ProgressiveR Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Da, teoretski može i 10000 ljudi da skida istovremeno. Ograničenje je to da za 5 dana ne smete da probijete 25 GB. Zvuči mnogo, ali se začas probije Dakle, vas dvojica možete da skidate u isto vreme, u punoj brzini, bez problema Evo ti adrese: LINK Quote
Tanya Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 Threshold win triple honours at the CRS awards night Threshold have won awards for best singer, best drummer and best album track at the Classic Rock Society awards in the UK tonight. # Best Vocalist: Damian Wilson (Threshold) # Best Drummer: Johanne James (Threshold) # Best Album Track: Pilot In The Sky Of Dreams (Threshold) Johanne James won the best drummer award for the second consecutive year. Damian Wilson won the best vocalist award after returning to the band for last year's tour. The best album track award was won by Richard West's song Pilot In The Sky Of Dreams from Threshold's latest studio album Dead Reckoning. :veseli: Quote
vladream Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 pa da, namesteno, najjaca pesma je Slipstream Quote
Apostol Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Cuo sam par njihovih pesama i ok su, manje-vise... Cekam legacy da ih cujem. Quote
Tanya Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Cuo sam par njihovih pesama i ok su, manje-vise... Cekam legacy da ih cujem. Jooj necekaj festival da cujes bend jbt Preslusaj diskografiju, nenormalno su dobri Sam krem proga Quote
Josif Visarionovič Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Kao sto sam i rekao,ne volim prog ali ovi likovi su super... Quote
Tanya Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Kao sto sam i rekao,ne volim prog ali ovi likovi su super... Pa zavoli ga Quote
Josif Visarionovič Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Ma nije to moj zanr,sta da radim kad sam navikao na ostriji zvuk... Quote
Tanya Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Ma nije to moj zanr,sta da radim kad sam navikao na ostriji zvuk... Ma opusteno zajebavam se Quote
AstralliS Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 "Dead Reckoning" mi je jedan od najjačih albuma iz 2007. godine, i možda najbolje izdanje ovog benda. Sve pesme su sjajne, ne mogu da izdvojim nijednu. Quote
ProgressiveR Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Ma nije to moj zanr,sta da radim kad sam navikao na ostriji zvuk... Hehe ... robovanje navikama,a? Quote
ProgressiveR Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 Jebote gledaćemo ih za 20 dana! Ne mogu da poverujem u to Quote
Spastic Ink Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 (edited) i na jeb... youtube-u kidaju !!! Ako dobro ozvuce bubanj,u expo hali(5x veca povrsina od ove na snimku),bice strava !!! Primaklo se, nema sta Ovo je iz prosle godine klip malo je cistiji zvuk.Damian Wilson zvuci odlicno. Edited May 7, 2008 by Spastic Ink Quote
Toksa Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Imam ja Pilot In The Sky Of Dreams spot, preko 100mb, pa ako nekom treba.. Nego, da li je to Damian Wilson pustio kosu ili sam se ja nesto istripovao!? Quote
Tanya Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Nego, da li je to Damian Wilson pustio kosu ili sam se ja nesto istripovao!? Jeste, da Quote
AstralliS Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Pa i ja sam pustio kosu, "ali to niko ne primećuje"... Što je DW bolji od mene, haha? Quote
Tanya Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Kome, Astralisu? Ma Damianu nista ne moze ruzno da stoji. Best vocal ever, moze da se osisa na celavo ako hoce, skroz mi je svejedno, bitno da peva Quote
Toksa Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Ranije je bio k'o gej, jos ako je pustio kosu, sa tim njegovim gej pokretima.. Hehe.. Quote
Recommended Posts