DragonHeart Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Da, Milica je bas mnogo dobra osoba, kao i ona njena drugarica, takodje fan Threshold-a. Mislim da se nisu vratili na Pain Of Salvation, ali pitacu Milicu za to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Skinuću vam te slike pa ću okačiti negde ... A pusti, Tanja, ne staj mi na muku Zbog gunsne organizacije, samo sam jedva čekao da izjurim i sa Thresholda i sa PoS-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Skinuću vam te slike pa ću okačiti negde ... hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Ono ja poskidao te slike "za ličnu upotrebu". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Ono ja poskidao te slike "za ličnu upotrebu". pa znas kako, mozes i ti da okacis slike, meni nece smetati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Da ne ispade da kačimo duplo. Ako će već Zoran da okači. Mogao bih i ja, nije problem, samo da ne dupliramo isti posao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Eh, a aj sam bio u tom njihovom street teamu prošle godine, ali sam kasnije odustao jer nisam prostoimao vremena, a ni mnogo želje da 'ovdašnjem življu tupim koliko je Threshold moćan bend. I meni je Milica posle pisala da nije uspela da me vidi jer je htela da me vodi sa njima ... Što se tiče skidanja slika, nije uopšte problem, samo ttreba malo pogledati u kod Ja sam u street timu i dan danas a mene nije zvala. Bas sam razocaran! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toksa Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Da, Milica je bas mnogo dobra osoba, kao i ona njena drugarica, takodje fan Threshold-a. Mislim da se nisu vratili na Pain Of Salvation, ali pitacu Milicu za to. Filipe, da li mozes da pitas tu Milicu za snimke sa koncerta? Vidim da je na youtube-u okacila, znaci da ima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 U Budimpesti je, pa cu je pitati kad se vrati, ali sumnjam da ima nesto vise od onoga sto je vec okacila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toksa Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Pa, mora cele da ima, posto su tamo samo po minut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Daj Boze da je tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiserkaB. Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 (edited) ех... а ја за то нисам ни знала... а ја тек што бих била у облацима..онако, типично, клиначки.... едит: ово се односи на претходну страну, нисам приметила да је још писано после тога.. Edited June 8, 2008 by BiserkaB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Predjoh pola diskografije, pa reko' da udarim koju na foruma kad sam vec ovdi. Inacher, ovo slushanje koje krenuh posle legacya mi je treci put da pokushavam da varim Threshold Prvi put, kada sam ih nabavio, pre par godina sam sve preslushao, ali mi teshko bilo za varenje, pa dosta brzo otishlo, no sada sam im dao dosta vishe vrtenja, poshto vishe slusham sada prog nego pre par godina jel'te.. Dok nisam chuo "Clone" lomio sam se izmedju "Wounded Land" i "Extinct Instict" koji mi je najbolji (od odslushanih), ali ovaj mi je definitivno sve zarazni i sve bolji! WL ima dosta 80's shmeka, i podseca me po zvuku na "When Dream..", + Wilson ima isto kewl 80's feel u vokala.. prvi favorit: PARADOX!! "E I" me je privukao pre svega sa drugom polovinom albuma, dakle od melodichne "Virtual Isolation" zakljuchno sa, za sada, najboljom mi pesmom thresholda - "Part Of The Chaos". Sa druge strane, "Clone" nema tako jake individualne pesme (dodushe Voyager se bori.,), ali sa druge strane maltene nema dosadnijih i refreni su ultrazarani. "Freaks", "Angels", "Lovelorn"... za sada mi je ovaj vrh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Obrati paznju i na tekstove, jer su savrseni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Pa bash danas je ishlo preslushavanje sa tekstovima OK su, nisam bash fan tih "save the nature" i "propali smo" tekstova, nachitao sam ih se, ali sve u svemu ok.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toksa Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 To je realnost danas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Meni se narocito dopada sto oni u svojim tekstovima daju ljudima nadu da ipak moze biti bolje sjutra. Na neki nacin kao da nude rjesenja problema o kojima pisu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Vrlo verovatno iz razloga što i sami ili su prolazili ili prolaze kroz slične probleme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Pa bash danas je ishlo preslushavanje sa tekstovima OK su, nisam bash fan tih "save the nature" i "propali smo" tekstova, nachitao sam ih se, ali sve u svemu ok.. Ja sam ih zbog takvih textova upravo zavolela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Kod mene tekstovi retko igraju veliku ulogu u zakljuchnoj oceni benda. Skoro nikad ne donose minus, a retko plus, najbolji primer lichno su mi Savatage i Dark Tranquillity. Inache, "Hypothetical" mi je i zvanichno novi najbolji album benda a "Ravages Of Time" mi je vec rame uz rame sas "Paradox". Kakav refren...kakav album..nemam rechi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Kod mene tekstovi retko igraju veliku ulogu u zakljuchnoj oceni benda. Skoro nikad ne donose minus, a retko plus, najbolji primer lichno su mi Savatage i Dark Tranquillity. Inache, "Hypothetical" mi je i zvanichno novi najbolji album benda a "Ravages Of Time" mi je vec rame uz rame sas "Paradox". Kakav refren...kakav album..nemam rechi.. A new fan is born Welcome aboard mate Meni su textovi bitni ako mi se mnogo svide, ali nikad ne bih odlucila da nesto ne slusam jer su textovi smor. Muzika mi je mnogo bitnija i kako vokal zvuci, e sad ako jos imaju nesto pametno da kazu to im je dodatni + Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Welcome to the club! Meni je ipak najbolji album "Subsurface", a odmah za njim, z asamo jedan milimetar "Critical Mass" ... i da, textovi igraju ulogu, naravno ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toksa Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Najbolji album je Extinct Instinct i tu nema dalje price. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Ovaj bend nema slab album i tu je kraj price Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts