шмизла Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 PanterA je jedan od retkih thrash bendova koje volim..... navukao me bivshi na cemetary gates i this love je sjajna... Quote
C.A_R.I.A. Posted January 19, 2005 Author Report Posted January 19, 2005 (edited) ma jesam... samo sto mi, koliko vidim, nisu objavili poruku sazaljenja... jebem im mater! pisao sam je 10 minuta, i bash je bila dobra... mater im! sam si kriv ako se ne foliras.Pise link gde da se javis ako ti ne objave poruku. Btw,cita li iko tekstove ? "great southern trendkill" ima fantasticne tekstove sto se ne bi reklo s obzirom na omot... i zvuk @ agressor: Mislim da kada anselmo kaze da ga vise za dugo vremena nece videti muzicki biznis,zvuci prilicno iznenadjujuce... Edited January 19, 2005 by diamond73 Quote
Imenjak Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 sam si kriv ako se ne foliras.Pise link gde da se javis ako ti ne objave poruku. Btw,cita li iko tekstove ? "great southern trendkill" ima fantasticne tekstove sto se ne bi reklo s obzirom na omot... i zvuk @ agressor: Mislim da kada anselmo kaze da ga vise za dugo vremena nece videti muzicki biznis,zvuci prilicno iznenadjujuce... ne znam zasto bih se folirao... ali ajde... sada sam video... stavili su moju veoma kratku poruku... 21.. ako se dobro secam... nema veze.... video sam i Borka Mitica! Quote
Гера Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 ma jesam... samo sto mi, koliko vidim, nisu objavili poruku sazaljenja... jebem im mater! pisao sam je 10 minuta, i bash je bila dobra... mater im! pa zato uzmes, napises poruku u NOTEPAD-u, i tu ce ti uvek ostati dok ne budes siguran da je na pravom mestu! to ja uvek radim! da se vratim na temu: PANTERA RULEZ! nisam ih slusao jedno petnaestak dana, i bas bih mogao da ih pustim, kao podlogu za ucenje... ali mislim da onda od ucenja nema nista! Quote
Шарки Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Ja se prosto najezim kad chujem Hollow!!! Kakav solo!!! Quote
AGGRESSOR55 Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 U novom Metal Hammeru izaso ogroman poster Dime-a Quote
MURDER Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Mislim da ova tema treba da se zatvori.Dime-a bre nema ljudi koji vam je djavo.Odaj te mu postovanje. Quote
AGGRESSOR55 Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Pa bila je vec tema o njemu... Quote
AGGRESSOR55 Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Evo nesto vezano za Panteru: Mnogo volim pesmu Regular People! A vi? Quote
AmyLee Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Evo nesto vezano za Panteru: Mnogo volim pesmu Regular People! A vi? Me to!!! Mada je Cemetery Gates #1 forever,trenutno obozavam Drag The Waters... Quote
AGGRESSOR55 Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Trenutno obozavam Five Minutes Alone i Yesterday Don't Mean Shit Quote
Jellybelly Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 cementary gates forever! kao i five minutes alone kao i cowboys from hell kao i hollow kao i sve ostale... Quote
C.A_R.I.A. Posted January 28, 2005 Author Report Posted January 28, 2005 Me to!!! Mada je Cemetery Gates #1 forever,trenutno obozavam Drag The Waters... Sto neko rece,nesto me je nervirao ceo TGST ali posle mi se mnogo svideo... posebno blues solo. Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 jebote gledam danas onaj Pantera home video 3 - watch it go..... i neverujem koji su manijaci... to su dva sata cistog unistenja (a pritom ne mislim na muziku)... ne moze da prodje minut a da neko nesto ne razbije ili bar ne zapali..... i naravno nezaboravna scena kada nekom liku iz ekipe cede potkoznu bubuljicu na bulji!!! ..... i'll never eat again... Quote
krchulj Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 (edited) Gde si nabavio to? Ja imam prva dva, a taj nikako ne mogu da nabavim. Je l' ima kod skc-a? p.s. Videćete kad' "NOOUR Drž' da nabijem" (kovinski thrasheri) završi home video inspirisan Panterinim home videima (kako da kažem video u množini ), Jack ass-om i sličnim stvarima. Ono je strašno. Edited February 2, 2005 by krchulj Quote
Misantrophil Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 PANTERA RULES!!!!!!!!!!!!!!! Svi albumi su im dobri i tako mi je krivo sto su se raspali da ne mogu da opisem i naravno krivo mi je sto j ona budala ubila Dimebag Darrela jednog od najboljih thrash gitarista ikada. Moj omiljeni album je vulgar display of power i cowboys from hell Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Gde si nabavio to? Ja imam prva dva, a taj nikako ne mogu da nabavim. Je l' ima kod skc-a? p.s. Videćete kad' "NOOUR Drž' da nabijem" (kovinski thrasheri) završi home video inspirisan Panterinim home videima (kako da kažem video u množini ), Jack ass-om i sličnim stvarima. Ono je strašno. do jaja.. moram da vidim i to... a watch it go sam nabavio od ortaka... ne znam dal ima kod skc-a ali mogu ja da ti narezem anytime... Quote
Perfector Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Cowboys From Hell Vulgar Display Of Power Reinventing The Steel Power Metal Moji omiljeni... Quote
krchulj Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 do jaja.. moram da vidim i to... a watch it go sam nabavio od ortaka... ne znam dal ima kod skc-a ali mogu ja da ti narezem anytime... U, odlično! Ja dolazim u BG u sledeću sredu, imam ispit. Aj' kontaktiraću te preko PP da se nađemo. Quote
Шарки Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Ajde neka neko i meni nareze taj home video! Javite mi se na PP (jedino ako neko iz BG ima to) Quote
Recommended Posts