crusader84 Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Ja ne propuštam ni Testament, Destruction, Amorphis, Finntroll verovatno, tu će biti žešće zezanje... ali s obzirom koji sam zaludjenik, verovatno neću izdržati da ne pogledam sve bendove! Ima neko skorašnje liste Thresholda? Quote
Stormlord Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Pa zar nije dosta avantgardno od nas to što nećemo biti trOO metaleri pa ostati celo veče, negp ćemo u pauzi do svog omiljenog benda piti kaficu i večerati ? Nije avantgardno nego prog Quote
ProgressiveR Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Aaaaaaaaaa! Još 4-5 dana .... oslep'o sam! PS: Mac vrati se, sve ti je oprošteno! Quote
Stormlord Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Is jos kad bi se Mac vratio bilo bi fantasticno! Quote
METAL Man Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Ovo je postovao frubi ili neko iz legacy: THRESHOLD setlista Slipstream Pressure Mission Profile Sanity's End Hollow Pilot In The Sky Of Dreams Light & Space Fragmentation This Is Your Life Znaci uglavnom stvari sa zadnja 2 albuma sto meni skroz odgovara. Off topic: Ljudi ko od vas ide na legacy? Ovi moji Pancevci smorine niko nece da ide.. :/ Quote
crusader84 Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Ako si raspoložem, idemo se laktamo za prvi red na Threshu! btw Ja bih više starih stvari. Quote
Tanya Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Nemas brige Kirk bice nas poprilicno I ja bih vise starih stvari, ovako kontam da ce mi Light & Space biti highlight veceri Quote
METAL Man Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Ako si raspoložem, idemo se laktamo za prvi red na Threshu! btw Ja bih više starih stvari. Ali ajde mozemo da dodjemo zajedno pa ce da vidimo gde ce da nas bace. Ja imam M&G, mislim da necemo biti na istom mestu.. Mozda te i promuvam sa nama. Nemas brige Kirk bice nas poprilicno I ja bih vise starih stvari, ovako kontam da ce mi Light & Space biti highlight veceri Nisam ni sumljao! Imam samo zadnja 2 albuma tako da... Quote
Toksa Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Ja imam M&G, mislim da necemo biti na istom mestu.. Mozda te i promuvam sa nama. Ovo bi mogao meni da sredis. Quote
METAL Man Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Ovo bi mogao meni da sredis. Ohohooo, pa i ti si tu kolega. Pa ce da vidimo da sredimo nesto. Quote
Tanya Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Hehe, imam i ja M&G, ali to nema veze sa tim gde ces biti za vreme svirke, samo ces moci da im pristupis posle svirke, koliko sam ja barem skontala Quote
METAL Man Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Hehe, imam i ja M&G, ali to nema veze sa tim gde ces biti za vreme svirke, samo ces moci da im pristupis posle svirke, koliko sam ja barem skontala Lose si skontala. Imas PM. Quote
ProgressiveR Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Set lista me je oduševila! Aaaaaaaaaaaaaaaaa! Quote
Tanya Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Lose si skontala. Imas PM. Nope mislim da si ti ipak lose skontao, objasnih ti tamo Quote
Jovan Cvijic Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Ko će u prvi red za THRESHOLD, drug sam mu, rame uz rame. Iako preferiram da u omiljenim bendovima uživam sa strane, relativno bliže bini. No, ne znam još kakav i koliki će gužvanjac biti... Quote
:matija Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 verovatno neću izdržati da ne pogledam sve bendove! i ja se takodje toga plasim s obzirom da sam slusao samo poslednja 3 albuma, setlista mi prilicno odgovara! Quote
Angelystor Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 THRESHOLD setlista Slipstream Pressure Mission Profile Sanity's End Hollow Pilot In The Sky Of Dreams Light & Space Fragmentation This Is Your Life Ne razumem se bash u Thresholda, slushao sam ljudski samo prvi album (jebg, nisam imao vremena da im se posvetim kako treba pred fest), tako da se nadam da ce da bude barem jedna sa prvog..ako bash moze da se bira, da to bude "Paradox" Ali svejedno, otpraticu ih, jer inache planiram uskoro da se bacim an detailed preslushavanje : ) Quote
Jovan Cvijic Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Kao veliki fan ovog izvrsnog benda, duboko žalim što na setlisti nema nijedne numere (ako sam dobro zapazio) sa nj. ponajboljeg albuma, EXTINCT INSTINCT, a i inače, slabo su zastupljene starije numere. Recimo rado bi menjao Fragmentation za bilo koji od bisera sa Psychedelicatessen, E.Instinct pa i Clone albuma. Dakako, radujem se i prženju sa novog albuma. Mislim da ću i proslaviti mali jubilej u petak - 10 godina sa bendom Threshold! Eat the Unicorn guys!! Show us thine british metal balls! Quote
AstralliS Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Ne razumem se bash u Thresholda, slushao sam ljudski samo prvi album (jebg, nisam imao vremena da im se posvetim kako treba pred fest), tako da se nadam da ce da bude barem jedna sa prvog..ako bash moze da se bira, da to bude "Paradox" Ali svejedno, otpraticu ih, jer inache planiram uskoro da se bacim an detailed preslushavanje : ) Definitivno ćeš tako nešto uraditi nakon koncerta. Quote
Tanya Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 Kao veliki fan ovog izvrsnog benda, duboko žalim što na setlisti nema nijedne numere (ako sam dobro zapazio) sa nj. ponajboljeg albuma, EXTINCT INSTINCT, a i inače, slabo su zastupljene starije numere. Recimo rado bi menjao Fragmentation za bilo koji od bisera sa Psychedelicatessen, E.Instinct pa i Clone albuma. Dakako, radujem se i prženju sa novog albuma. Mislim da ću i proslaviti mali jubilej u petak - 10 godina sa bendom Threshold! Eat the Unicorn guys!! Show us thine british metal balls! Hehe, moj covek, i meni je Extinct omiljeni album. Odusevila sam se kada sam videla da su bas njegov cover stavili pored imena Thresholda na sajtu festivala Mogao bi da se javis na festivalu, da napokon upoznamo lika koji nam je toliko dobrih bendova preporucio Quote
Stormlord Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 Ma setlisti nista ne fali. Samo neka oni sviraju, a lako ce mo se mi adaptirati. Jbg nismo za dzabe progeri Quote
AstralliS Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 Haha, da. Prilagođavamo se u skladu sa situacijama. Quote
crusader84 Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 Ako budu gostovali večeras na 202-jci, mogli bi da ih smaramo oko liste... Quote
Recommended Posts