RNA Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Pa, svirao je i Space Eater u pocetku 'Domination', a Flush je cak radio kompletan Pantera tribute s vremena na vreme. Quote
MegaDex Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Mi smo takodje par puta svirali 5 minutes alone,cemetary gates i tako to Quote
Amphitritê Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Ma, ko SADA svira tribute, my friends? Quote
RNA Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Flush, ako ih nagovoris. Znaju oni dosta njihovih pesama, samo ih redje sviraju, jer imaju dovoljno svojih. Quote
Amphitritê Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Kako da ih nagovorim kad ih ne poznajem Quote
Feniks . Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Ja u Bg upoznao jednog njihovog clana ali sam izgubio njegov broj Quote
RNA Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Kako da ih nagovorim kad ih ne poznajem Nije nikakav problem upoznati te sa njima. Svi su nam ortaci, radili smo prvu svirku sa njima, a njihov bubnjar svirao sa nama na Gitarijadi. Quote
Feniks . Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 E, mislim da sam bubnjara upoznao. Da nije Bane? Quote
RNA Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Bejn, Bejn, sin legendarnog Milana Babica! Quote
Amphitritê Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Nije nikakav problem upoznati te sa njima. Svi su nam ortaci, radili smo prvu svirku sa njima, a njihov bubnjar svirao sa nama na Gitarijadi. OK onda cemo ih zajedno nagovoriti...ili ti, posto se jos nas dvoje nismo upoznali... Quote
Amphitritê Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Upravo su pustili kauboje na Radiju 202 Quote
Radnaskela Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 ja sam kul sa svima njima. uglavnom se družim sa broćetom (basistom) i sa srkijem (gitaristom) ali svi su gotivci. Quote
Geozee Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Upravo su pustili kauboje na Radiju 202 Nista novo. Ali ipak Quote
Valkyrie Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Juče sam gledala na VH1 Pantera: Behind the music. Skoro sam se rasplakala, puno stvari nisam ni znala (recimo kolike je probleme pravio pevač), budući da sam samo slušala njihovu muziku i nisam obraćala pažnju na propratne događaje... nisam ni znala tačno šta se desilo sa Darrelom, u sklopu emisije su bili i snimci sa bine i... tako... Ali stvarno su GOVNA likovi iz MTV (bar mislim da je MTV produkcija) snimali su oca braće Abbot kako plače... kakvi su to ljudi uopšte: stalo im je da, pored priče o fantastičnom bendu, prodaju suze i bol bližnjih da bi podigli gledanost kanala... ma GOVNA... Quote
MegaDex Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 ...Gde svi vole Ozbornove(piece of crap familly) Quote
Amphitritê Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Osim, naravno, Engleza Brucea... koji im je napravio picvajz na Ozz festu Quote
Abramelin Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 meni je taj dokumentarac super.... ali sto mu je van halen prilozio svoju gitaru u grob, covece... da mu ne bude zao sto je mrtav... Dime, definitivno jedan od najvecih likova = Pantera sigurno jedan od najautenticnijih metal bendova ikada, i naravno, jedan od mojih omiljenih... Quote
Valkyrie Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Osim, naravno, Engleza Brucea... koji im je napravio picvajz na Ozz festu Šta je uradio? Znam da je offtopic, ali me zanima. Quote
MegaDex Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Pa podjebavao je ozzyevu zenu i ona je popizdela i napalila masu da mejdene granatira flasama i djubretom i onda je bruce izvadio britansku zastavu i reko...ove boje ne beze i na kraju napetosti ozzyeva zena naredi da im iskljuce ozvucenje...ovi popizde i odu bez konferencije,ma bez icega, sto je opravdano...ova pricica je interpretirana iz Metall Hammera Quote
The Trooper Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 meni je taj dokumentarac super.... ali sto mu je van halen prilozio svoju gitaru u grob, covece... da mu ne bude zao sto je mrtav... Dime, definitivno jedan od najvecih likova = Pantera sigurno jedan od najautenticnijih metal bendova ikada, i naravno, jedan od mojih omiljenih... Narohito prvih pet albuma su autentichni, a posle manje vishe... tresherica. Steta sto pogibe... Quote
MegaDex Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 Pantera je imala autentican zvuk za thrash uopste...takvu mocnu i nadasve karakteristicnu(Dimeovu) rif gitaru pa i bas i bubnjeve je retko koji thrash bend imao RIP DIME Quote
Feniks . Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 Pantera je imala autentican zvuk za thrash uopste...takvu mocnu i nadasve karakteristicnu(Dimeovu) rif gitaru pa i bas i bubnjeve je retko koji thrash bend imao RIP DIME Potpisujem. Quote
MegaDex Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 Jel vam se nekad desilo da gledate spot Pantere ili slusate disk i nesvesno pitate kad li ce da svviraju kod nas...kolko je depresivno kad saznas da bend tehnicki ne postoji Quote
Recommended Posts