ProgressiveR Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 to Tanya: jesi li slušala "Wireless"? Mene je oduševilo kako je Mac otpevao stare pesme (one koje je otpevao Damian) ... meni se više dopadaju te pesme u Mac-ovoj izvedbi ... Quote
Tanya Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 @ProgressiveR Hmm na to sam i mislila kada sam rekla da mi je Damian draži Ne znam zašto, ali Mac mi je odbojan, ne kao Kotipelto u Stratovariusu, ali dovoljno... Kad sam prvi put čula Mac-a, bio mi je onako, običan, vremenom sam ga i zavolela. Ali ću uvek više voleti Damiana Quote
ProgressiveR Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Hi hi, a ja upravo rekoh kako su me i pesme koje je Damian pevao bolje kada ih peva Mac Ma, Damian je vrhunski pevač, nije ga bez razloga Lucassen uvrstio u sve svoje projekte Quote
Telcontar Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Mac mi je bolji od Damiana, pa vi pricajte sto hocete. Threshold kod nas, sa sve Communicom, 100 ljudi.. mozda, ako je dobar termin, i jeftina karta ! Quote
ProgressiveR Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Hej ljudi, hajde da otvorimo temu i da vidimo koliko ljudi bi došlo na cert Thresholda! Možda bi tada mogli okvirno da saznamo nešto korisno pa da organizatori mogu da procene njhivo dolazak. Ovo bi bilo zanimljivo jer sam u kontaku sa momcima iz Thresholda (preko njihovog foruma na kojem su oni lično veoma aktivni) pa bih mogao da im sugerišem dolazak Quote
DragonHeart Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Mislim da nema sansi za njihov dolazak, ali eto, mozemo da se izbrojimo, zasto da ne Quote
ProgressiveR Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Pa hajde da uradimo to, dođavola! Hajde ti otvori temu o glasanju pliz! Quote
Dowla Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Ja sam za. Upravo skidam neke njihove spotove sa youtube-a. Quote
ProgressiveR Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Pa ??? Hoćemo li delati ili samo pričati? Quote
DragonHeart Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Ne znam da li bi nam moderatori dozvolili posebnu temu, pa mozda najbolje da oko zapocete teme diskutujemo u okviru postojece. Quote
ProgressiveR Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Da, ali sada ne možemo postaviti voting poll, što nam je neophodno! Quote
Tanya Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Ha, ha... Pa ti glasovi ne bi ništa predstavljali, jer na ovom forumu nije ni 10% ljudi koji ih slušaju Quote
Tanya Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Ko je gledao njihov DVD, mogao je da uoci kako imaju gospodsku publiku, pa onda mogu misliti kako bi lijepo bilo prisustvovati jednom takvom koncertu. Prejak bend u svakom pogledu! Pa koliko ljudi odavde je takvo Mislim ima ovde i par normalnih ljudi, ali... Nisu ovde svi metalci iz Srbije, majku mu! Oprosti na izrazu Quote
DragonHeart Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Threshold ima sofisticiranu publiku, to je svima jasno. Quote
Tanya Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Pa to kažem, ne vredi ovde organizovati glasanje Možda bi nas 30 glasalo (fanova, ne računam one koji idu i na koncerte bendova čije su 2 pesme čuli u životu), a verujem i da je to puno. Quote
ProgressiveR Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Vidi, neko dođu ljudi koji nikad nisu ni čuli za njih. I to je OK varjanta, jer će i oni platiti kartu, a videće nešto pametno ... dobra opcija i za njih i za organizaore i za bend Zato ja i jesam za to da vidimo koliko bi bilo zainteresovanih Quote
DragonHeart Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Neka se ovdje jave ljudi koji bi dosli na koncert, da ne otvaramo zasebnu temu. Quote
Tanya Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Pa logično je da bi svi ljudi koji su na ovoj temi postovali i došli na koncert. Ili 90% njih u svakom slučaju Quote
SixStepsOnTheMoon Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Pa da,vecina ljudi koja je ovdje postovala dosla bi na koncert....e sad ko je sve postovao... Quote
Tanya Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Pa ima samo 12 strana koga zanima neka prebroji časkom Eto ja bih išla na koncert. Ajd da vidimo ko će se još javiti Quote
DragonHeart Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Ne zaboravimo da su na turneji s jos 3 benda, izmedju ostalih s Communic-om Quote
*Nienna* Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 A tek koliko bi naroda doslo na Communic Quote
Recommended Posts