Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kao što svi znate, krajem marta je zvanično izdat novi album THRESHOLD-a pod naslovom "DEAD RECKONING". Album je fantastičan, što smo svi već ovde zaključili, pa ostaje da sada uživamo i da se nadamo da će neko uspeti da ih dovuče u Srbiju.

Album se može nabaviti (koliko ja znam) preko Oath Records-a.

Posted

Ok evo i ja da se pohvalim da sam preslusao "DEAD RECKONING" ;) i da je album sto se tiche muzike i dalje kao i njegov prethodni Subsurface,mislim na tom nivou i da je DOBAR....Ali pored toga album od mene dobija 3,5 zvjezdice zbog growl vokala koji su po meni u potpunosti nepotrebni,[ne znam sta im je to trebalo]....,jer kad sam chuo pjesmu sa kojom su otvorili album "Slipstream" ,za malo pomislih sto se desilo sa ljudima koji su stvorili stare dobre "Hypothetical" i "Critical Mass" albume,ali dobro izvukli su se sa pjesmama kao sto je This Is Your Life,Pilot In The Sky Of Dreams i moja omiljena "Disappear" ;)

Mada sve u svemu GOOD PROGRESSIVE MASTERPIECE [iskreno ochekivao sam vishe... <_< ]

Posted
Growl-a ima svega par sekundi i ne mogu da vjerujem da ti je toliko smetao.

Pa iskreno jeste,jer ni tih par sekundi im nista nije trebalo,ne znam samo kakvu su atmosferu mislili da tim postignu,ne svidja mi se to zbog njihovih ranijih albuma :da:

Posted
Kao što svi znate, krajem marta je zvanično izdat novi album THRESHOLD-a pod naslovom "DEAD RECKONING". Album je fantastičan, što smo svi već ovde zaključili, pa ostaje da sada uživamo i da se nadamo da će neko uspeti da ih dovuče u Srbiju.

Album se može nabaviti (koliko ja znam) preko Oath Records-a.

I preko Room 9 distribucije.. :rolleyes::rockdevil::mrgreen:

Inace, i meni je u pocetku smetao growl, ali posle par hiljada slusanja...Navikne se covek..

• 4 weeks later...
Posted

Jos jedan bivsi bend Damiana!

:D

Zbog njega sam pocela da ih slusam, a posle nastavila normalno...

I meni je smetao growl na D.R., ali covek se na svasta navikne zbog ljubavi

:mhihi:

Posted

ne kapiram sto vam to toliko smeta. meni je to dalo jednu potpunu novu dimenziju njihovoj muzici.

mislim ljudi ne umeju da pogrese kad je muzika upitanju :pivopije:

bili su i ostace moj omiljeni bend ma kakve god efekte i glasove stavili u svoju muziku jer...mislim to je Threshold :bigblue:

Posted (edited)

Kupih original novog albuma... čim sam ga ugledao znao sam da me samo trenuci dele od posedovanja... hehe. Inače digi pack sa jako čudnim prelivanjem plave i sive boje.

Edited by ErliK
Posted

Uh! Ja jedva čekam da skupim da uzemem orginal CD ....

Meni se skroz dopalo to što su ubacili growl, stavrno je dalo nešto novo i specifično. Složilo se na mestima gde je ubačeno, a što je najvažnije nisu preterali.

Opet apelujem na organizatore da počnu da razmišljaju kako da ih dovedu u Srbiju!

• 2 weeks later...
Posted
Opet apelujem na organizatore da počnu da razmišljaju kako da ih dovedu u Srbiju!

Pridruzujem se apelu!!! ;)

Novi album je fantastican!!! :rockdevil:

Sve u svemu, ove godine, gomila dobrih albuma... :bigblue:

Posted
Pridruzujem se apelu!!! ;)

Novi album je fantastican!!! :rockdevil:

Sve u svemu, ove godine, gomila dobrih albuma... :bigblue:

Pa trenutno kako stvari stoje Threshold mi je pored novog SyX najbolji ove godine. Ipak Thresholdu dajem malu prednost....

Posted

Ko je gledao njihov DVD, mogao je da uoci kako imaju gospodsku publiku, pa onda mogu misliti kako bi lijepo bilo prisustvovati jednom takvom koncertu. Prejak bend u svakom pogledu! :rockdevil:

Posted

Evo ti prilike za popravni:

Deveti Septembar, Budimpeshta, klub A38:

Threshold, Communic, Machine Men, Serenity...

Samo da mi se ne poklopi sa nekim ispitom mater im.

Posted

Ne zajebavam, i nadam se da cu moci da idem i na taj koncert, i na Sonatu 2 meseca kasnije... Moram da vidim sta ima od poslica tokom leta da se radi :mrgreen:

Steta sto niko nije doveo ovaj tim bendova kod nas.. mada realno, to bi bilo finansijsko samoubistvo.