WoI Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 @Warrior Of Ice Svaka cast! Ja sam se isto zestoko nalozio na Threshold posto sam prvo odgledao DVD "Critical Energy", da bih nakon toga krenuo u nabavku svih albuma, i nemam rijeci kojima bih opisao koliko su fantasticni. Postali su jedan od mojih omiljenih bendova. Tekstovi koji vas nagone na razmisljanje, izuzetno pametno napisani i to vecinom od strane Richard West-a, klavijaturiste, a o samoj muzici je nepotrebno govoriti, vec joj se treba maksimalno posvetiti i ona ce u vama probuditi neka lijepa osjecanja, makar je to kod mene slucaj. znaci potpuno isto i kod mene druze Quote
Apeiron Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 (edited) Kasnite momci... Ja ovaj bend gotivio pre nego sto sam znao sta je CD player, a o DVDu kao mediju se nije jos ni pricalo Stoga, Extinct Instinct vrh. Edited April 5, 2006 by Apeiron Quote
DragonHeart Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Kasnim, ali bolje i tako, pa da danas kazem da su mi svi njihovi albumi extra, nego kao ti da su ti dosadni i da je prakticno samo "Extinct Instict" vrijedan paznje, koliko sam shvatio Quote
Apeiron Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 (edited) Kasnim, ali bolje i tako, pa da danas kazem da su mi svi njihovi albumi extra, nego kao ti da su ti dosadni i da je prakticno samo "Extinct Instict" vrijedan paznje, koliko sam shvatio Haha, jeste, ima logike u tome. Ali to je ona prica kako su najbolji albumi oni koji su se slusali na kasetama i znali se od prve do poslednje sekunde. Cim se preslo na CD ili jos gore na mp3, vise nije bilo tog duha. A nije bilo ni tog duha cim je Damian otisao iz benda Edited April 6, 2006 by Apeiron Quote
Kent Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 duh je jedno, a cinjenice drugo. threshold je bend koji se svakim narednim albumom razvijao. stoga -----> subsurface = najbolji threshold. 1 Quote
Apeiron Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Udari ga ovaj amater k'o nikad Cinjenice stavljati ispred duha, ccc... Ja znam svaku pesmu, svaki prelaz na bubnju, svaki deo teksta svake sekunde Extinct Instinct-a... a to ne mogu reci ni za jedan drugi Threshold. Ali primetio sam vec da je to subjektivno Quote
White Man Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 jebo mater ja tek sad video ovu temu!! Threshold su fenomenalni i sto se mene tice najveci prog metal bend danasnjice koji stoji rame uz rame sa Pain of Salvation!! ...dobro mozda za nijansu manje originalni ali zato extra prepoznatljivi,valjda zbog pevaca koji ima neku posebnu boju glasa... od njih imam wounded land,critical mass,hypothetical i subsurface i STVARNO NE MOGU da se odlucim koji mi je omiljeni...ma svaki!! Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Stoga, Extinct Instinct vrh. Pridruzujem se. To je jedini njihov album koji imam na originalu. Btw. pre neki dan sam cuo kako jedan ortak prevodi ime benda - Drzac Djubreta!!! Quote
WoI Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Btw. pre neki dan sam cuo kako jedan ortak prevodi ime benda - Drzac Djubreta!!! Quote
White Man Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 nije to nista...kad se zna da postoji bend koji se zove "neshto najgore" likovi izgledaju ko NAJGORI blackeri,nose majce mayhema,marduka i sl a sviraju onaj kalifornijski/gay/mtv pank! znaci sta reci? Quote
Cortex Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Virtuality Electrons running round my brain Virtuality Cybersex without the pain Virtuality Life can never be the same Virtuality Rock and roll - without the fame Quote
tornadomaster Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Treshold ima najbolju produkciju od svih power i prog bendova!!!!!!!! Ima li iko da kaže drugačije?????? Mislim da nema!!! Quote
tornadomaster Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Treshold ima najbolju produkciju od svih power i prog bendova!!!!!!!! Ima li iko da kaže drugačije?????? Mislim da nema!!! Quote
Apeiron Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 Ima li iko da kaže drugačije?????? Ima. Quote
Apeiron Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Pa nema "i", sve sam rekao Dream Theater - Awake Symphony X - V, Odyssey Pain Of Salvation - bilo koji Evergrey - In Search for Truth ... ... ... Quote
tornadomaster Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Šta ćeš! Nisam promjenio mišljenje! Ali dobro... ne bi bilo u redu da mislimo isto! Quote
White Man Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Symphony X - V, Odyssey Evergrey - In Search for Truth ... ... ... NE NIKAKO!!! slazem se da threshold -najverovatnije- ima najbolju produkciju...i sto se tice vokala,i bubnjeva i basa i gitara...extra!! Quote
Apeiron Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 OK, nego uglavnom zavisi sta ko zeli od produkcije... Quote
tornadomaster Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 To je upravo to. Nekome se sviđa produkcija sa Symphony X - V nekome ne. Nekome je Treshold produkcijski vrh nekome ne. Quote
DragonHeart Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 @tornadomaster: Vec treci put grijesis... Pise se Threshold Quote
White Man Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 (edited) Pise se Threshold misliš: TRASH-HOLD...što reče neko...NOSAČ-DJUBRETA pa sad ne znam šta to treba da znači "šta ko očekuje od produkcije" meni je jedino bitno da ne bude PRENABUDZENA (mislim ona "debela" i "masna" produkcija ali i da ne bude ona potpuna krš...u fazonu: bitno je da su oni iskreni ) ...sve izmedju toga je ok... Edited April 19, 2006 by Whiteman Quote
DragonHeart Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 meni je jedino bitno da ne bude PRENABUDZENA (mislim ona "debela" i "masna" produkcija ali i da ne bude ona potpuna krš...u fazonu: bitno je da su oni iskreni ) ...sve izmedju toga je ok... Taman tako Quote
Recommended Posts