Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Pa sta ja znam, ja znam dosta ljudi koji vole bar jedan od ta 4 (ja licno nisam slusao serenity, ostala 3 volim poprilicno ), al nekad imam utisak kao da su ti ljudi koje znam jedini koji to slusaju... a i znash kakva je nasha, posebno Beogradska publika (mrzi me da idem na koncert, mnogo mi je da dam 1200din za koncert, i josh 27 za kartu za GSP, i 60din na nocni bus kuci, a i moram da pijem nesto, a sta ako smuvam neku treba i kondome da placam, a i pada kisa/ili je previshe toplo, ma necu ni da idem :mrgreen: )

Edit: 7000 postova.. zaista sam idiot.

Edited by Telcontar
Posted

Uh, voleo bih da dođu ovde ... ajoj!

Mada, slažem se skroz sa Telecontarom ... naša publika je stavarno inertna, a i Threshold sluša jako malo ljudi ovde (da ne pričam o bendu Communic npr) ... ne znam, svaka svirka mora da ima finansijskog smisla i za organizatora a i za bend. Čini mi se da je veliko pitanje da li bi se našla računica ovde ...

Ipak, moj glas ide u prilog tome da ih dovedu ovde!

Posted
Pa sta ja znam, ja znam dosta ljudi koji vole bar jedan od ta 4 (ja licno nisam slusao serenity, ostala 3 volim poprilicno ), al nekad imam utisak kao da su ti ljudi koje znam jedini koji to slusaju... a i znash kakva je nasha, posebno Beogradska publika (mrzi me da idem na koncert, mnogo mi je da dam 1200din za koncert, i josh 27 za kartu za GSP, i 60din na nocni bus kuci, a i moram da pijem nesto, a sta ako smuvam neku treba i kondome da placam, a i pada kisa/ili je previshe toplo, ma necu ni da idem :mrgreen: )

Edit: 7000 postova.. zaista sam idiot.

Ne poznajes bas sve koji ih vole :opusteno:

a sta ja da kazem za broj postova... :rolleyes:

Posted
Ma dajte ljudi, ne bi bilo 100 ljudi na tom koncertu u BGu.

Stavićemo ogledala sa svih strana da deluje više ;) Jbg, jos samo da resimo pitanje komercijalne isplativosti...

Posted

Uh, jel' vi to ozbiljno za Damiana?

Ja sam zbog njega i počela da slušam Threshold :da:

Jel' zna neko gde se mogu naći njegovi solo albumi?

A mislim da bi na koncertu bilo dosta ljudi. Sumnjam da bi bio slabiji odziv fanova nego na npr na Kamelotu. Samo što su na Kamelot došli ljudi koji ih i ne slušaju, nego eto, trenutno su popularni pa što da ne. Ako bude manje takvih posetilaca, biće 100% bolje. :mhihi:

Posted
Uh, jel' vi to ozbiljno za Damiana?

Ja sam zbog njega i počela da slušam Threshold :da:

:da:

A mislim da bi na koncertu bilo dosta ljudi. Sumnjam da bi bio slabiji odziv fanova nego na npr na Kamelotu.

:icon_ne:

10 puta manje ljudi vise je realno. Kakav Threshold, nema ni priblizno fanova kao sto Kamelot ima. Ako je na Evergrey-u bilo oko 300 ljudi, ovde bi bilo sigurno manje. Licno ne znam ni 5 ljudi koji imaju sve Threshold albume, a ni 10 njih koji znaju pesme.

Posted
Ko ima njihov DVD, mogao je da vidi ko im cini publiku. Sve ozbiljniji ljudi koji znaju sto je muzika :bigblue:

što ide u prilog Apeironovoj teoriji...

Posted
A mislim da bi na koncertu bilo dosta ljudi. Sumnjam da bi bio slabiji odziv fanova nego na npr na Kamelotu.

Uf,malo si previse optimisticna :) Threshold ne moze nigdje da sakupi ljudi koliko Kamelot u Bg-u,tuzno ali istina ;)

Posted

Mozda ce se situacija malo popraviti jer ih je Nuclear Blast baš reklamirao opasno kao album godine! + gledao sam spot na MTV koji je totalno komercijalan i pristupacan sirokoj publici a i sam poslednji album je odlican i dosta komercijalniji od prethodnih... bar po meni

Posted (edited)

Odakle početi kad se priča o omiljenom bendu (jednom od omiljenih bolje reći ) ...

Nezahvalno je porediti Damiana i Maca, jer se svodi na lični ukus, a o ukusima ne raspravljamo ... meni je era sa Mac-om daleko draža, ali ne razmišljam ko je bolji ...

To Taxista (kakv nick bre!): da, to bi bilo skroz extra!

Što se tiče broja ljudi koji slušaju Threshold ... uh ... poražavajuće. Verujem da cert ne bi skupio ni 100 ljudi. Ok, bilo bi možda 100 jer bi možda neko poveo nekog svog da ih čuje ...

Threshold je jedan totalno underground bend (uprkos činjenici da imaju tolike albume). Nisu headbanger-i, nisu za ljude koji slušaju metal trivijalno, nisu za klince koji bi da budu opasni u razredu jer slušaju metal ... oni su klasa iznad.

Takođe, nisu nikad bili u poziciji (sve do sad, čini mi se, kad su potpisali sa NB) da ih neko gura. Da su bend iz USA, verovatno bi imali daleko veću slavu.

I verujem da nemaju široku publiku, osim možda u Britaniji i Skandinaviji ... nažalost

Edited by ProgressiveR
Posted

Hmm... Ja sam za te stvari uvek optimista :D

Očigledno nisam svesna koliko malo ljudi sluša Threshold, jer znam više ljudi koji njih vole, u odnosu npr na Evergrey :lol:

Ali verujem onda vašoj proceni.

A što se tiče vokala ne kažem ja da je Mac loš, naprotiv, ali mi je Damian stara ljubav, tako da kada čujem neku pesmu koju je Damian u originalu pevao, kako zvuči kad je Mac otpeva... <_<