шмизла Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Ovih dana JET" What you have done"(ne znam da li se tachno tako zove Look what you've done se zove pesma i jeste malo bedak... Meni ovih dana nijedna posebno, mozda haustor-bi mogo da mogu...mislim, ta nije samo ovih dana, ta mi je uvek tuzna. Znam! clash-guns of brixton... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Look what you've done se zove pesma i jeste malo bedak... Meni ovih dana nijedna posebno, mozda haustor-bi mogo da mogu...mislim, ta nije samo ovih dana, ta mi je uvek tuzna. Znam! clash-guns of brixton... E,sex...jel bi mogla da mi narezhesh Haustor?Ako imash rezach..ja asm svoj cd izgubila Quote
шмизла Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 E,sex...jel bi mogla da mi narezhesh Haustor?Ako imash rezach..ja asm svoj cd izgubila sure... poslacu ti pp ovijeh dana... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Shta,niko nije tuzhan....?! Quote
Mary Joe Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 ''Marija''- Divlje Jagode, i ''Zauvjek tvoj''... Ah, da... to sam vec pomenula Quote
шмизла Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 You stir my natural emotions. You make me feel like dirt. And I'm hurt. And If I start a commotion. I run the risk of losing you, And thats worse. Ever fallen in love with someone, Ever fallen in love, In love with someone? Ever fallen in love? In love with someone, you shouldn't fallen in love with? ever fallen in love? by buzzcocks. Quote
Angele Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 oko tebe cura puno, pa mi suze kvase lice, a ti kazes "bas si luda, to su moje drugarice" Quote
Joca Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 You stir my natural emotions. You make me feel like dirt. And I'm hurt. And If I start a commotion. I run the risk of losing you, And thats worse. Ever fallen in love with someone, Ever fallen in love, In love with someone? Ever fallen in love? In love with someone, you shouldn't fallen in love with? ever fallen in love? by buzzcocks. ...yoy.... to... +Bauhaus - Passion of Lovers +The Streets - Dry Your Eyes Mate Quote
Jaymz Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 Bez premca You Keep me Hangin' oN - Vanilla Fudge! Quote
+ Jimmy + Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Ne lomite mi bagrenje od Balasevica, ma sve balade su mu keva. Quote
AGGRESSOR55 Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Bacila je sve niz rijeku-Indexovci Indexi valjda Trenutno najtuznija Galicija od Balasevica Quote
Helle Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 Zabranjeno Pušenje - (Pozdrav iz zemlje safari, 1987) - ''Djevojcice kojima mirise koza!'' Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 Zabranjeno Pušenje - (Pozdrav iz zemlje safari, 1987) - ''Djevojcice kojima mirise koza!'' Divna je... Quote
Aurora Calerva Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 Sarah Brightman - Hijo de la Luna i OST DISNEY Anastasia - Once Upon a December... Ima nesto u pricama te vrste koje znaju da me rasplacu... Quote
Jessy Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 (edited) Once Upon a December... obozavam tu pesmu i taj crtani...inache su pesme iz Diznijevih crtaca VRH! Edited May 5, 2005 by Jessy Quote
шмизла Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 OST DISNEY Anastasia - Once Upon a December... Quote
Recommended Posts