Minerva_SD Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Znači, nisam u stanju da nađem temu u 'okupljanjima...', pa ,postujem ovde: KO NOĆAS NIJE BIO U 'KUGLAŠU', i slušao 'BIRTIJU' ne zna šta je dobro zezanje! Quote
darthmoog Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Kako smarate sa tim punk prepirkama... Quote
Minerva_SD Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Kojim PUNK prepirkama, samo kažem da je svirka i zezanje bilo do jaja dobro! Quote
Minerva_SD Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Ko ne veruje da jo bilo dobro može da pogleda fotke, konačno su ih okačili, evo linka: http://www.ispred-dragstora.com/galerija/t...ls.php?album=57 Quote
Power_girl Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 samo CRUST! Yes yes yes! Svaka cast! Quote
Мајор Гашпар Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Ko ne veruje da jo bilo dobro može da pogleda fotke, konačno su ih okačili, evo linka: http://www.ispred-dragstora.com/galerija/t...ls.php?album=57 Ludilo..Birtija, nikad iskreniji bend. Quote
Goxy Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 samo CRUST! folirantu jedan picko metalska m'rs! Quote
Minerva_SD Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 FOliranata je uvek svuda bilo i biće...jbg... Quote
Grobodan Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 sta ces, strasno je to, jel da? Quote
Minerva_SD Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 (edited) Ajde najava neke svirke moze...? 27.10. 2007. sa pocetkom u 19:00h, klub "Zica" CARTOUCHE - punkrock bend iz Pariza, predvodjen pevacicom i gitaristkinjom Geraldine, sastavljen od veterana francuske punk rock i ska scene. Za uticaje navode The Clash, prvi album Blondie i Camera Silens. Toplo preporucljivo za sve koji su se zaljubili u zenske vokale na francuskom onomad na La Fraction certu, kao i za ljubitelje Deadline, Blitz Babies, TILT, ... Za 5ogodisnjicu postojanja Radnickog kombinata, u Dangubi, u sredu, 31. oktobra 2007. godine, od 21 cas sviraju: POGON BGD BIRTIJA POTRES RADNICKI KOMBINAT SAHT Inače, ovakve informacije možeš naći na www.pljuga.com Edited October 20, 2007 by Nimfadora Quote
Minerva_SD Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 I dolazi li ko od prisutnih na ovo obećavajuće dobro zezanje? Quote
Minerva_SD Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Šta? Niko? Onda ću vam postaviti fotke i opričati šta ste propustili! Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 ajd nek me neko informiše o toj ideji panka - koja je ideja panka??? Quote
Minerva_SD Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Kako to misliš "koja je ideja PUNK-a?" Ne razumem te! Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 ako se smatra pokretom, a ne samo muzičkim podpravcem i modnim (anti)trendom ili hirom, mora postojati neka ideologija - pa me zanima ideja vodilja - ukoliko takva postoji - konkretno sada i ovde (da ne kažem - u srbiji) Quote
Minerva_SD Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 To je jednostavno stil života, ako ne kontaš, ne znam koliko ima smisla da ti objašnjavam... To je više od muzike! Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 (edited) kontam da je stil - ali da li je to pored muzike još samo stil oblačenja ili življenja - i koliko je iskrenih u tome? šta je to specifično u tom stilu života (nemoj sad da mi kažeš razvaljivanje od alkohola - to imaš u svakoj kafani) ili duvanje lepka Edited October 31, 2007 by Brainsaladsandar Guuuz Quote
Minerva_SD Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Ja ne duvam lepak, niti radim bilo šta tome slično! Jednostavno, živim PUNK, i slušam ga, nema potrebe da se spolja uniformišem... Ne znam otkud ti to da mi 'duvamo lepak' i slično? Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 ni ne kažem, samo pitam - kako živiš punk??? Quote
Minerva_SD Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Lepo, idem na PUNK svirke, dobro se provodim, ne jebem nikakav autoritet, jer ga za mene nema... Ne zanimaju me društveno-prihvatljivi modeli ponašanja... Quote
Мајор Гашпар Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Šta? Niko? Onda ću vam postaviti fotke i opričati šta ste propustili! Aj, baci izvestaj. Quote
Мајор Гашпар Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 (edited) Evo izvestaja.. http://ispred-dragstora.com/forum/viewtopi...sc&start=90 Edited November 8, 2007 by grinja Quote
Goxy Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 dobro je sinoc bilo u dangubi,svirali su nagasaki nightmare,italijanski punkcrust.kupih novi wolfbrigade na ploci. Quote
hah Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 ^^jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooo.....znala sam da sam nesto zaboravila!!! htedoh da idem na nagasaki nightmare.....DAMN!!!! Quote
Jabba the Hutt Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 (edited) E nabavio sam neki prastari broj Dzbuoksa u kome intervjuisu Pekinsku Patku, ima Chontina slika na kojoj nosi kapu Deda Mraza Raspada se koliko je star casopis, videcu da ga negde iskeniram pa da postujem ovde Samo da dodam da je danas u moju skolu dosao jedan emos u Sex Pistols duxu. Ja ne veruj u nasilje, ali doslo mi je oci da mu iskopam. Jebem ti zivot, i takav cje sutra da se zove punkerom isto kao i moj buraz koji fura chirokanu u 27oj godini, idalje ide na svirke... Edited November 9, 2007 by Jabba the Hutt Quote
Recommended Posts