tornadomaster Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 EEEE vidi stvarno. Lapsus. Neće se više ponoviti. Evo - Threshold Quote
ProgressiveR Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Jedan od onih bendova koji tako naiđu u životu u pravo vreme i naprave prekretnicu. Definitivno, jedan od najboljih koje sam ikada čuo .... Dugo sam se pitao zašto tako msilim o njima, šta je to što ih razdvaja od ostalih a onda sam shvatio da je razlog tome količina iskrenih emocija i smisla koji ulažu u pesme. Nema mnogo ovoliko bendova, a neće ih ni biti. Moji favoriti su definitivno svi albumi sa Macom (iako obožavam Damian Wilsona). Posebno sam opčinjen sa Critical Mass i Subsurface. Radio sam neki interviju sa klavijaturistom, Richardom i lik je stvarno opušten i normalan ... to se zove veličina Quote
WoI Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Slusao neko ovaj novi live Surface To Stage Nisu standardni hitovi ali ionako je album samo za najvece fanvoe takod a kad i pogledas tacklist je ipak super. Sviraju ove nove stvari sa Subsurfacea pa je majka Quote
ProgressiveR Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Kada sam preslušao njihov Concert In Paris ... shvatio sam da su možda najbolji živi bend koji sam čuo. Slušao sam mnogo snimaka Dream Theatera i gledo ih uživo, kao i SymphonyX ... ali ovo kada sam čuo ... strašno Quote
WoI Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Hehe sad bas radim intervju sa tim tvojim klavijaturistom Richardom Valjda nece da ispali za intervju A to da su dobar uzivo...ne da su dobar bend nego su majka Quote
DragonHeart Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 (edited) @Warrior Of Ice: Nece te ispaliti budi 100% siguran... Edited May 10, 2006 by dragon heart Quote
WoI Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Hehe nije ispalio legenda Javio mi se reko da ce oce da radimo intervju.Malopre sam mu poslsao pitanja Vala narokso sam mu ima da se oteli dok ne odgovori Quote
DragonHeart Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 @Warrior Of Ice: Rekoh li ti da te nece ispaliti... Legende su to Quote
WoI Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Evo odgvori mi covek tako da cete moci da citate taj intervju u novom broju Nocturna Quote
crusader84 Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Ekstra! Prosle nedelje opet pustali stvari sa Critical Energy na Rocktagonu! Quote
Grobodan Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 U.K. progressive metallers THRESHOLD have inked a deal with Nuclear Blast Records. Commented the band: "We're delighted to join Nuclear Blast. It's a really positive move for us and we're looking forward to reaching a lot more fans across the world. The label has a fantastic roster of bands and it's exciting to be part of the family. Watch out for great things ahead!" THRESHOLD will enter the studio in August and October to record their new album, due to be released in early 2007. A tour is scheduled for next spring. Quote
Guest Neal Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Mnogo dobar bend, evo upravo slusam Phenomenon. Quote
DragonHeart Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Drago mi je sto su presli u "Nuclear Blast", mada ne vjerujem da im je lose bilo ni u "Inside Out"-u. Na proljece u BG hocu da ih vidim Quote
WoI Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 ma ne verujem da ce ta promena diskografkse kuce na bilo sta da utice (kada je upitanju muzika nravno).Jedino ce mozda sada imati bolju promociju a naravno i iz toga bolji tiraz. A sto se tice Thresholda u BG.To bi mi zaista bilo ostvarenje snova jer je to jedan zaista jedan od bendova koji bi voleo da gledam uzivo Ali iskreno sumnjam da bi doslo vise od 100 ljudi ako ne i toliko i manje od toga Quote
GROMOVNIK Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Imaju nekih solidnih pesama.. meni omiljena "Consume to live", ostalo...vrlo jednolichna svirka i neoriginalna... previshe jednostavnih riffova. Svidja mi se sto im je bubnjar crnac... Nishta posebno... Quote
WoI Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 aih bre druze gde nadje da su neoriginalni majke ti Quote
Nesquik Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 aih bre druze gde nadje da su neoriginalni majke ti ma pusti ti kolega mog druga iz gibanice, ne zna nista Quote
GROMOVNIK Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 i to krvavo masni. Pogledaj nagashev avatar ...maSNI! Quote
crusader84 Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Ali iskreno sumnjam da bi doslo vise od 100 ljudi ako ne i toliko i manje od toga Ti, moj ortak i ja, to je već 3 komada 100% sigurno! Ma nakupilo bi se jedno 300 bar? Opet sve zavisi i od reklame... Phenomenonalan bend bre! Quote
WoI Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 mogo si veliki optimista druze E nego bre opet da pitam jel nabavio neko ovaj novi live cd?Nigde da ga nadjem Quote
DragonHeart Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Threshold se nalaze u studiju i pocinju da rade na novom albumu. Pocetkom 2007. godine ce izaci na trziste Quote
WoI Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 to mi reci inace konacno nadjeoh na torrentu Surface To Stage.Sacu vidim moze li se skinuti Quote
Recommended Posts