Minerva_SD Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 E, pa. znači svi koji niste tamo bili, nemate pojma šta ste propustili! Quote
Minerva_SD Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 In nekih bezveznih razloga nisam bila u Pazovi, na Potresu, ali i u Dangubi su bili do jaja, ko nije bio, evo linka, gde mogu da se vide fotke, cisto da vidite sta ste propustili! http://www.ispred-dragstora.com/forum/view...sc&start=60 Quote
SlavicForest Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 (edited) Cekaj, cekaj!!! Odem na 10 dana i vidim nove momente! Jesi li ti to pocela dfa pevas...E, a u nasu kucu se pevanjem bavim ja Edited August 6, 2007 by Morgana Quote
Minerva_SD Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 (edited) Al ja ne pevam isto sto i ti, ja samo OI! Edited August 6, 2007 by Nimfadora Quote
SlavicForest Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 E, jeste na to sam zaboravila...Dobro...prezivece poznanici dva slavuja Quote
TarKalion Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Pozivam sve ljude dobre volje da dodju na svirku BIRTIJE u sredu 8.8.'07 u Kuglasu. Ulaz+pice=100din nemoz jeftinije Quote
Minerva_SD Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Zezanje je bilo super, samo je bilo malo ljudi... Bilo bi bolje da nas je bilo više, ali, i ovako je O.K. Quote
Minerva_SD Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Evo i linka za snimak sa tog zezanja, pa koga zanima, može da pogleda: Quote
Bad_Ass_Skins Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Ја сам за стари Р.Н., Шахт,Животиње, Државни удар, Агресија, Бетл флег, Револт БГД, Директна акција, а од страних Скрудрајвер, Коловрат, Финал вор, Др. мартинс скинхедс... Укратко Quote
Minerva_SD Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Ukratko se ja slažem sa tobom, ali je scena kakva jeste, trenutno, pa onda konzumiraš ono što je na meniju... Mada je 'Potres' uvek bio sjajan! I oni postoje od 1991! Quote
Baka Kuga Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 Inače punk je nastao sredinom 60-tih u undergroundu amerike,krajem 60-tih iskomercijalizirali stoogesi i MC5,kasnije početkom 70-tih dolaze Modern lovers,Suicide te NJGORI LJIG PUNK SVIH VREMENA nEW YOUR DOLLS-koji su po meni uništili punk načela-a i pjevač neodoljivo liči na pedera jaggera-koji mu je idol.Tako da pokret umire orginalno 1973 iliu 4 kada su na scenu debili Thunders uveli heroin a amnajk inteligencije,te tako ostavljaju utjecaj na daljene retardirane punk bandove poput <Ramones ili Sex pistols Quote
ket Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 Raspad84 je super, šta ima bolje od zajebantskih pesama bez političkih i ideoloških trovanja. pivo, punk i zez Quote
hah Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 Another PUNK has joined forum........a sad-svi marsh na svirku ujeda besne shisharke!!!!! Quote
Minerva_SD Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 U sredu, 26.09. 2007. u 'Kuglasu' svira, BIRTIJA! Svi koji ste se propustili ovako dobro zezanje prosli put, sad imate priliku da nadoknadite propusteno! Quote
bezlichni Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Inače punk je nastao sredinom 60-tih u undergroundu amerike,krajem 60-tih iskomercijalizirali stoogesi i MC5,kasnije početkom 70-tih dolaze Modern lovers,Suicide te NJGORI LJIG PUNK SVIH VREMENA nEW YOUR DOLLS-koji su po meni uništili punk načela-a i pjevač neodoljivo liči na pedera jaggera-koji mu je idol.Tako da pokret umire orginalno 1973 iliu 4 kada su na scenu debili Thunders uveli heroin a amnajk inteligencije,te tako ostavljaju utjecaj na daljene retardirane punk bandove poput <Ramones ili Sex pistols Kako me smaraju ovakve price.. pokret umire... prvo sta znaci da je pokret umro? Za vreme pistolsa je pank bio ceo svet. Tachni u Srbiji je tek tad pank i rodjen. U malo drugacijem obliku ali rodjen. Tako da ne mozes da osudjujes ideju kao "mrtvu". Kao organizovan pokret ne znam da je ikad postojao tako da nije mogao da umre, jer ideje ne umiru. Dalje, gade mi se "pank pank pank samo pank opet pank likovi" i "panker sam radim sta ocu smrdim prdim serem po ulicama likovi" Pankeri su gospoda. Jesu buntovnici ali gospoda. Dalje pankeri mogu da slushaju i sviraju bilo sta pored ili cak i bez punk rocka pa da budu pankeri - jer pank je ideja. Someone said punk is dead? Brink 'Em down to smash their heads! Punk aint dead! Quote
hah Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 pank jeste ideja,stanje svesti....ali pank jeste prljav,i to je to! PUNK'S NOT DEAD Quote
Селектор Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Pankeri su gospoda. Jesu buntovnici ali gospoda. Свака част на констатацији! Уосталом,ко ме познаје,зна зашто се слажем с тобом! Јбг,волим панк,али држим и до тога да сам господин човек! Јер пропалитет може бити свако,то нам је самим доласком на овај свет загарантовано. Далеко је теже остварити нешто у животу!!! Quote
Minerva_SD Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Ide li ko u sredu u 'Kuglaš'? Quote
Guest zxc12 Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Ajde najava neke svirke moze...? Quote
Recommended Posts