Yebiggah Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 (edited) MASSIVE ATTACK - LIVE WITH ME !!!!!!!!!!!!!! D E F I N I T I V N O ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Edited May 3, 2008 by Pazi sad: Quote
Mirjana Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Gary Jules/Michael Andrews - Mad world (poznato iz filma Donnie Darko) Quote
זאבים Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=ue86XlCg8gk the lake Quote
Lakšmi Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Želim da se smejem tvojim očima pred san... Ne znam kako se zove, nije ni bitno i možda onima koji je znaju ne zvuči tužno, po mom shvatanju je jako tužna stvar! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Da dodam u poslednje vreme ove... moguce da sam ih pominjala, nebitno. The Smiths - I know it's over Coldplay - Fix you Snow patrol - Run Garbage - Cup of coffee Block out - Majdan Block out - Najduzi je poslednji sat Endorfin - Nadama Coldplay - The hardest part Radiohead- Exit music (for film) Morphine - Empty box The Verve - Drugs don't work Royksopp - Only this moment Hladno pivo - Pitala si me Hladno pivo - Odjava programa Hladno pivo - Pijan Hladno pivo - Planeta Hladno pivo - Jednim osmijehom (ova je divna) Nikola Vranjkovic - Sretenje EKV - Anestezija Placebo - Without you I am nothing Portishead - Glory box Yeah yeah yes - Maps Pearl Jam - Better man Dosta bedaka od mene =( Quote
EnKi Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Trenutno Stonemason Stonemason od The Rohan Theatre Band...Evo jednog odlomka, nadam se da nema greski: "Stonemason stonemason, carve me a stone ┼of your finest black marble with rare abalone ┼for the letters in white, make them shine in the light ┼of the watery moon for the devil is here ┼to make milk from my bones ┼i'll be leaving you all before morning comes ┼i'll be leaving you all before dawn..." Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 posto nu metal nije metal to je daddy od korna u kojoj pevac vristi i seca se trauma dok ga je cale zlostavljao u detinjstvu... Quote
enclave Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Jel mu nabijao prste u guzu? The Smiths - I know it's over Portishead - Glory box Pearl Jam - Better man Pearl Jam - Black! The Smiths - How Soon Is Now Quote
vudun Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 (edited) Ej slažem se u potpunosti za Pearl Jam - Black Dodao bih još meni najtužniju svih vremena: Prljavo Kazalište - Tu Noć Kad Si Se Udavala ... može i ''Na Badnje Veće'' isto od njih! na spisku neka bidnu i: PILOTI - Kao da je mesec stao... PILOTI - Kao Ptica na mom dlanu PILOTI - Leto PARNI VALJAK - Jesen u meni SMAK - Blues U Parku TONY CETINSKI - 23. Prosinac TONY CETINSKI - Prah I Pepeo YU Grupa - Dunavom Šibaju Vetrovi Z.PEJAKOVIĆ - Čerge KERBER - Još samo ovu noć mi daj KERBER - Na Raskršću KERBER - Poslednja KERBER - SEOBE KERBER - Zauvek Slobodna DUGMIĆI - Ako Ima Boga DUGMIĆI - Ružica si bila DUGMIĆI - Sanjao sam noćas da te nemaam BRONSKI BEAT - Small Town Boy C.JABUKA - Tuga Ti & Ja MERLIN - Otkad mi se nisi javila MERLIN - Lažu me MERLIN - Ja Potpuno Trijezan Umirem F I L M - Mi Nismo Sami GALIJA - Još uvek sanjam GALIJA - Na Tvojim Usnama GALIJA - Trube GALIJA - Burna Pijana Noć HMH - Ne Lomi Me I D O L I - Malena Milić Vukašinović - Jer Muškarci Ne Plaču matori DRAGOJEVIĆ - Dženi matori DRAGOJEVIĆ - U ljubav vjere nemama OSVAJAČI - S' kim čekaš dan OSVAJAČI - Možda nebo zna Paradise Lost - Forever Failure RADIOHEAD - Street Spirit ... ovo su mahom pesme koje mi trenutno padaju na pamet!!! ... A ova, kosmičkih mi sila, dušu odista para ~~~ ŠAPKE ŠAULIĆ - ĐIDO DA OSTARIMO ZAJEDNO!!! Edited May 22, 2008 by VooDoo SoloSouL Quote
The Riddler Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Azra -Flash -Izmedju krajnosti -Pavel -Ako znas bilo sto -Hladan kao led -Balegari ne vjeruju sreci ... Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 (edited) Definitivno...Pesma uz koju uvek placem...'Bastard' od Forbidden Rage...I ko sad kaze da Svedjani imaju samo dobar metal? Imaju i dobrog Oi! Punk-a!!!!!!! Edited June 2, 2008 by demonical Quote
Amphitritê Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 (edited) EKV, Sedam dana Edited June 6, 2008 by Vilhelmina Quote
Lilith Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Ima ih dosta, ali trenutno mi je u glavi par takvih: Semisonic - Secret Smile Cousteau - The Last Good Day of the Year Nick Cave - The Ship Song Brookville - Walking on Moonlight Helicopter Girl - White Revolving Circles . . . Quote
CROSSIĆ Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Arzim Bajric-Opet si palkala za njim lol Opet si plakala za njim na licu ti suze vidim ovako draga vise neide idi tamo gde te srce salje a ja cu da zivim sam naviko sma tako nije mi prvi put da zme ostavljaju HAHAH ovu pesmu ima moj drug na mobu pa sam je naucin napamet inace ja kao ortodoxni metalac uzmem da je pevem cas zavijam cas growl pa se zajebavam po skoli inace nema veze sa tugom lol Quote
Синбад мрплвц Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=nxF8iGeLlsc...feature=related На ово се секу вене. Quote
Recommended Posts