The Joker Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Mislim da treba samo pogledati moj pers. photo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 (edited) mob47-dom ljuger igen ep novo zvanicno izdanje,posle 20 godina, od legendi svedskog hardcore punk-a Edited May 6, 2008 by Goxy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 U petak u NS The Damned za dzabe... Pretpostavljam da to vec znate... Ako neko ide...See you there! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 (edited) I The Damned su bili odlicni... Mada moram da priznam da su mi Blickrig kao predgrupa bili bolji. 30og Piteri! Edited May 11, 2008 by demonical Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vlada555 Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Misfitsi,The Clash,Dropkick Murphys,Alkaline Trio..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 ajde ovde da izreklamiram svirku: Svirka - 27.5. - Danguba sviraju: ujed besne sisarke (OI PUNK) akroholija real edge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 ajde ovde da izreklamiram svirku: Svirka - 27.5. - Danguba sviraju: ujed besne sisarke (OI PUNK) akroholija real edge na ovo mozda i dodjem, Acroholia se ne bi smela propustiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Ma kakve sisarke kakva sranja sutra u NS debeli Piter!!!!!!!!!!!!!!! and the test tube babies... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Селектор Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Вечерас у Смедеревској Паланци свирају КУД Идијоти! Aко се неком иде, има још места у колима ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 (edited) Osecam se duznom da prokomentarisem sinocnu svirku i da malo ozivim ovu temu...U pitanju je gostovanje PTTB-a u NS. Dakle nisam stigla na pocetak ali sam stigla na Provokaciju...Sto je jako bitno jer su sinoc bili odlicni i iako sam dosla da gledam Pitere...Provokacija mi je bila bolja ...Mozda to ima veze i sa cinjenicom da im je pevac veoma sladak ,mnogo vise nego debeli Piter...Imali smo tu nesrecu da je kisa pocela da pada dok su nastupali 2 minuta mrznje pa se vecina ljudi uzmuvala da se sakrije od kise...Mi smo bili u fazonu ''Hocemo i mi?'' Ali naravno prevagnulo je ono ''Ko jebe kisu idemo u sutku!''... Piteri su se pojavili mozda koji minut pre 23h (koliko mi je ostalo u secanju-a nije mi puno toga ostalo u secanju) sa sve izlizanim ''Dobro vece''. Naravno da smo vristali iz sveg glasa ''Debeli Piter'',sto covek naravno nije razumeo. Inace bili su odlicno raspolozeni...Malo kao i duhoviti s tim sto ih skoro niko nije razumeo, sto zbog alkohola koji se konzumirao u velikim kolicinama svuda unaokolo, sto zbog njihovog naglaska (koji je savrsen)... Svirali su uobicajene poznate stvari...Ja sam se iskreno nadala onoj ''Leader of the gang'' ali ta pesma nije bila...Ali bila je ''Maniac'' i ''September'' sto bi mogla da bude neka pristojna kompenzacija. Ljudi su bili odlicno raspolozeni i u jednom momentu toliko pivskih casa je bilo baceno ''uvis'' da smo po drugi put za to vece imali kisu ali od piva (ljubomorni? )...Sve je trajalo do nekih 24h (jbga tako je u NS,mora da se postuje satnica) tako da smo krenuli kucama relativno rano ali ipak veoma zadovoljni svirkom...Inace zar je moglo biti drugacije kada sviraju Provokacija i PTTB?! Edited May 31, 2008 by demonical Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Ceka se Condemned 84...tu ce da bude ludnica Svarog, kupuj mi kartu, nemoj da te jurim po BG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svarog Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Ceka se Condemned 84...tu ce da bude ludnica Svarog, kupuj mi kartu, nemoj da te jurim po BG Види батука карте купљене, добијеш и плакат ако будеш био добар. А ја сам ископао и старе трегере! Идем да се присетим детињства!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Види батука карте купљене, добијеш и плакат ако будеш био добар. А ја сам ископао и старе трегере! Идем да се присетим детињства!!!! Moracu da te castim pivom...verujem da se neces buniti Aha, vracas se u staru skinhed fazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Oce i meni neko da kupi kartu? Na lepe okice ili mozda nesto drugo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 (edited) Oce i meni neko da kupi kartu? Na lepe okice ili mozda nesto drugo Ako budes dobra...mozda te castim sa kartom...da ne kazes kako sam cicija A posto moj engleski nije bas savrsen, ti ces zauzvrat da mi u gradu, negde uz pivo odrzis par besplatnih casova engleskog, inace kad popijem pricam engleski mnogo bolje nego trezan Edited June 1, 2008 by Feniks 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Ako budes dobra...mozda te castim sa kartom...da ne kazes kako sam cicija A posto moj engleski nije bas savrsen, ti ces zauzvrat da mi u gradu, negde uz pivo odrzis par besplatnih casova engleskog, inace kad popijem pricam engleski mnogo bolje nego trezan Ha ha ha...Ako su samo casovi engleskog u pitanju onda moze... P.S. Ja sam kurva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Ha ha ha...Ako su samo casovi engleskog u pitanju onda moze... Casovi ...za pocetak P.S. Ja sam kurva... Onda moras imati visoku cenu, da ne budes ona jevtina, drzi do sebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Casovi ...za pocetak Onda moras imati visoku cenu, da ne budes ona jevtina, drzi do sebe Da 1200 din....Veoma skupa...S obzirom na iskustvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Da 1200 din....Veoma skupa...S obzirom na iskustvo Eh, ja to ne smatram placanjem...te pare ja popijem vrlo brzo...da bi bila kurva, moras imati mnogo vecu cenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Eh, ja to ne smatram placanjem...te pare ja popijem vrlo brzo...da bi bila kurva, moras imati mnogo vecu cenu To za cenu stvarno ne znam...Vidi se ko ima iskustva sa kurvama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 To za cenu stvarno ne znam...Vidi se ko ima iskustva sa kurvama Ja ne placam te usluge, vise volim kad svojim sarmom(koji je neosporan ) dodjem do tih radnji Ali je steta da se tako lako prodas, trebace ti puno rada da zaradis dobre pare, moras dici cenu, cista matematika...bar sam uvek bio odlican u racunanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Ja ne placam te usluge, vise volim kad svojim sarmom(koji je neosporan ) dodjem do tih radnji Ali je steta da se tako lako prodas, trebace ti puno rada da zaradis dobre pare, moras dici cenu, cista matematika...bar sam uvek bio odlican u racunanju Pa hvala na savetu...Al od malih stvari se u velikom poslu krece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Pa hvala na savetu...Al od malih stvari se u velikom poslu krece To stoji, kuca se ne gradi od krova Bicu ja tvoj menadzer, daleko cemo dogurati, ti lepa, ja pametan, dobitna kombinacija, nema sanse da omanemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 To stoji, kuca se ne gradi od krova Bicu ja tvoj menadzer, daleko cemo dogurati, ti lepa, ja pametan, dobitna kombinacija, nema sanse da omanemo Tebi pare meni slava...Ma da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Tebi pare meni slava...Ma da... Bice para i za tebe, otkud ti ideja da je Feniks cicija? Sad si me uvredila, da znas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts