Tanya Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Ćuti tamo! Naravno da će nastaviti da rade! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Karl Groom je glavni u bendu, tako da dok je on u formi, bend ce funkcionisati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Naravno da jeste. Ustavri Karl i Richard vode bend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Richard je na par mjeseci napustio bend, ali to je bilo davno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamaitachi Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 He he he obradili likovi MUSE ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 muse sto sta fali richardova zena je neka pop pevachica ako me secanje ne vara i richard joj svira i producira sve albume legenda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Jeste da. PS: ti si kralj interpunkcije (just joking!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamaitachi Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 muse sto sta fali richardova zena je neka pop pevachica ako me secanje ne vara i richard joj svira i producira sve albume legenda Ne fali nista...naprotiv, MUSE je fenomenalan bend! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Jeste da. PS: ti si kralj interpunkcije (just joking!) znam hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Ovaj bend uživa veliki ugled kod mene...poslednji progressive bend koji samo otkrio. Mislio sam da je samo Dream Theater pojam iskonskog kvalitetnog prog metala. Ali se zajebah grdno, Ok možda Threshold nije bolji ali je za samo jedan čuperčić ispod generalno. Mada meni su lično bolji, jer imaju lepšu primesicu thrash metala ( omiljenog mi žanra). ''Subsurface'' kao i skoro svaki drugi album je pravi masterpiece, a ovaj mi najviše leži srcu. Sa njega '' Mission profile '' je pre svega u muzičkom smislu grandiozna pesma...sjajna kompozicija, sjajna produkcija, sjajne rifčine, sjajan vokal... I ona mi je u top 10 svih metal himni. Samo mi nije jasno, kako ih ranije nisam otkrio - a veliki su bend, nesumnjivo, koji izdaje i za velikog izdavača. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Sa njega '' Mission profile '' je pre svega u muzičkom smislu grandiozna pesma...sjajna kompozicija, sjajna produkcija, sjajne rifčine, sjajan vokal... I ona mi je u top 10 svih metal himni. Obozavam tu pesmu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Kako progresivno tece tema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 (edited) Odgovor na pitanje kako ih ranije nisi pronašao leži u tome što oni nisu mainstream, i nisu izabrani da budu predtsavnici proga ... prema mom mišljenju, Threshold je daleko ispred najvećeg broja bendova jer imaju ono što mnogi bendovi nemaju: dušu i smisao, kao i jasnu, direktnu poruku koju šalju. Neposredni su. Što se tiče poređenja sa DT .... ja ne znam zašto su svi prihvatili taj DT kao referentno telo za poređenje. Kao i uvek, smatram da je poređenje bendova (u smislu ko je bolji) totalno jalova i nemoguća stvar. Opet ću se ponoviti (po ko zna koji put) da umetnost nije trka na 100 metara gde je lako štopericom izmeriti ko prvi stigne na cilj i nazvati ga "najboljim". Tako da, potrebno je zaobići taj pristup poređenju bendova. Threshold je priča za sebe. Možda ne odsvira u svakoj pesmi 15 ritmičkih promena i 19 modulacija, ali zato svaka pesma pogodi gde treba Edited August 13, 2007 by ProgressiveR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Upravo skinuh bend YARGOS (bend u kome je pevao Mac) ... plače mi se kad pomislim da ovaj sjajni vokal više nije u Thresholdu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 juce sam radio intervju sa richardom pa cemo malo bolje da saznamo zasto mac ode i oce li damien za stalno ostane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Opa! Svaka čast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 juce sam radio intervju sa richardom pa cemo malo bolje da saznamo zasto mac ode i oce li damien za stalno ostane Jeej! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamaitachi Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Upravo skinuh bend YARGOS (bend u kome je pevao Mac) ... plače mi se kad pomislim da ovaj sjajni vokal više nije u Thresholdu ... Aha...Mac je super otpevao na Yargos-u, a i muzika mu bas ide uz vokal...Bas da se izbedaci covek sto je napustio Threshold! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Tipujem da ce Damian Wilson postati stalan clan benda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 I ja .. pomalo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamaitachi Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Pa verovatno i hoce...Ja bih voleo da se Mac vrati, ali je i Damien je vrhunski vokal tako da nema problema...Ali ipak mi je Mac nekako bolji za Threshold Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Ah Damian Bolje zamene za Mac-a nema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estatic Fear Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Ovaj bend nije ni za kurac!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Ovaj bend nije ni za kurac!!! Ne seri... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Ovaj bend nije ni za kurac!!! Bendovi obično za to ni ne služe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts