galoa Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 ja cuh da dolaze subsi i buzzcocksi al na zvanicnim sajtovima ne pise nista uzas subse propustih kad su bili prosli put Ko ti je rekao za sabse? Ja sam ih gledao pre 3 godine i bilo je FENOIMENALNO!!! A buzzcocksi su trebali doci prosle godine ali nisu jer im valjhda bubnjar slomio ruku pa nisu, nisam 100% siguran Quote
TradSkin Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 E pijana pankerko, sve je ok, ali gde Madness da stavis medju pankere?Oni su Ska bend, i to najljigaviji...i sto Pistolse prve????NJih da izbacis, a na prva mesta da turis THE CLASH (AAAAAAAAAAAAA), SLF i The Ruts!!! Quote
TradSkin Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 ...a Bazkoksi bi trebali da dodju u martu/aprilu koliko znam.... Kamon kamon, kamon kamon. kamon kamon antifa huligans!!!! Quote
galoa Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 ...a Bazkoksi bi trebali da dodju u martu/aprilu koliko znam.... Kamon kamon, kamon kamon. kamon kamon antifa huligans!!!! Ja sad bio na njihovom sajtu i pise samo za koncerte u Engleskoj i nigde vise za taj period Quote
шмизла Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 E pijana pankerko, sve je ok, ali gde Madness da stavis medju pankere?Oni su Ska bend, i to najljigaviji...i sto Pistolse prve????NJih da izbacis, a na prva mesta da turis THE CLASH (AAAAAAAAAAAAA), SLF i The Ruts!!! THE CLASH...bas AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote
drunk_punk_girl Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 pa naravno da su ska! heh ma netjem da komentarisem njihov (ne)kvalitet simpaticni su meni su pistolsi prvi i tocka znam videh i ja da nist ne pise za subse Quote
Misantrophil Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Moj omiljeni Punk bend su Ramonesi a od domacih volim Direktore, Strajkacki odbor i Cokule. Quote
FromTheMIndOfASickPeople Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 moj najaci punk je hardcore pun k :} hehe e a sta sa domacim bendovima pekishka patka vox populi :] Quote
drunk_punk_girl Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 bioooooooooo hehe..........punk je kod nas kasno nastao relativno kasno bolje receno ali imamo EXTRA bendove,tjst bivsa YU....... Quote
luktopod Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 moj najaci punk je hardcore pun k :} hehe e a sta sa domacim bendovima pekishka patka vox populi :] jebala te patka respect Quote
Guest Isus Hristos Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Moj omiljeni Punk bend su Ramonesi a od domacih volim Direktore, Strajkacki odbor i Cokule. zato si ti tako kul Quote
TradSkin Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Moj omiljeni Punk bend su Ramonesi a od domacih volim Direktore, Strajkacki odbor i Cokule. Ti domaci su sve Oi! bendovi, i to manje-vise desnicarski.Kakve veze imaju ramones sa njima?? Quote
TradSkin Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Mislio sam na cinjenicu da su Ramones najobicniji apoliticni Punk - rock, tako da bi bilo logicnije da si od domacih naveo Prljave Dripce npr... Quote
FromTheMIndOfASickPeople Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Ti domaci su sve Oi! bendovi, i to manje-vise desnicarski.Kakve veze imaju ramones sa njima?? covek voli muziku .. boli njega kuratz za ideologiju Quote
CrniBombarder Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Зна ли ко год кол`ко је карта за Легендарне Уживо 26.03.? Quote
TradSkin Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 bioooooooooo hehe..........punk je kod nas kasno nastao relativno kasno bolje receno ali imamo EXTRA bendove,tjst bivsa YU....... Greska...krajem sedamdesetih SFRJ je imala najjacu pank scenu posle britanije....englezi se i dan danas cude kako nismo bili poznatiji tada. Quote
TradSkin Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Зна ли ко год кол`ко је карта за Легендарне Уживо 26.03.? Oko 700-800 din...mnogo je kume... Quote
FromTheMIndOfASickPeople Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 Oko 700-800 din...mnogo je kume... samo se ti teshi ) te to komunizam naucio ? kao ono "deco mi imamo ove reke i ove planine sve su to prirodna bogatstva " NEMAMO MI NISTA ) prijatelju zato i jesmo nista.. (kao drzava mislim) Quote
CrniBombarder Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 Дознадох,карта је 600(тол`ко је било и Пиво прошле године)ал` јес` мало много. Quote
Jovajna Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Hladno Pivo,Green Day,Rancid,Ramones i Bad Religion !!!!!!! Quote
Recommended Posts