scum Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 kako nam se cini domaca scena?! pa ucinilo mi se da je ima... ...ma ima tu jos par bendova, a cinjenica je da je sve gore i gore.... ako hc ne odrzi nasu punk scenu onda je definitivno kraj.... Quote
Мајор Гашпар Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 nema ni HC scene..miu uopste nemamo muzicku scenu..mislim na sve zanrove Quote
scum Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 pa sad... ne bih rekao... skoro svaki vikend u beogradu ima po jedna hc svirka... stvarno ih ima pun k..... discord, unison, full size, 7th army, tibia, itd itd.... Quote
Agarth Posted September 14, 2004 Author Report Posted September 14, 2004 Domaca punk scena je jadna, a budimo iskreni, nikada ovde nije ni bilo mnogo dobrih punk bendova - Patka, KBO!, Trula Koalicija i to je to. Hrvatski punk je uvek bio zakon. Quote
Milance Dzanki Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Domaca punk scena je jadna, a budimo iskreni, nikada ovde nije ni bilo mnogo dobrih punk bendova - Patka, KBO!, Trula Koalicija i to je to. Bilo je i ima jos dobrih bendova npr: Distress,Totalni Promashaj,Unison,To Live For,Strive for More,Let`s Grow,Hocu?Necu!,Tri Debela Praseta,Minimum,Red Union,No Comply,Revolucija...mada je domaca scena prilicno slaba Quote
AnaVH Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 pa sad... ne bih rekao... skoro svaki vikend u beogradu ima po jedna hc svirka... stvarno ih ima pun k..... discord, unison, full size, 7th army, tibia, itd itd.... E bas to!! ) I ja obozavam te svirke, jest' da bendovi nemaju bas najbolje uslove za rad, al' vazno je da se nesto desava... ...Doghouse... Quote
galoa Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Zaboravili ste Vrisak Generacije Quote
scum Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 jedina mana je sto svi ti bendovi nisu dovoljno aktivni... a i nema ko da ih pogura... vrisak generacije nisam cuo od proslogodisnjeg exita, kbo! su svirali u bg poslednji put u aprilu prosle godine, trula koalicija (koja uskoro odrzava povratnicki koncert) nije svirala bogznaodkad.... a od onih bendova sto je milance dzanki naveo verovato vec vise od polovine njih ne postoji..... Quote
Agarth Posted September 15, 2004 Author Report Posted September 15, 2004 A neki su HC a ne baš punk poput Unision i Let's Grow. Quote
diletaNT Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 Ja preferiram oldskul, Bad Religion, Socialdistortion, DOA, Pennywise, Rancid. Quote
WS Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 Izvini, neću da kenjam kako se razumem u punk, ali zar je to oldschool? Quote
AnaVH Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 jedina mana je sto svi ti bendovi nisu dovoljno aktivni... a i nema ko da ih pogura... vrisak generacije nisam cuo od proslogodisnjeg exita, kbo! su svirali u bg poslednji put u aprilu prosle godine, trula koalicija (koja uskoro odrzava povratnicki koncert) nije svirala bogznaodkad.... a od onih bendova sto je milance dzanki naveo verovato vec vise od polovine njih ne postoji..... Nazalost nemaju ti bendovi uslova da opstanu kod nas... Ja sam cula da ce KBO svirati u Omu Domladine 23. sept (na moj rodjus, hee!), al' nemam pojma koliko je to tacno... Trula koalicija je svirala na velikom dobrotvornom certu u GM pre par nedelja Quote
scum Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 nije svirala... kako mi je vuja rekao, iskoristili su ih samo da navuku masu, a njih nista nisu pitali (been there).... uglavnom tad u septembru ili oktobru ce tk da odrzi koncert u bg.... a i spremaju novi album.... Quote
galoa Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 nije svirala... kako mi je vuja rekao, iskoristili su ih samo da navuku masu, a njih nista nisu pitali (been there).... uglavnom tad u septembru ili oktobru ce tk da odrzi koncert u bg.... a i spremaju novi album.... Ako je to istina to ce biti lepo! Quote
SheWolf Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Ja preferiram oldskul, Bad Religion, Socialdistortion, DOA, Pennywise, Rancid. Jos samo da je sve to sto si ti nabrojao old school...... Quote
Swarthyard Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Trebate ljudi slusati Turbonegro iz Norveske! Punk sa primjesama hard rocka!!! Jebeno dobar band... Quote
shock! Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Ja preferiram oldskul, Bad Religion, Socialdistortion, DOA, Pennywise, Rancid. Quote
AnaVH Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 Ma mozda se taj neko samo salio... mada, huh- na cudan nacin Quote
CrniBombarder Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 Можда је набрајао,а не давао примере? Quote
Guest mali zmaj Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 Можда је набрајао,а не давао примере? ma pusti uvek se tako upecaju bas metalski, utripovali da su mnogo pametni.. kao, rancid nije oldskul, wooooooow sto smo pametni.. ako neko i dalje ne kapira znake interpunkcije, lik nije rekao kako voli old skul u koji spadaju rancid i pennywise, nego nabrojao: old skul, ovo, ono, drugo, trece.. je l sad kapirate? btw, bad religion i moze da potpadne u oldschool. kolko puta ponovljeno old school..grozno...al sta vredi...... Quote
шмизла Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 pa zato si ti tu da nas prosvetlis.. ..uostalom ko da je bitno da l' on misli da su ti bendovi oldskul ili ne.... Quote
Guest mali zmaj Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 pa zato si ti tu da nas prosvetlis.. ..uostalom ko da je bitno da l' on misli da su ti bendovi oldskul ili ne.... naravno... bitno je da masa horski zajebava jednog lika iako nema pojma o cemu on prica.. duh zajednistva rulez.. stadion rulez.. Quote
Recommended Posts