ajsha69 Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 @TheBlackGoddess offtopic... sluchajno videh.... Kakvu zensku imash u potpisu, aaaa!! Uh, uh... Ko je radio tu sliku! Savrshena je u svim smislenim smislovima!!!... btw. e ovo je tuga, da sednesh i da kukash i busash se u prsa... prelepo... Quote
Froiibaad Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 Comin back to life High Hopes Comfortaly Numb Shine on you crazy diamond ooops tuzne ovaj Rekla je je ubedljivo najbolja domaca stvar Quote
шмизла Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 rekla je "rekla je nije mi nista, rekla je zagrli me jace, rekla je sve ce to proci, i tek je onda pocela da place...." tako nekako Quote
Nightingale Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 Evo ga moj predlog kratke liste pesama, nazovimo je plakanje.m3U Divlje jagode - Jedina moja Divlje jagode - Sarajevo, ti i ja Prljavo kazaliste - Tu noc kad si se udavala Prljavo kazaliste - Na Badnje vece Quote
ajsha69 Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 joooj... ne ne nemoj ta kazalishta i jagode divlje,.. i one save shto tiho teku.... samo mi kroz glavu prodju rekreativne nastave u shestom osnove... osecaj koji nosim je 100% enk-,-screw-you-guys-I'm-going-home... Quote
Azizam Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 Divlje jagode - Sarajevo, ti i ja joj jedna od njihovih najboljih pesama da stanes zableneš se i ne pomeriš do kraja iste dok je slušaš Quote
Ringo Posted November 1, 2004 Report Posted November 1, 2004 Bonnie Tyler - it's a heartache Crni Bombarder - Svečane bele košulje Savage Garden - brake me shake me Quote
scum Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Dza ili bu - Zemlja nojeva Goblini - Ne trebam nikome Quote
Mary Joe Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 joj jedna od njihovih najboljih pesama da stanes zableneš se i ne pomeriš do kraja iste dok je slušaš Meni je ''Zauvjek tvoj''.... Quote
шмизла Posted November 15, 2004 Report Posted November 15, 2004 Goblini - Ne trebam nikome pre neki dan sam pevala tu pesmu kad sam htela da okoncam sebi zivot auh prosla je kriza....valjda Quote
michelle Posted November 15, 2004 Report Posted November 15, 2004 And the cats in the cradle and the silver spoon, little boy blue and the man on the moon. ”When you comin' home?” “Son, I don't know when. We'll get together then. You know we'll have a good time then.” Quote
Persephone Posted November 15, 2004 Report Posted November 15, 2004 'Ne trebam nikome' je odlicna Nego... The Cure - Last Dance Quote
miss Penny Lane Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 Hladno Pivo - (Šamar, 2003) - Dobri prijatelji Tvoje lice poput uhode me prati kroz preduge uvode spoticem se nespretno o reci koje sam pripremio stojim pokraj sebe i s gadjenjem slusam kako te obradjujem pricam ti o vezama, o nama bitangama, princezama... I krene kao los refren koji te rastuzuje da si ti nezni cvet a ja probisvet sto te ne zasluzuje reci zasto ne bi htela imati me za prijatelja evo ja cu biti tvoj najbolji drug pa svrati na kavu ili na fuk Tvoje lice poput uhode me prati kroz preduge uvode spoticem se nespretno o reci koje sam pripremio jer nikoga ne muci pitanje smesno dok se rastajemo u idili kako cemo samo ostati nesto sto nikada nismo bili Quote
spoiled_dragon_called_mimmy Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 Because you loved me by Celine Dion Ubedljivo najbolja i najtuznija ne-metal pesma!!! Kako te baca u bedak-neverovatno... Quote
Livia Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 And the cats in the cradle and the silver spoon, little boy blue and the man on the moon. ”When you comin' home?” “Son, I don't know when. We'll get together then. You know we'll have a good time then.” divna pesma Quote
Livia Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 Meni je bash tuzna pesmica Hello - Evanescence... To mu dodje logichno po matematika-je-jasna-crva-nikada-nije-ni-bilo principu... pa je l'?... Shta drugo tuzhbalichki bend moze da uradi do da napravi dobru tuzhbalicu... ...Al' ajd na stranu to... Prvo: Slika koju zamishljam dok slusham stvar... Usamljena devojchica in the schoolyard... Divljachki se palim na american-nu-metal-sick-introverted-abandoned-kid trip... apsolutno ne znam zashto, i zato je extra ql... Drugo: To ''Hello''.... uh, kad ga chujem, majko mila... Kad chujem to savrsheno ''L'' (american english pronunciation)... - potpuno magichno americhko prednjenepchano L... pretvorim se u zhelatinastu masu... to L me proganja... Podseti me sa tim hello Lajonel Rici-Hello,e to mene rastopi.I spot je tako tuzan Quote
Ketty Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 LED ZEPELIN ''Starway to Heaven''. ''AND IT MAKES ME WONDER...'' Quote
Recommended Posts