People before Profits Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 mene, bubnjara, je toliko sjebalo da sam je nauchio na gitari Quote
Stringer Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Uuuuuuuuuu...e to je sjebanost!!!!! Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Savage Garden - Truly Madly Deeply hahaha FAG! Quote
Demonizer Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 The river ume da ubije coveka. Ta pesma je tako jasna, cista ogoljena, tekst je iskren i surov do bola. Springsteen je stvarno genije, obozavam ga. U pravu si zato i kazem Quote
People before Profits Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Uuuuuuuuuu...e to je sjebanost!!!!! jes da ima 4 akorda, ali je ipak uspeh inace, ja bih dodao npr. muse micro cuts.....nije toliko tuzna koliko je depresivna ali dobro Quote
ajsha69 Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Kuguars - Zidareva ljubav Top of the line!!!! (lyrics + strings.. brooka!! Emo-arhitekta-srbin-konstruktivac!! --> Previshe lichno i surovo!! ) Izvukla si ciglu iz temelja ljubavi naše Rušiš našu ljubav, samo deca ostaše. Armaturu čupaš iz temelja sreće Niko tako, draga, voleti te neće. Beton i malter na srcu ti piše Stubovi nosači od tuge se iskriviše. Vaservaga kaže da sa mnom teraš šegu Dabogda dobila pesak u bubregu. Booool i suze!! Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 jesi gledala manga spot za zidarevu ljubav... ona dzinovska glava kad kaze: "niko tako draga voleti te ... NECE!!!" konza Quote
Stringer Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Sad sam se setio najgore od svih. Po muzici i atmosferi i ne deluje tuzno, ali kad znas o cemu je pesma...najezis se sav. Eric Clapton - Tears in heaven Quote
People before Profits Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 to je tek bedak..........sama cinjenica sto nije ljubavna.........ponekad bih tako pateticno hteo da se poistovetim sa textom i onda se samo setim o cemu je.... Quote
ajsha69 Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 jesi gledala manga spot za zidarevu ljubav... ona dzinovska glava kad kaze: "niko tako draga voleti te ... NECE!!!" konza Nisam! Doturicesh mi to pod obavezno... Quote
GoaTTormentoR Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Verlorene Jungs - Ungeliebt. Zaista sjebana pesma. Ako znate nemacki. Mozete skinuti na www.verlorenejungs.de Quote
shock! Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 P.Kazaliste - Ma kog me boga za tebe pitaju, Tu noc kad si se udavala,Moj bijeli labude, Na badnje vece, Iz nekih razloga.... Parni Valjak - Jesen u meni, Sve jos mirise na nju, Prokleta nedelja Azra - Ako znas bilo sta, Kao ti i ja, Gracija Corba - Kad Hodas, Rekla je, Jedino moje,Prokleto sam Bajaga - Ruski voz, Zivot je nekad siv nekad zut Balasevic - D-Moll Piloti - Kao ptica na mom dlanu, Leto, Tajna je u tebi skrivena, Zaboravljeni Haustor - Bi mogo da mogo, Sal od svile Babe - Noc bez sna B.Dugme - Evo zaklecu se, Ruzica si bila... Boris Novkovic - Kuda idu izgubljene djevojke Divlje Jagode - Sarajevo ti i ja EKV - Ljubav, Ti si sav moj bol, E.Orgazam - Hajde reci sada ti, Bejbe ti nisi tu Film - Doci cu ti u snovima, Sjecam se prvog poljubca, Ivana Idoli - Ona to zna Tutti Frutti Bend - Stvari lagane Van Gogh - Neko te ima nocas Zdravko Colic - Ti si mi u krvi YU Grupa - Mornar Zeljko Bebek - Oprosti mi sto te volim, Sinoc sam pola kafane popio Oktobar - Sam Negative - Svet tuge Kerber - Ratne igre Generacija 5 - Ti samo budi dovoljno daleko Quote
Sarah_Key Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 Hmmmm...Film-Ivana ...moja pesma Quote
Wild Rose Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 Gomila rock pesmica... One su meni najubitachnije... A i blues zvuk ume tako da deluje... Quote
OCTOJA Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Mr. Bungle - Pink Cigarette ovo je zlo koliko zna da smozdi Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 (edited) EKV - Ljubav, Ti si sav moj bol, za sve*** dodala bih od Balashevicja josh prilichan broj. A, od EKV-a ima tuzhnijih ...i onako ubitachnijih .... npr. "Anestezija".... The Smiths- "Ligfegurad sleeping, girl drowning" ma - gomila:da: Staind- "It's been awhile"(It's been awhile since I have fucked things ....) Edited December 31, 2005 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre Quote
shock! Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 @ Shock - svaka cast... Gomila rock pesmica... One su meni najubitachnije... naravno.....ne smem ni da pocnem sa nabrajanjem, zadrzao sam se na domacici Quote
:Dea Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Pokusacu da se kontrolisem i da ne nabrojim previse. Pearl jam - Black The Smiths - I know it's over Queen - Who wants to live forever, Somebody to love, Bohemian rapsody, Love of my life, Dont try so hard, These are the days of our lives (jos i ako gledam spot kako je Freddie tu mrsav i bolestan, uvek se rasplacem ) Coldplay - Fix you Chris Isaac - Wicked game Deep purple - When a blindman cries Dire straits - Your latest trick U2 - Sometimes you can't make it on your own, I still heavn't found what I'm looking for The Cranberries - Linger, Disappointment, Empty, Ode to my family Reamonn - Supergirl No Doubt - Don't speak Marillion - Kayleigh Kiss - I still love you Bryan Adams - Everything I do, Please forgive me Alanis Morissette - Precious illusions The Doors - The end Staind - It's been a while REM - Evertbody hurts G'n'R - Novembar rain Eric Clapton - Tears in heaven Whitesnake - Looking for love, Now you're gone, Don't fade away i skoro sve ostale Bon Jovi - Love lies, In these arms, These days, This ain't a love song, lie to me Robbie Williams - Feel, Angels Phil Collins - Can't stop loving you Britney Spears - Don't let me be the last to know I zaustavicu se ovde iako ovo nije ni deseti deo onoga sto bih napisala... Quote
Livia Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 (edited) Parni Valjak - Jesen u meni, Sve jos mirise na nju, Prokleta nedelja Corba - Kad Hodas, Rekla je, Jedino moje,Prokleto sam Bajaga - Ruski voz, B.Dugme - Evo zaklecu se, Ruzica si bila... EKV - Ljubav, Ti si sav moj bol, YU Grupa - Mornar Generacija 5 - Ti samo budi dovoljno daleko I da se nadovezem Generacija 5-Povedi me u noc,Kosava nosi je....(ne znam kako se tacno zove) Bjelo dugme-Lazes,Ne gledaj me tako i ne ljubi me,Sve ce to pokriti...,Te noci kada umrem Caliope-Rodjeni Ceca-Kukavica,Zabranjeni grad Gloria Estefan-Hoy Phil Colins-Take a look at me now En vogue-Don't let go Shakira-No Elvis-suspicuous minds Anastacia-Sick&tierd,Pieces of a dream,Heavy on my heart Everlast-white trash beautiful George Michael-Jesus to a child,Father figure,You have been loved ... ... ... Edited January 2, 2006 by Livia Quote
Recommended Posts