Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Punk je kad se Jura Stublić mrtav pijan,ispovraća po bini. Word. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Word Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 te fore s idejom i ideologijom su postale izlizane u svakom pravcu muzike.Isto je to bio panker ,metalac ...kakav je tvoj pogled na svet i uvek ogroman procenat ljudi koji prati tu ideju nema da je razume.pogotovu danas kad je svakome cilj da postane komercijala a stari pank veterani su najbolje pokazali kako su ispratili tu ideju .Naravno cast izuzecima. Jedini pravac muzike koji mene iritira sto se toga tice jeste blek ,ali u takve rasprave bolje ne ulaziti ... sad sam iskovao mnogo al mrzi me da ulazim u sirinu i dubinu al mozda je neko i razumeo ... U svakom slucaju ,iako pre svega slusam metal,uzivam u nekim pank stvarima,ore svega tekstovima.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakšmi Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 početak svega... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voyager Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Lepo, idem na PUNK svirke, dobro se provodim, ne jebem nikakav autoritet, jer ga za mene nema... Ne zanimaju me društveno-prihvatljivi modeli ponašanja... a, da li je možda frontmen nekog punk benda autoritet za tebe? i, da li si u stanju da navedeš nekoliko društveno neprihvatljivih modela ponašanja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellbilly Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Dobar je punk, mada ga i ne slusham vishe toliko... samo bendove tipa: Swingin' Utters, U.S. Bombs, Rancid, Lars & the Bastards, Dropkick Murphys, Time Again... Ramones-e i sl. bendove sam odavno prerastao, kao i vecjina ljudi ovde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 New Bomb Turks!!! !!Destroy-Oh-Boy!! FUCK YEAH! KAKAV BEND! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Jer bio neko sinoc na KPS-u u Dangubi? Punk iz Sremcice rules! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad_Ass_Skins Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 ои ои ои Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Slusam Vrisak Generacije, sjajan bend! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhapsoad Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Dropkici i Flogging Molly su mi omiljeni. Dobar su i Bad Religion, Pennywise, Hladno Pivo, Goblini i Six Pack. Da skoro sam nabavio i tribute to Ramones. Mnogo mi se svidja havana afair verzija rhcp-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Bad Religion, Pennywise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Samo crust. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 ja volem minimalisticki punk,bez ikakve melodicnosti. stari misfitsi,amebix,stari vrisak generacije, cokule, concrete sox... ali misfitsi su HC,nisu punk, dok nije ona picka graves dosla...jebo ih melodpunk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Nikako ne voli melodicni punk, to za mene nije punk! Mada, Vrisak ima dosta melodicnih stvari koje mi se svidjaju...Ipak, najbolji je Exploited, bez konkurencije.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Kad se setim one pesme od Vriska, ''slut'' ekstra kako bese, postala si kurva,jebes se sa svima,hahahha... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad_Ass_Skins Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 могу само да кажем Животиње, Шахт, стари Ритам Нереда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Samo crust. samo d-beat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 bolje d-beat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Nikako ne voli melodicni punk, to za mene nije punk! Mada, Vrisak ima dosta melodicnih stvari koje mi se svidjaju...Ipak, najbolji je Exploited, bez konkurencije.... Slazem se sa tobom, druze Strahinja. Exploited razbija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 neko rece d-beat! http://rapidshare.com/files/1194434/WP-LP.rar kraljevi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Kult. Znam svaki sekund tog albuma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 (edited) joj sto seres...cak i nisam siguran da sam ti rezao bas taj album... ..mozda mislis na in darkness... Edited November 27, 2007 by Goxy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombie eater Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Gorgeous Frankenstein 2007 http://www.myspace.com/officialgorgeousfrankenstein Self Titled 01 Gorgeous Frankenstein 02 Man or Monster 03 Devil Girls 04 Hell Angel 05 Reverse of God 06 Mothernight 07 Speed Witch 08 Made in Hell http://www.datenklo.net/dl-sJiCH pass:nix-pop.dl.am Znaci to je TO!Ovo sam cekao vec duze vremena,i cekanje se 'ebeno isplatilo!Svi znate za Doyle bivesg gitaristu Misfits-a,e pa batica je bio bas vredan,od 2005 je najavio ovaj horror punk projekat,u kojem mu je pomagao egomanijak numero uno,Glenn Danzig!Posto su se njih dvojica pomirili jos pre nekoliko godina,Doyle je bio gost sa Danzigom na njegovoj poslednjoj turneji gde su izvodili 30 minutne setove Misfits pesama(naravno Danzig era se podrazumeva).Danzig je svojevoljno pristao da izbaci album na njegovoj Evilive izdavackoj kuci,cak je i producirao album,uticaj na zvuk je ocigledan,ima dosta teskih rifova kao na Circle Of Snake albumu,tako da se ovo moze svrstatit u miks Horror/Punk/Doom/Metala.Mozda ce to nekima biti odbojno ali mene je album bas odusevio(mozda sam jos pod euforicnim utiskom ali ko da je vazno!).Postava ide odprilike ovako: Doyle Wolfgang Von Frankenstein-Lead Guitar Goolsby-Bass Guitar and Vocals(Blitzkid) Jesco Devilanse-Drums(Blitzkid) Landon-Studio vocals Vokal odise Danzigovim bluesy stilom pevanja,sto opet pridodajem plusu,e sada posto jos nista tacno nije obavljeno nisam siguran da li ce im ovaj landon biti oficijelni pevac ili Goolsby,tako da cemo se malo nacekati dok ne izadje neka potvrda ili padne neki live na youtube.A sada malo vise o pesamama Man Or Monster i Reverse Of God imaju uticaj Black Sabbath-a,prljavi doom rifici i sablasan vokal.Gorgeous Frankenstein je veoma energicna uvede vas polako u ostatak albuma,dok Moternight je u totalnom ali totalnom Danzig doomy fazonu.Preslusajte pod obavezno! Apropo vokala,kruzile su price da je treba da unajmi Michale Graves ili Danziga i drago mi je sto nijedan ni drugi nisu pevali,obojica imaju dobre vokale na svoj nacin,ali da su pridodali ovom albumu ne bi on prosao kod mene u najboljem svetlu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts