi je omiljeni pravac u zici- mada jako gotivim i rege. Steta sto nisu hteli da nam otvore pod-forum, al' dobro... mozemo mi i ovde da pisemo. Slusam razne vrste punk-a, od "tvrdjeg", do ove nove melodike. Nekom drugom prilikom cu iskuckati omiljene bendove. Na Misfitsima je bilo super... A Toy Dolls izgleda dolaze... jedino se trazi mesto 'de ce cert biti odrzan... videcemo jos. Ako dodju, idem sigurno! Hmm, kako vam se cini domaca punk scena? Quote
Мајор Гашпар Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 zar domaca scena postoji? Quote
Recommended Posts