.alex. Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 sweet metal... ja sam chula da je pantera neo-thrash... Quote
Misantrophil Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Pantera je prvo bila sweet metal do 1989 onda je pocetkom 90 tih bila klasicni Thrash a sredinom 90 tih su postali groove Quote
voodoo_ Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Hehe, meni onaj "Metal Magic" zvuči ko "Metallica meets Beatles" Quote
blondie Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Pantera je prvo bila sweet metal do 1989 onda je pocetkom 90 tih bila klasicni Thrash a sredinom 90 tih su postali groove aha, to onda objasnjava zasto je NEVER SAY GOODBYE (cuvena balada Bon JOvija) originalno napisana za Panteru Quote
Yebiggah Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Pantera Tribute Anthrax - Revolution Is My Name Fear Factory - Use My Third Arm Machine Head - Cowboys From Hell Hatebreed - Strength Beyond Strength Shadows Fall - I'm Broken Sevendust - Walk Helmet - This Love Chimaira - Throes Of Rejection Grip Inc. - Mouth For War Testament - Heresy Children Of Bodom - Slaughtered Soulfly - Primal Concrete Sledge Megadeth - Floods Lamb Of God - A New Level Slayer - Regular People Mudvayne - Cemetary Gates Mogu misliti sta ce Mudvayne uraditi od najbolje pjesma svih vremena...ccc Ali da Megadeth svira moju najnajnaj pesmu ??!! Sve ostalo je bash kako bih zheleo... Quote
Yebiggah Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 E,seronjo ,pa da su bar slayer i testament uzeli neke hitove,pa i da bude nesto. I ZAPAMTI: MAIDEN NIKOM NE SVIRA NA TRIBUTIMA. SAMO MOZE TRIBUTI TO MAIDEN. Wtf? Regular people je vrh,naj stvar na vulgaru A heresy je vrlo dobra stvar... Quote
Yebiggah Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 a gde si to video???? to ja MORAM da imam bash me zanima kako ce Bodomi da unakaze Slaughtered Tu si upravu... Good Friends, a Bottle of Pills Anal Cunt - The Great Southern Trendkill Crush Efekt - Use My Third Arm E to bih voleo da chujem,samo zbog pesama koje su u pitanju... Quote
Imenjak Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Ali da Megadeth svira moju najnajnaj pesmu ??!! Sve ostalo je bash kako bih zheleo... floods je keva... sa sve onim efektima kisha i vode i svega... Quote
Imenjak Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 moju omiljenu ce neka kaciga da svira... kda to izlazi zaboga... moram da cujem sve te obrade... poz! Quote
Yebiggah Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 floods je keva... sa sve onim efektima kisha i vode i svega... Josh da je bez vokala po kome se ti nazivash... Jbg,ja ga ne podnosim. Quote
Imenjak Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Josh da je bez vokala po kome se ti nazivash... Jbg,ja ga ne podnosim. ne znam... nisam to cuo... voleo bih... zavisi neko voli Mastejna a neko ne... meni bash lezi njegov glas.. sto vecinu iritira... jebiga.. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 floods je keva... sa sve onim efektima kisha i vode i svega... solo u vecem delu i outro sa kisom, ukoliko ti se ostatak pesme svidja onda imas ozbiljan problem.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Zasto moraju biti hitovi?Dobra pesma je dobra pesma,a konkretno pesme koje su "uzeli" Slayer i Testament jebu mame.Jebena Heresy!Ako je Scolnik prisustvovao snimanju,ocekujem fenomenalnu obradu.A za Slayer ne sumnjam...ipak su oni kraljevi ekstremnog zvuka. Sto se tice Maidena,naravno da ne sviraju na tributima.Pogotovo ne na Panterinom.Dime je bio poznat po svojim neverovatnim riffovima,a Murray,Smith i Gers neznaju svirati ritam gitaru.Doduse,sem onih Maiden terca neznaju nista drugo ni svirati...zato ih nema na tributima,da se ne brukaju. kako seljacki provociras jebo te.... Quote
lemmy sixx Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Seljaci primecuju seljacke provokacije... Quote
C.A_R.I.A. Posted June 10, 2005 Author Report Posted June 10, 2005 Pa panteru uglavnom trpaju u thrash,oni nemaju puno veze sa power-om,osim sto im se tako zove jedan album. od cowboys su thrash,mada oni za sebe kazu da sviraju "vulgar display of power" tj da je to naziv muzike koju sviraju. samo da Soufly ne upropasti primal concrete sledge Quote
Jasta Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Samo da Mudvayne ne upropasti Cemetary Gates. Quote
blondie Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 solo u vecem delu i outro sa kisom, ukoliko ti se ostatak pesme svidja onda imas ozbiljan problem.... bitno da ti nemas nikakvih problema lemmy - ne obaziri se, decko misli da je vrhunac inteligencije kad nekoga nazove seljakom i glupanom. Quote
Yebiggah Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 (edited) solo u vecem delu i outro sa kisom, ukoliko ti se ostatak pesme svidja onda imas ozbiljan problem.... To je za mene njalepsha solazha koju sam ikada chuo,tako da ne mozhe da mi zvuchi dobro kada je ne svira Dime Pa panteru uglavnom trpaju u thrash,oni nemaju puno veze sa power-om,osim sto im se tako zove jedan album. Pantera je svirala sve i svashta,pa i power,pa i sweet metal/hard rock,ali pantera je pantera od trenutka kada su pronashli svoje mesto u muzici,kao ljudsko bice kada pronadje svoje ja. Pantera je Blues metal,jbg. Ima tu svega i svachega,ali blues is primal! Samo da wallbash.gif Mudvayne ne upropasti Cemetary Gates. Mene najvishe zanima Shadows Fall,zato shto ih obozhavam i zato shto su fenomenalno odradili Welcome to the machine-Pink Floyd,shto svrstavam u 5 naj obrada koje sam chuo. Sve do trenutka kada sam saznao ko je izvodjach mislio sam da je Gilmour obradio svoju stvar sa nekim metalcima Savrsheno... Edited June 10, 2005 by R i d d l e R Quote
Yebiggah Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Nego,hoce li mi iko dostaviti full trib? Garantujem kvalitetan reply Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Samo da Mudvayne ne upropasti Cemetary Gates. pa jebiga nadam se da nece, po mom misljenju Chad Grey - pevac Mudvaynea ima glas koji prilicno dobro odgovara toj pesmi.... ali ako izostave solazu onda sve u kurac Quote
FreaK_ Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 ima li neko tabove u GP-u ? salji na PP Quote
AGGRESSOR55 Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Samo da Mudvayne ne upropasti Cemetary Gates. Mogu da zamislim onog lika kako peva C.G. Quote
fap_mashina Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Pa kako ce da ga otpeva,nego kao govno. btw(prvi put upotreebljavam ovaj internetski izraz ) pantera bi se kladim se 100% sastavila da se ovo nije desilo.Jos bi ih docekali u BGu. U nekom kaficu koji prima najvise 543 coveka. Quote
Recommended Posts