Lucio Holocausto Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 proklet da je onaj gad sto ga je ubio,sad sam stvarno popizdio. I još je pušten na slobodu! Quote
dudi Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 I još je pušten na slobodu! O čemu ti pričaš čovek? Ne mogu da verujem da nisi imao vremena da se informišeš šta se zapravo dogodilo. Quote
Novaliis Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Sad ste me zbunili..nisam cuo da je na slobodi?? Quote
dudi Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Sad ste me zbunili..nisam cuo da je na slobodi?? Nemoj da budeš zbunjen, Taj lik je ubijen od strane policije dok je držao taoca na bini te večeri. Quote
Гера Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 ma lika je ubio pandur posle 5 minuta... sachma je to! Quote
dudi Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 ma lika je ubio pandur posle 5 minuta... sachma je to! Pa dobro nije sačma , jer da je onda bi ubio i taoca jel tako? Nego jeste puška sačmarica ali je patron koji koriste punjen sa kuglicom i to je kalibar 12. Quote
Гера Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 isti kurac, nije se pridigao, to je vazno! Quote
OCTOJA Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Dime = overall najbolji metal gitarista svih vremena! slazem se. Quote
Гера Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 mene malo nervira sto sad svi forsiraju dimebaga, a nisu o njemu pricali ni 1/10 koliko sada... Quote
Џрк Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 (edited) Upravo tako. Covek je trebao da umre pa da ga slave Edited January 25, 2006 by Heavy jerk Quote
RNA Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Као да је то па нека новина. Увек се то дешавало са уметницима кроз историју, само је некада било потребно много више времена да би људи уочили нечију генијалност. Сада је довољно само да одапне. Quote
dudi Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Као да је то па нека новина. Увек се то дешавало са уметницима кроз историју, само је некада било потребно много више времена да би људи уочили нечију генијалност. Сада је довољно само да одапне. Baš tako Quote
Гера Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 (edited) ma pitanje je koliko svi cene njegovu genijalnost, pre bih rekao da pricaju zato sto misle da je tako red... sve je to pisanje uz vetar... Edited January 25, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Lucio Holocausto Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 (edited) Nemoj da budeš zbunjen, Taj lik je ubijen od strane policije dok je držao taoca na bini te večeri. U stranom Metal Hammeru je pisalo da je ubijen iste noći, a u našim novinama da je tip jebeno pušten, zbog mentalno obolelog stanja... Zato mi je glava postala malo Dizzy... to Jaymz Doofy Neegroothin: Meni je DIme oduvek bio legenda... Ali jbg, takav ti je život umetnika, svi te slave tek posle smrti... Edited January 27, 2006 by <Ph@NtoMinTHeMirRoR> Quote
+MIDIAN+ Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 U stranom Metal Hammeru je pisalo da je ubijen iste noći, a u našim novinama da je tip jebeno pušten, zbog mentalno obolelog stanja... Zato mi je glava postala malo Dizzy... to Jaymz Doofy Neegroothin: Meni je DIme oduvek bio legenda... Ali jbg, takav ti je život umetnika, svi te slave tek posle smrti... pa cene te i fanovi dok si ziv i zdrav ako si odlican gitarista kao sto je on bio Quote
ValhallaWarior Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 U stranom Metal Hammeru je pisalo da je ubijen iste noći, a u našim novinama da je tip jebeno pušten, zbog mentalno obolelog stanja... Zato mi je glava postala malo Dizzy... to Jaymz Doofy Neegroothin: Meni je DIme oduvek bio legenda... Ali jbg, takav ti je život umetnika, svi te slave tek posle smrti... U nasem hammeru stoji da je i dalje koncert halloween-a 27.-og,oni ne znaju ni sami sta pisu Quote
+MIDIAN+ Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 U nasem hammeru stoji da je i dalje koncert halloween-a 27.-og,oni ne znaju ni sami sta pisu e stvarno,ne mogu sad da se setim direktno nekog primera,ali znam da se cesto zesce nalupaju gluposti.. Quote
Lucio Holocausto Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Da King Diamond dolazi iako je odkazao? Quote
Tower... Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Pantera je sve sto je bila ukrala od Exhordera. Bilo mi je lepo dok to nisam saznao... Quote
Blood_Sprinklerka Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 ja i moje skidanje beleshki sa penis chartova...anselmo bi dobro posluzio zenama...ima velichinu bash bash Phil Anselmo / Pantera Well after a short glimpse of that MONSTER power tool in their debut home video it's no wonder that Rob Halford is such a big Pantera fan! Reports are Phil is a bit over 10 inches!! There are also rumors that Phil can swing both ways, at least orally. Quote
LazaGNR Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Sad mi je jasno sto je lemmy sixx popizdeo na tebe (jer SVUDA postujes to sa 'penis chart'-a) Quote
AlexiMyGod Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 pa cene te i fanovi dok si ziv i zdrav ako si odlican gitarista kao sto je on bio Quote
Prinzessin Tinea Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 pa cene te i fanovi dok si ziv i zdrav ako si odlican gitarista kao sto je on bio u pravu si, ali ne 100% da ne bi sad zapocela filozofiju... Quote
Гера Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 ma sve je to kurac, dok je bio ziv niko ga nije spominjao, ok, cenili su ga, ali ga nisu spominjali, a sad, u svakoj recenici, dimebag ovo, dimebag ono... dajte ljudi... Quote
Recommended Posts