MegaDex Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Phil je veoma dobar glas metala ali ga ne volim jer i sam i ja od onih koji smatraju da je teska narkomanchina koja koliko je pomogla glasom toliko je i usrala bend ponashanjem Quote
Жвакић Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Phil je veoma dobar glas metala ali ga ne volim jer i sam i ja od onih koji smatraju da je teska narkomanchina koja koliko je pomogla glasom toliko je i usrala bend ponashanjem Potpisujem. Quote
Radnaskela Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 (edited) Phil je veoma dobar glas metala ali ga ne volim jer i sam i ja od onih koji smatraju da je teska narkomanchina koja koliko je pomogla glasom toliko je i usrala bend ponashanjem to se slažem. ali brate, zabole me kakav je on lik i jeste on kreten što je narkomančina i ja da ga poznajem verovatno bi ga patosirao. ali kao što kažem, zabole me kakav je lik. znači stvarno! niti ga poznajem, niti se družim sa njim, niti ću se ikada družiti sa njime. tako da stvarno me zabole kakav je on lik. meni je samo bitno da peva, da jebe kevu ko što je uvek jebao kevu, dođe u bg sa downom pošto nema više pantere a i postali su mi jedan od omiljenih bendova, da mi da autogram, da se slikam sa njime i to je to. a van toga me zabole za njega. Edited December 14, 2006 by Kinez Quote
MegaDex Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 @kinez: ma ok je ....nisam tebi nista prebacio,samo sam reko sta mislim o njemu Quote
Radnaskela Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 ok. lepo to. ali šta te briga za njega. njegov problem. bitno da gotiviš njegovu ziku i pevanje. Quote
gavrosaurus Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Ono, kapiram Panteru kao neki vrhunac thrash metala. Sada sam preslusao "Vulgar" i svideo mi se kao da je prvi put, jebi ga. Nisam pratio njihov rad nakon toga (niti nameravam, za sada) ali ova dva stvarno otkidaju. Nije mi zao sto se bend raspao ali ni jedan covek ne zasluzuje onakvu smrt kakvu je imao Darrell. Bio sam vise nego sokiran kada mi je brat rekao. Ako nista drugo, Pantera je vec sada legendaran bend i u velikoj meri zahvaljujuci njemu, mada je i Phil izvanredan pevac. Quote
Жвакић Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Nisam pratio njihov rad nakon toga (niti nameravam, za sada) ali ova dva stvarno otkidaju. To ti je greska. Cuj sve! Quote
MegaDex Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 @kinez: pa dobro ali i dalje mislim da je on glavni krivac za raspad pantere Quote
Radnaskela Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 (edited) Ono, kapiram Panteru kao neki vrhunac thrash metala. Sada sam preslusao "Vulgar" i svideo mi se kao da je prvi put, jebi ga. Nisam pratio njihov rad nakon toga (niti nameravam, za sada) ali ova dva stvarno otkidaju. Nije mi zao sto se bend raspao ali ni jedan covek ne zasluzuje onakvu smrt kakvu je imao Darrell. Bio sam vise nego sokiran kada mi je brat rekao. Ako nista drugo, Pantera je vec sada legendaran bend i u velikoj meri zahvaljujuci njemu, mada je i Phil izvanredan pevac. ma phil je legenda po tom pitanju. i kao što kaže bananaman, preslušaj i ostale albume. sve od njih je zakon @kinez: pa dobro ali i dalje mislim da je on glavni krivac za raspad pantere to se slažem Edited December 16, 2006 by Kinez Quote
RNA Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 ma phil je legenda po tom pitanju. i kao što kaže bananaman, preslušaj i ostale albume. sve od njih je zakon Da li bi isto rekao i za njegovu ulogu gitariste u Viking Crown? Quote
darthmoog Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 Da li bi isto rekao i za njegovu ulogu gitariste u Viking Crown? i za ulogu bubnjara i bassiste... crown ostaje tesko govno sto se mene tice... Quote
-Abraxas- Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 (edited) Cowboys from Hell album je toliko dojajan album.Odlican zvuk i pjesme,pogotovo Cowboys from hell,heresy,the sleep,cemantary gates i shattered. Edited April 2, 2007 by Sitch Boe Quote
The Trooper Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 jao a i raniji albumi su opasni samo sto nisu tipichan trash, nego onaj stari heavy... ali obe faze imaju svoj neki smek Quote
Radnaskela Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 i tu ima dobrih stvari. ne mogu da kažem. sviđa mi se što se na tim albumima mnogo bolje čuje rex. to mi je do jaja. i dimebag kao i uvek razbija sa solažama. ali zna se šta je pantera i šta je zakon od njih. Quote
RNA Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 То си лепо рекао. Човек као да је откако се родио знао да свира гитару. Quote
MegaDex Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 sto je interesantno mislim da je on bas kasno poceo da svira...kolko cuh...i drug mu zak wylde takodje Quote
RNA Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 sto je interesantno mislim da je on bas kasno poceo da svira...kolko cuh...i drug mu zak wylde takodje Зависи шта подразумеваш под касно, с обзиром да су објавили први албум када је имао 17 година. Quote
darthmoog Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 ne bre...pa svi znate pricu da su i on i vini svirali josh kao i klinci...bash kao i van halen...na koji su se lozili Quote
bloodchild Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Cowboys from Hell album je toliko dojajan album.Odlican zvuk i pjesme,pogotovo Cowboys from hell,heresy,the sleep,cemantary gates i shattered. :rockdevil: Quote
MegaDex Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 ne bre...pa svi znate pricu da su i on i vini svirali josh kao i klinci...bash kao i van halen...na koji su se lozili onda sam permutovao...mislim da sam negde bio citao da je Dime bas kasno krenuo da svira...nema veze nebitno za temu totalno Quote
lemmy sixx Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Nijue kasno poceo...dao mi drugar neki dan klipove gde svira sa 18 godina na nekom koncertu...jebe mamu uzduz i poprreko,odvaljuje...ali na sta lici,glam 80's u svom najgorem izdanju. Quote
Recommended Posts