CrniBombarder Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 Уф,да није мало много,мислим за те паре бих пре слушао Вибраторе. Но,хвала у сваком случају. Quote
<Rio_da> Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Alo likovi jebe. mu mater jedino sam ja propustio Misfits-e, kako god ljudi opisivali verujem da je bilo do jaja videti Jery-ja uzivo sa sve Devillock-om Prodao bi dusu da mogu da odem na njihov koncert sa postavom: '82 ili '97-'99 A da Turbonegro je do jaja dobar bend!!!!!!!!! Da li vam je poznat ijedan bend sa tri gitare?????!!!!!! E pa turbonegro je tu: 1. gitra - ritam 2. gitra - ritam/solo 3. gitra - izdrkavanje na gitari(to je nesto neverovatno) The DEATHPUNK is born! A da: imam Misfits tribut bend, fali mi dobar pevach, ako ima nekog na ovom forumu ko bi pevao misfits-e[stare i nove (da ima neke glasovne mogucnosti, izgovara dobro engleski i zna tekstove)] neka posalje mail na: [email protected] Quote
Smola Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Najbolja moguća muzika slušjte Dead Kenedys,Explited,Sex pistolse,Ramonse,Kud idiote(btw. ko je osin mene bia na koncertu 30. godina punka u Splitu?). Ruši vladu p... in materina živila ANARHIJA!!! Quote
TradSkin Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Najbolja moguća muzika slušjte Dead Kenedys,Explited,Sex pistolse,Ramonse,Kud idiote Udzbenicki. Btw, pise se "Kud IdiJoti" Quote
Селектор Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Кад већ исправљаш човека,реци му и да се пише "Exploited" !!! Quote
GirlSetsFire Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 ha,ha,ha to shto si nabrojao the exploited i kompaniju sam slushala u petom osnovne... Ali naravno da su bendovi za veeliki respect! Quote
TradSkin Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Кад већ исправљаш човека,реци му и да се пише "Exploited" !!! Za taj bend nikad nisam cuo te ne znam kako se pravilno pise. uff... pa ima ih.... na primer madball, sick of it all, boysetsfire, bleeding through....and stufff Sa druge teme je, ali ne mogu da odolim... Sve sam andergraund jebote!! Ok, provukli su ti se Bleeding Through... Quote
punk's not dead Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 punk's not dead ima u signachur text Misery Green Day-a...aaaaaa kako volim tu pesmu bash je drugachija Ok,mogla sam ovo i ranije da izvalim. Quote
scum Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 ...inace KBO! u petak (12.1.) na Akademiji.... Quote
scum Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 bilo extra... zao mi je sto je bilo malo ljudi, iako je cena bila korektna (300din), ali valjda se masa istrosila za praznike.... jedino mi se onaj novi gitarista (thimble) nekako nije uklapao u postavu.... e da... 26. 1. u Gavezu (kod Ade Safari) nastupice odlican hrvatski bend Motus.... Quote
scum Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 opet ja cisto da podsetim na ovaj moj post iznad i ako postoji jos neko ko eventualno ne zna gde ce sta ce kud ce veceras... (copy/paste sa www.ispred-dragstora.com) MOTUS- legendarni hardcore punk bend iz Zagreba, posle skoro dve godine ponovo u Beogradu. AGITATOR-legendarni raw hardcore punk iz Sombora, napokon prvi koncert u Beogradu. SENZA REPLICA- (na dobrom putu da postane legendarni) @punk bend sa zenskim vokalom, iz Beograda. Ne propustite ovaj nadasve legendarni koncert u organizaciji sada vec legendarnog SubWara. Koncert ce se odrzati u legendarnom klubu Gavez u petak 26.januara, sa pocetkom u 21h, cena ulaznice: legendarnih 200 dinara. Quote
шмизла Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 (edited) aaa bedak tek sad videh senza replica je keva! Edited January 27, 2007 by *drunken_butterfly* Quote
scum Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 jbgga, ja nisam stigao da ih vidim... ali motus su bili fenomenalni... jedino sto je ozvucenje bilo mnooooooogo lose... Quote
Krsh Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 http://www.freewebs.com/koncentracijamixera posetite odlicni tekstovi UMIRE TELO BOZIJE U USTIMA OSECAM POMIJE JER KUHINJE NISU VIDELE OCI TVOJE ILI SAMO PRODUKT PARANOJE RUKE MI SE ZNOJE NE SPAVAM MILO MOJE OVCE SE BROJE KUCAS PITAM KO JE DOSAO JE ON PO SVOJE COVEK IZ SRBIJA SUME STO PATI OD REUME REUME SINE RASPORICU GA SEKIROM I CREVIMA CU NASLIKATI OBRNUTI PENTAGRAM RUKOM TOM Quote
Supergalactic Lover Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 jebote, koliko su nahvalili ovu novu pekinsku patku, stavljaju je van konkurencije. ja ocekivao nesto mnogo dobro... nista posebno. ali je zato novi covek bez sluha super!! Quote
Minerva_SD Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Slazem se, stara je bila mnogo bolja! Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 e de ste bogatuni. kako vas nije sramota da se folirate, kao vi ste sljam i ono prljavi. svi vi ste deca nekih advokata, prepuni para, a sramote vas je da nosite mobilne telefone. Quote
Minerva_SD Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Nisam bas najbolje razumela sta pokusavas da kazes? Osim toga, ne volim to deklarisanje prema muzici koju neko slusa! Recimo, ja sam na punku odrasla, volim da ga cujem i sad, a inace slusam klasiku i jazz, poneka techno zurka s vremena na vreme nije losa stvar, nemam nista ni protiv metala... Tako da mi tvoja prozivka bas i nije jasna. Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 pricam o pokretu punk nije muzika. Quote
Minerva_SD Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Ja pricam o muzici. Slazem se da je punk nacin zivota, ali onda odrastes... Quote
шмизла Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 kakva nova pekinska patka, o cemu vi to? Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Ja pricam o muzici. Slazem se da je punk nacin zivota, ali onda odrastes... ... a koje su to odlike punkerskog zivota? Tvoje mishljenje... Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 svejedno, ali punk nije muzika!!!!!!!!!!!! - dostojna truda sviranja bilo kog instrumenta bitno su textovi, ali zato postoje i pesnicke veceri po oderdjenim klubovima. a nacin zivota punkera je jako slican jednom klosaru..... Quote
Recommended Posts