vladream Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 evo, ja bih dosao, i poveo par drugara, tako da dolazi ceo kg, xaxa salu na stranu, 5 ljudi iz kga sigurno, a mozda i vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Za sada nas je 5 (i mogućih 5 drugara od vladream-a) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 I ja bih poveo zasigurno jedno 4 ljudi,Threshold je elita medju bendovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 u jebote, kako ovo bedno zvuci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Neka, neka, polako, tek smo počeli Ali opet da napomenem, većina ljudi koji bi došli na koncert, ni nisu na ovom forumu... Trebali bi da glasanje sprovedemo na nekom neutralnom mestu, gde se može naći više njihovih fanova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Neka, neka, polako, tek smo počeli Ali opet da napomenem, većina ljudi koji bi došli na koncert, ni nisu na ovom forumu... Trebali bi da glasanje sprovedemo na nekom neutralnom mestu, gde se može naći više njihovih fanova. Na forumu njihovog zvanicnog sajta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Tacno je to, jer i ja znam dosta ljudi koji bi dosli na koncert, a ne posjecuju forume. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Hah, Threshold jest vrhunski bend samo kod nas...teshko...mislim i mnogo popularniji bendovi negoli Threshold bivaju slabo poseceni al shta da se radi...no dobro...ja sam apsolutno za...uostalom shto da ne Threshold, kao predgrupu dodash alogiju i bar 400 dusha bude na koncertu kapiram da bi se u medjuvremenu masa malo edukovala po pitanju Thresholda i to je to . Rizichno, ali shto da ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Ko reskira - profitira! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Ko reskira - profitira! I to je donekle tachno.... Trebalo bi da se uradi jedna dobra promocija,jer band kao sto je Threshold i koji za sobom ima onakvu diskografiju,ne moze da prodje bez jedne solidne posjete....Sa prethodna 2 albuma su oni pečatirali svoj kvalitet u Progressive muzici,a koja je nažalost na našim prostorima izuzetno slabo viđena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Hah, Threshold jest vrhunski bend samo kod nas...teshko...mislim i mnogo popularniji bendovi negoli Threshold bivaju slabo poseceni al shta da se radi...no dobro...ja sam apsolutno za...uostalom shto da ne Threshold, kao predgrupu dodash alogiju i bar 400 dusha bude na koncertu kapiram da bi se u medjuvremenu masa malo edukovala po pitanju Thresholda i to je to . Rizichno, ali shto da ne? ... da, a možda je bolje da predgrupa bude Bajaga, biće više raje .. dajte molim vas ... da mi jedan takav koncert (ćutim) ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Pa znash kako, Threshold je kod nas toliko popularan bend da bi se skupilo 30 ljudi a mislim da se to ne isplati nijednom organizatoru, sad ne znam shta ti mislish o tome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Threshold / Communic / Machine Men / Serenity. Ta 4 benda idu zajedno po Evropi, pa nikakva domaca podrska nije potrebna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 SIGN ME UP! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Za ta 4 benda vec bi se skupilo 40 ljudi...sve je to lepo i voleo bih ja to da vidim (i videcu u Peshti ) ali to kod nas ne mozhe proci ni na koju varijantu osim na onu koju sam pomenuo gore hehe a i tad je upitno da li bi se to sve moglo realizovati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Manje defetizma, molim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Za ta 4 benda vec bi se skupilo 40 ljudi...sve je to lepo i voleo bih ja to da vidim (i videcu u Peshti ) ali to kod nas ne mozhe proci ni na koju varijantu osim na onu koju sam pomenuo gore hehe a i tad je upitno da li bi se to sve moglo realizovati. Pa Threshold ne moze biti popularniji u Budempesti nego sto je ovdje,pa se tamo nekim sluchajem non-stop organizuju dobri koncerti.....nase organizatorkse kuce su josh uvjek mlade,neiskusne ali ovakvi projekti zahtijavaju dosta rizika ali i dosta truda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 ma mi smo u deficitu s organizatorima, da je veca konkurencija manje bi zakerali oko novca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Mi smo u deficitu sa metal publikom... kazem vam i odgovorno tvrdim, ova 4 benda kod nas, ako bi uz svu reklamu i ostalo doshlo 100 ljudi dobro je. Uvek zaboravljate koliko je nasha publika inertna i koliko 90% smara i ne zanima da otkrivaju nove bendove, i da saznaju za nesto novo, shto se ne pushta u KST/Dangubi i shto 'nije tr00' ... Samo cu vam navesti jedan primer, iako sam vishe nego svestan razlika u ceni karata: Alogia 2002 - 1500 ljudi Alogia, K. Apartman 2005 - 1000 ljudi 2007: Kamelot, HammerFall, i svi ostali: MANJE OD 1000, ili jedva toliko, sa sve fanovima iz unutrasnjosti i susednih drzava !! Pa vi sad vidite shta mozete da ocekujete od bendova za koji je realno culo 15% ljudi koji slusaju metal, i to samo culo, a ne slusa ih ni 5% ... Tako je kako je... zato vam kazem: 25 e - bus 25 e - Karta za cert 10 e - nocenje 15 e - Hrana, pice za 2 dana [naravno ako znate da stedite, a ne jedete u burger kigu ] = Vidimo se u Madjarskoj u Septembru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Nažalost, sve je to "Sad but True" ... ali trebalo bi da pokušamo da se nekako izorganizujemo. to Telecontar: a gde je u ovom spisku uračunata viza za Mađarsku? A ako ništa ne upali ... Pešta je lepa i rado idem tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Koliko se ja sećam viza za Mađarsku se ne plaća ništa. Tako da je to ta računica. Svejedno, opet je to mnogo keša za većinu ljudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 pa, ovo 15e - 2 dana za hranu i pice, mislim, nerealno je, bar po meni u globalu, bez stotke ne moze da se ide, sto je, slazem se, mnogo za vecinu ljudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 (edited) Majku mu, kako svi tvrde da ne treba viza za Mađarsku, a ja znam da treba (jer su matorci moje devojke vadili i to skoro) ... Edited June 17, 2007 by ProgressiveR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Niko nije reko da ne treba viza...viza treba ali je josh uvek FREE...chitaj... @Telcontar Konachno neko da me podrzhi vec sam mislio razapece me Pa Threshold ne moze biti popularniji u Budempesti nego sto je ovdje,pa se tamo nekim sluchajem non-stop organizuju dobri koncerti.....nase organizatorkse kuce su josh uvjek mlade,neiskusne ali ovakvi projekti zahtijavaju dosta rizika ali i dosta truda... Telcontar ti je manje-vishe rekao sve shto bih ti i ja rekao a nemoj da zaboravish i chinjenicu da je Madjarska vec dugi niz godina obavezna zemlja svim bendovima na turnejama ali ni chinjenicu da je Madjarska zemlja EU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Nekome je Budimpesta na 5, a nekome, kao meni na 15 sati. Da su se organizatori sjetili malo ranije Threshold-a, bilo bi ovdje koncerta, a sad vidim da su sanse nikakve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts