luktopod Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 mene uvek dirne mahir i alma od Eda Quote
Azizam Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 Not The Doctor, live from Japan - Alanis ah te knedle GARBAGE - Only Happy When It Rains Quote
Мајор Гашпар Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 riblja corba-nebeski narod Koji trip..a sto ti najtuznija? Quote
CrniBombarder Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 The Smiths - Meat is Murder После те песме се осећам к`о масовни злочинац. Quote
Flight_Of_Icarus Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 Celine Dion-My heart will go on Quote
necropolis Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 Bethovenova 9 simfonija:)))) Kakva tema takav i odgovor:)))) Quote
Archibald Reiss Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 ne-metal pesma... Jel u tu kategoriju potpada i ceo rock pravac? Quote
Guest mali zmaj Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 kurac od ovce - odrastanje Quote
DDT Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 E vidish i Celine Dion - My heart will go on ... Quote
Imenjak Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 Jedan deo Holy Wars-a od Megadetha je tako zajebano tuzan da je to nenormalno.... They killed my wife, and my baby With hopes to enslave me First mistake...last mistake! Paid by the alliance, to slay all the giants Next mistake...no more mistakes! isto i ceo Addicted to Chaos! Quote
Supergalactic Lover Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 pitanje je "najtuznija NEmetal pesma". po meni nick cave & kylie minogue "where the wild roses grow". Quote
Jackie Brown Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 Jewel - Foolish games To mi je jedna od omiljenih pesama....Jako cesto se uz nju rasplacem onako,za medalju.... Quote
шмизла Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 uuuuh.preopsirno. sve od joy division.... koliko god da sam tuzna kad pustim JD plache mi se.... zatim oci boje meda-EKV(i jos par od EKV-a),shal od svile ko sto rekoshe.....Od prljavog kazalista dosta pesama,moze cak i Marina,zbog onog dela "niko nije znao sakrit' suze ko Marina.." Aretha Franklin-Killing me softly.... ma 90%rock baladica...i sl. e da i my lover's gone,znala sam da je slusham dnevno po sto puta.... a trenutno najtuznija KUD idijoti-Baj Baj Bejbe... nenormalno pogadja Quote
scum Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 goblini - sam phone glas hladno pivo - par pitanja radiohead - creep i isto tako gomila od ekv... Quote
TheBlackGoddess Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Prljavo Kazalishte-Jesen u meni Quote
revolucionar Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 Prljavo Kazalishte-Jesen u meni zar to nije pjesma od parnog valjka? Quote
TheBlackGoddess Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 au....eto koliko znam... Quote
шмизла Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 na badnje vece od p.kazalista je stvarno najnajnaj Quote
Мајор Гашпар Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 kurac od ovce - odrastanje taj rad azra je najjaca Quote
ajsha69 Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 Meni je bash tuzna pesmica Hello - Evanescence... To mu dodje logichno po matematika-je-jasna-crva-nikada-nije-ni-bilo principu... pa je l'?... Shta drugo tuzhbalichki bend moze da uradi do da napravi dobru tuzhbalicu... ...Al' ajd na stranu to... Prvo: Slika koju zamishljam dok slusham stvar... Usamljena devojchica in the schoolyard... Divljachki se palim na american-nu-metal-sick-introverted-abandoned-kid trip... apsolutno ne znam zashto, i zato je extra ql... Drugo: To ''Hello''.... uh, kad ga chujem, majko mila... Kad chujem to savrsheno ''L'' (american english pronunciation)... - potpuno magichno americhko prednjenepchano L... pretvorim se u zhelatinastu masu... to L me proganja... Quote
Helle Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 Divlje Jagode - ''Zauvijek tvoj''! Quote
BodyRemover Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 Djogani Fantastiko - U ovom gradu Djogani Fantastiko - Leto je Djogani Fantastiko - Preko Djogani Fantastiko - Ostavljena bez nade Moby Dick - Boja ljubavi Dobar, Los, Zao - Sama ostacu zauvek poz Quote
Recommended Posts