WS Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 Ok, rekao si šta si imao. Zajebi cinizam. Quote
scavenger Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 Ja volim old skul:) Shalu na stranu, odras'o sam na britanskom Oi!-ju i punku, Adicts, PTTB, Exploited su mi bili omiljeni. Turbonegro je super, zanimljivo je da je taj stil momentalno dosta popularan u NS-u. Hm, ti skandinavci nikako da omanu:) Quote
шмизла Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 Ma da, vazno je da su dobri! yup i stvarno....niko ga ne zaj. samo je vecina ukapirala da on misli da su ti bendovi oldskul,pa su svi tako odreagovali jer ti bendovi nisu oldskul,i.....blah ugushi se zanima me sta mislite o satanu panonskom?(8 Quote
scum Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 ja ne znam sto ga ljudi toliko dizu u nebesa, kad je bio kreten... a i pesme mu nemaju veze sa mozgom, a kamoli sa punkom.... btw bila je tema.... Quote
шмизла Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 da...trebalo bi da pogledam pre nego pitam.... tekstovi su mu stvarno....odvratni ......ali ipak je na neki nacin legenda... hm ne znam mozda mi se svidja par pesama(mada se slusajuci ih zgrozim)ali vecina su mi nepodnosljive! Quote
luktopod Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 bilo je to pre oko 3 god. kada mi je burazer poklono kasetu, na kojoj je bilo skoro 2 albuma (od cika satana), nemam pojma, sve me je vise i vise odusevljavao,i na kraju je poceo po malo dame smara pa sam onda neko vreme prestao da slusam tu kasetu... kasetu sam dao nekom, i to vise ne postoji, prosle god. sam sa neta skinuo NUK. IGRE, preslusao par puta i to je to. tolko od satana, ne ne zadnji put sam ga slusao tj. gledao, kada sam uzeo neke spotove od gadfadera, bas da vim kakav je ( posto sam ga do tada gledao samo na slikama), i nista posebno, malko ima bolesne pokrete, reakcije, ali sto sam video nise bilo zapanjujuce.... ne znam polomio je flajku od glavu... ma mrzi me da kucam vise aj poz nema vise sta da se prica o tom coveku na ovom forumu, tema je izbrisana ja mislim, svako je ispricao po 1 legendu o tom coveku i to je to. videli smo 2-3 slike... aj poz po 2 put Quote
шмизла Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 e,procitah i sve postove na om topicu...sta da se kaze...i dalje mislim da je bolesnik Quote
CrniBombarder Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 Кад се већ рекапитулира о господину. ,,Осим,ето,да се буде другачији па макар на стејџу краве силовали, с` много децибела,умјесто идеја!" Quote
luktopod Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 Jos postoji tema SATAN PANONSKI? meni se cini da su je izbrisali, a mrzi me da je trazim, DOSTA vise o tom coveku na ovoj temi! Quote
luktopod Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 mrzi me da je trazim ako nije izbrisana! da ne dodje do zabune... ma nema vise sta da se prica o punku! ko je imao sta dakaze reko je i to je to Quote
scum Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 e jel cuo neko mozda nesto o koncertu kud idijota... pisalo je danas u novostima da ce veceras da bude, a kad sam pitao na biletarnici, rekli su da su trebali veceras da sviraju ali je koncert otkazan.... eto ima sta da se kaze Quote
шмизла Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 wuuuuuuuu idijoti! pa ja nista nisam cula... a sto otkazan? Quote
luktopod Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 1 sam ih gledao i dosta mi je Quote
scum Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 pa njih nikad dosta... ipak su legende... mada bi im bilo bolje da su poceli da prave novi materijal jer u hr su vec poceli da ih zaboravljaju, a tako ce verovatno da bude i kod nas ako se jos jednom pojave bez novijih stvari... Quote
CrniBombarder Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 `ајде `леба ти неке податке о том концерту. Ја можда спремам испите,али нисам тол`ко лего на књигу да не чујем за то. Quote
luktopod Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 hehh, lepo bi bilo kada bi snimili jos nesto... Quote
AnaVH Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 I ja sam cula da su trebali da sviraju u subotu, al' da je otkazano. Ma ko zna koliko je to istina, nigde u gradu nisam videla reklamu... a i nije valjda pisalo ni na sajtu Oma Domladine. A sto se tice one njihove blagajne koja nikada ne radi... oni UVEK potvrde za koncert, ma sta god da im odvalio... mada u sustini bi bilo super da KUD Idijoti sviraju opet. Quote
scum Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 ne znam da li se neko seca tako su i prosle godine za beer fest bili bacani leci sa najvom za koncert kud idijota u barutani 5. septembra, a na drugoj strani su najavljivani overdrive.... nije bilo nista od oba koncerta, a bledo su nas gledali kad smo se pojavili 5-og u barutani... a niko isto tako nije cuo za to... na kraju je to bilo ono u SKC-u posle mesec-dva,..... Quote
CrniBombarder Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 Њега су као и "на време" отказали.Да не кажем: ,,Даћете ми две карте за Идијоте." ,,Отказано." ,,Нисам,... шта?" ,,ОТКАЗАНО!" ,,Отказано,мислите померено?" ,,Не.Отказано." ,,Зашто?!" ,,Ма немам ти ја појма синко,мени су само реекли да више не продајем карте за то." Додуше касније је процуреело да је померено за који месец јер се поклапало са наступом Партибрејкерса,који су те вечери свирали на Лиду. Не би било лоше да свирају,а нов албум би био још јачи,под условом да се појави,али заиста,и код нас. Quote
luktopod Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 malko bi se modernizovali... Quote
scum Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 ma neka se pojavi i na internetu samo... bitno je da urade nesto.... kad smo vec kod njih... pre jedno godinu dana sam cuo iz, navodno, 100% tacnih izvora da su se raspali, cak sam i na jednom sajtu video tu vest... naravno, to je demantovano posle njihovom svirkom, ali uvek me je "kopkalo" (kako glupa rec) da li je tu stvarno bilo necega... i ne mislim na onaj raspad kad su otisli tica i onaj drugi..... Quote
luktopod Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 ma ima oni da prze dok su zivi Quote
drunk_punk_girl Posted January 1, 2005 Report Posted January 1, 2005 obozavam pank!pocela sam ga slusati pored caleta mnoge bendove al npr: pistolsi subsi clash exploited kennedysi buzzcocksi G.B.H. outsidersi the inasane anti-nowhere league madness kud idijoti trula koalicija paraf pankrti pekinska patka shaht toy dollsi new york dollsi stiff little fingers sham 69 999 damned dickies cockney rejects abrasive wheels chaos uk hladno pivo kbo! !!! charge 69 major accident minor threat itd itd itd (dodajte ako sam izostavila nesto ) ja cuh da dolaze subsi i buzzcocksi al na zvanicnim sajtovima ne pise nista uzas subse propustih kad su bili prosli put a sad ima odem po cenu bilo cega VIVA ANARCHISMA ET LA LIBERTA Quote
drunk_punk_girl Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 toooooooo hehe zna mala pijana pankerica sta valja upucena sam ja(hvalja cale) Quote
Recommended Posts