шмизла Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 hehheh... punks ain't punks but wear the right clothes, opinions don't matter if you know how to pose... blah. Quote
шмизла Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 jbt kako ti je mocjan avatar i potpis ja sam u vranjE mozda svrnem do prokuplja za neki dan :| Quote
.alex. Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 grickao si klitoris....leeeeeeeep i maliii...dobio si sifilis...leeeeeeep i mali... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 bash sam chitala neshto o punku.... Quote
TradSkin Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 grickao si klitoris....leeeeeeeep i maliii...dobio si sifilis...leeeeeeep i mali... Grickao si klitoris Lepi Mario...omasila si malo Quote
scum Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 kakav biser.... nisam ni provalio... leeeep i mali..... hmmmmmmm pocinje da mi svidja..... na sta li se samo odnosi???? Quote
.alex. Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Grickao si klitoris Lepi Mario...omasila si malo hahaha,znam bre ....ali ovako mi gotivnije zvuchi... Quote
CrniBombarder Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Да мало пресечем ову тему питањем о идијотима(ко о чему,ја о идијотима). Зна ли се нешто о њиховом наступу у Сомбору 30.07. или је то чиста бува? Quote
CrniBombarder Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 ЛМ Ако има заинтересираних да метнем податке. 30. јул,субота - Anger is a Gift (Со) i Куд Идијоти (Пула) Место: Кабаре Време: 21 час Улаз: 200 дин на дан концерта Иначе све се збива у оквиру фестивала ,,Сомборско Лето",у току ког су наступили и СКА Рингишпили уз подршку СуперХикса. Quote
шмизла Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 gdej ste ljudi jel zna neko od vas sta su psychedelic furs... tako nesht....? :l Quote
scum Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 jel ide mozda neko iz BG? kakav je prevoz do tamo? Quote
scum Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 sad stigoh iz Sobmbora... Idijoti su "jebali kevu"... stvarno je atmosfera bila fenomenalna... odo' da spavam.... Quote
CrniBombarder Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 Заиста,мог`о си се губити до миле воље у првом реду као и у средини,а било је и шутке,све у свему лудило,а Идијоти су,као и увек,скроз професионално одсвирали,без обзира на то што су практично из комбија изашли на бину. Једино је био бедак што су се неки потом изболи у центру,па нас је смарала мурија на повратку,но шта је ту је,ваљда су момци преживели. Quote
scum Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 ne znam sta je to bilo, ali jutros su u centru sombora mogli samo panduri da se vide... whatever... inace, najzesci mi je bio neki lik pored mene koji je za sve vreme koncerta vikao "toooooooooooo, tica!!!" i "tooooooo, fric!!!" ...nekako mi je bilo zao da mu kazem da oni ne sviraju u idijotima vec 8 godina... Quote
CrniBombarder Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Ма за то је крива најава за `церт,људи су у тексту написали садашњу поставу,али су поред ставили слике култне поставе(и то оне култне на којима "момци" држе табле с именима). Одушевило ме је то што публика не да није звиждала песмама са задња два албума,него је и знала текстове и певала до изнемоглости. Quote
scum Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 pa po meni sve od mega-punk na ovamo je "onako"... ali ipak... nije ni toliko lose... na kraju krajeva - to su idijoti... samo zbog atmosfere treba ici na njihove svirke... a tu je i postovanje za 20 i kusur godina rada.... ni ne mozemo da ocekujemo nesto mnogo od njih... plasim se da ce ih sledeci album "sahraniti"... ionako ih u hrvatskoj niko ne slusa vise.... Quote
CrniBombarder Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Не знају браћа шта ваља. Добри су им и ови после,али то што има мало песама квари цео угођај. Quote
Recommended Posts