Machka Naopachka Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 meni je tuzno sve shto otpeva edith piaf ali to sam samo ja... i pesmice iz diznijevih filmova uvek jako udare po osecanjima... Quote
BodyRemover Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 a Billie Holiday? totale ga lomi! poz Quote
Livia Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 (edited) U poslednje vreme Gloria Estefan-Hoy,odma zaslinim. Ali menja mi se to sa periodom,nikad mi nije ista najtuznija. @DDT - i Necu da ispadnem zivotinja. Edited September 6, 2004 by Livia Quote
VampireBlues Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 mozda nije najtuznija, ali svakako je tuzna... ali i nije pesma... Joe Satriani - The Crush Of Love Poz! Tvoji postovi su uvek dubokog znacenja Elem,bravo za izbor.. Prince-Purple Rain Sade-By your side.. Quote
Machka Naopachka Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 U poslednje vreme Gloria Estefan-Hoy,odma zaslinim. Ali menja mi se to sa periodom,nikad mi nije ista najtuznija. @DDT - i Necu da ispadnem zivotinja. gloria estefan! hoy! dakle to je hit meseca kod mene nego znash li nekog ko zna prevod rechi ili ko zna shpanski ili mozda ti znash neshto od ta dva? Quote
VampireBlues Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Daj text pesme prevescu ti ja. Quote
Livia Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 gloria estefan! hoy! dakle to je hit meseca kod mene nego znash li nekog ko zna prevod rechi ili ko zna shpanski ili mozda ti znash neshto od ta dva? Pa od reci do reci ne znam,mogu samo da ti prepricam Quote
Livia Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Daj text pesme prevescu ti ja. Tengo marcado en el pecho todo los dias y el tiempo no me dejo estar aqui Tengo una fe quemadura que va conmigo y me cura desde que te conoci Tengo un hueya perdida entre tu sobra y la mia que no me deja mentir Soy una moneda en la fuente tu mi deseo pendiente mis ganas de revivir Tengo una mañana fustrante y una quarela esperando verte pintado de azul Tengo tu amor y tu suerte y un caminito empinado Tengo el bardero otro lado tu eres mi norte y mi sur Coro: Hoy voy a verte de nuevo voy en volverme en tu ropa sursuramen tu silencio cuando me veas llegar Hoy voy a verte de nuevo voy alegrar tu tristesa vamos hacer una fiesta pa'que este amor cresca mas Tengo una frase colgada entre mi boca y al muada que me desnuda ante ti Tengo una playa y un pueblo que me acompaña de noche cuando no estas junto a mi Tengo una mañana fustrante y una quarela esperando verte pintado de azul Tengo tu amor y tu suerte y un caminito empinado Tengo el bardero otro lado tu eres mi norte y mi sur Coro 2x: Hoy voy a verte de nuevo voy en volverme en tu ropa sursuramen tu silencio cuando me veas llegar Hoy voy a verte de nuevo voy alegrar tu tristesa vamos hacer una fiesta pa'que este amor cresca mas Quote
Petar Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 " Some Day We Will All Be Together ", Claire Hamill / Pachelbel Idalje lijem suze dok je slusam, posle toliko godina od kad sam je prvi put cuo. Quote
Dark Sonja Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Kate Bush- "Running Up That Hill" Quote
VampireBlues Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 Tengo marcado en el pecho todo los dias y el tiempo no me dejo estar aqui Tengo una fe quemadura que va conmigo y me cura desde que te conoci Tengo un hueya perdida entre tu sobra y la mia que no me deja mentir Soy una moneda en la fuente tu mi deseo pendiente mis ganas de revivir Tengo una mañana fustrante y una quarela esperando verte pintado de azul Tengo tu amor y tu suerte y un caminito empinado Tengo el bardero otro lado tu eres mi norte y mi sur Coro: Hoy voy a verte de nuevo voy en volverme en tu ropa sursuramen tu silencio cuando me veas llegar Hoy voy a verte de nuevo voy alegrar tu tristesa vamos hacer una fiesta pa'que este amor cresca mas Tengo una frase colgada entre mi boca y al muada que me desnuda ante ti Tengo una playa y un pueblo que me acompaña de noche cuando no estas junto a mi Tengo una mañana fustrante y una quarela esperando verte pintado de azul Tengo tu amor y tu suerte y un caminito empinado Tengo el bardero otro lado tu eres mi norte y mi sur Coro 2x: Hoy voy a verte de nuevo voy en volverme en tu ropa sursuramen tu silencio cuando me veas llegar Hoy voy a verte de nuevo voy alegrar tu tristesa vamos hacer una fiesta pa'que este amor cresca mas Trebace mi vremena....sutra Quote
Guest loco Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 Escobar & Heather Nova - Someone New Quote
Dolly Posted September 15, 2004 Author Report Posted September 15, 2004 ne obaziri se dolly tema je super Ma znam da jeste... meni trenutno Air-Playground love i zauvek R.E.M.-Losing my religion .. Quote
KRANG Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 muharem serbezovski - ramo, ramo ta me uvek rasplače kao i "bora spužić kvaka - kaži sinu da postojim" Quote
shock! Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 Babe - Noc bez sna, Prljavo Kazaliste - Tu noc kad si se udavala Quote
Bella-Morte Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Film-Ivana jebem li ga Mene uvjek dirne u srce: FILM-Sjecam se prvog poljubca........kao da je bilo jucer........ Quote
Lhabia Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Uuu..ima ih bas mnogo!Uostalom kad si tuzan,svaka balada sa srceparajucim textom moze da te ubije u pojam! Npr.: Boyz II Men - The end of the road; Boyz II Men & Babyface - Never; Babyface & Stevie Wonder - How come,how long; Jon Secada - Angel; Don Henley & Patty Smith - Sometimes love; Withney Houston - I will always love you....itd. Quote
shock! Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Haustor-Shal od svile zaboravih na nju- Shal od svile Rules Quote
Мајор Гашпар Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 I Azra-Kao ti i ja...ubija Quote
Recommended Posts