AgresoR Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 DOMINATION DOMINATION DOMINATION DOMINATION DOMINATION Quote
DJ_raBo Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 DOMINATION DOMINATION DOMINATION CEMETARY GATES CEMETARY GATES CEMETARY GATES Quote
DJ_raBo Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Dobro ajde necemo vishe da se palimo... Quote
Гера Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 ~' date='27. 3. 2005, 14:21'] moja omiljena pesma-fucking hostile Quote
soul reaper Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Meni je jedan ortak rekao da pantera na portugalskom znaci kurva ja sam cuo da je PantreA ime neke zmije Quote
fap_mashina Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 E,jebi ga,a ja vido da u Americi ima automobil(marke?) PANTERA. Ako ukucate u google pantera videcete. Quote
kuruz Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Chitajte Danteov Pakao.Pantera je mitsko bice. Quote
AGGRESSOR55 Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Chitajte Danteov Pakao.Pantera je mitsko bice. Upravo. Ta zivotinja je valjda olicenje bluda ''...Onda on ugleda Panteru...'' (ili tako nesto) Quote
ignjastrasni Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Aj, sad PanterA je moja kita, by d vej da li ste culi da je Philu kita 25cm??? Quote
Nixx Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Upravo. Ta zivotinja je valjda olicenje bluda ''...Onda on ugleda Panteru...'' (ili tako nesto) Ma to je samo greska u korekturi, jedno slovo napravilo toliki problem ehh...nije P nego B. ''...Onda on ugleda Banteru...'' Quote
Yebiggah Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 ~' date='2. 4. 2005, 20:59'] ali this love.. tako divno.... Floods,10's,Suicide note pt1,The sleep,hollow i kvit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Yebiggah Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 Pantera je keva nad kevama... I kvit !!!! Quote
Jasta Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 Pantera Tribute Anthrax - Revolution Is My Name Fear Factory - Use My Third Arm Machine Head - Cowboys From Hell Hatebreed - Strength Beyond Strength Shadows Fall - I'm Broken Sevendust - Walk Helmet - This Love Chimaira - Throes Of Rejection Grip Inc. - Mouth For War Testament - Heresy Children Of Bodom - Slaughtered Soulfly - Primal Concrete Sledge Megadeth - Floods Lamb Of God - A New Level Slayer - Regular People Mudvayne - Cemetary Gates Mogu misliti sta ce Mudvayne uraditi od najbolje pjesma svih vremena...ccc Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 woow chovece Shadows Fall - I'm Broken Machine Head - Cowboys From Hell jel imas taj tribute, ovo prosto moram da cujem???!! Quote
mortisha adams Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 (edited) Pantera Tribute Anthrax - Revolution Is My Name Fear Factory - Use My Third Arm Machine Head - Cowboys From Hell Hatebreed - Strength Beyond Strength Shadows Fall - I'm Broken Sevendust - Walk Helmet - This Love Chimaira - Throes Of Rejection Grip Inc. - Mouth For War Testament - Heresy Children Of Bodom - Slaughtered Soulfly - Primal Concrete Sledge Megadeth - Floods Lamb Of God - A New Level Slayer - Regular People Mudvayne - Cemetary Gates Ooooooo, pa ja ovo moram imati !!! Samo ne znam na koju foru, kad nema ni na netu... Edited May 30, 2005 by mortisha adams Quote
Jasta Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Nemam tribute,i neznam kako cu ga nabaviti ali bi ga bas volio poslusati. Quote
fap_mashina Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Ali bas mi se ne svidjaju bendovi! Jes da su otprilike ljudi iz tih bendova bili bliski prijatelji sa panterom,ali stvarno su ogavni.Mada i ne znam ko bi drugi mogao da radi kasvetan tribute... A kamo 5 minutes.a kamo 1,2,3,4-every fucking day...A? KURAC! Takve ce biti i solaze-go kurac! Ko ce bre da skine Dimea?! Da nece mozda Keri?Ili Max?Ili ovi NU/HC/SHIT goveda? Oce,oce...AL KURAC! Oce,kad Dime vaskrsne,pa ni tad.... our brother dime.... NEKO MI JE MAZNUO 1 METAL HAMMER,GLAVA CE DA PADNE !!!!! DIMEOV POSTER EEEEEEJJ BREEEEEE I NEKO DA MI GA UKRADE ! BICE SVASTA.... Quote
Гера Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 skinuce megadeth, testament, anthrax... jedva cekam da cujem! Quote
amy_mccoy Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 (edited) Nemam tribute,i neznam kako cu ga nabaviti ali bi ga bas volio poslusati. a gde si to video???? to ja MORAM da imam bash me zanima kako ce Bodomi da unakaze Slaughtered ja sam nasla samo ovaj tribute to Pantera a ovo je smesno ill Nino - Five Minutes Alone Disarray - Cowboys From Hell Step Kings - Good Friends, a Bottle of Pills Pissing Razors - Domination Boiler - Mouth For War Anal Cunt - The Great Southern Trendkill Murder 1 - I'm Broken Hollow - Becoming Lunatic - Walk Crush Efekt - Use My Third Arm Strength - Cemetary Gates Nok - Fucking Hostile Edited May 31, 2005 by amy_mccoy Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 ja imam taj 5 mins. od Ill Nina i cak i nije lose odradjeno ako se izuzme cinjenica da umesto solaze ima neki njihov glupi latino deo.. Quote
Recommended Posts