AGGRESSOR55 Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 Pa ne znam. Phil je prilicno zasrao samog sebe drogama i tim stvarima. Sad samo cekam da cujem kako je umro, a tako ce i biti jednog dana ili ce ga u'apsiti Quote
Jasta Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Negde sam procitao da zivi u sred sume u New Orleansu.. Puko je Phil,definitivno ga je droga dotukla iako kazu i kaze da je cist. Quote
AGGRESSOR55 Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Ma nije cist. Mislim iako je uspeo da se skine, posledice su ostale Quote
C.A_R.I.A. Posted July 1, 2005 Author Report Posted July 1, 2005 A i kao rekao je da ce se povuci sa scene pa sprema nesto novo.Svasta.bas ne uliva poverenje. Quote
AGGRESSOR55 Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Ljudi, naso sam coveka koji ima video zapis dimeove smrti. Ako me nije zajeb'o, uzecu mu ga Quote
C.A_R.I.A. Posted July 5, 2005 Author Report Posted July 5, 2005 ja sam cuo da takav zapis ne postoji,ali ajde da vidimo i to cudo. Quote
blondie Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 samo ti sibni link!!! nemoj da te napominjemo. Quote
WoI Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 neko te bre zajebava. Nisam cuo da takav snimak igde psotoji niti sam naiso na njega na internetu Quote
Tatyannahhh Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 pa jebem li ga ko zna sta je...nek on vidi pa nek javi Quote
michelle Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 i meni su se neki hvalili da imaju, a i na blabbermouthu je pisalo jos na dan ubistva da postoji snimak Quote
WoI Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 i meni su se neki hvalili da imaju, a i na blabbermouthu je pisalo jos na dan ubistva da postoji snimak moguce sad kad razmislim. Mozda je u to vreme neko snimao koncert pa je i to uhvatio slucajno Quote
shock! Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 ne verujem da tako nesto postoji....tako nesto se siri brzinom svetlosti a proslo je vec dosta vremena Quote
Yebiggah Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 (edited) Naravno da se Phil drogira! Shta mislite shta znachi i chemu je posvecena pesma 5 minutes alone? A tek suicide note? Znate li kakve filmove snima i sa kim se najvishe druzhi? Sa onom budalom Killjoyom (Necrophagia) koji pravi najgadnije filmove na svetu! Znate li shta Phil radi u tim filmovima? Drka i svrshava nad leshevima !!!!!!!!!!! On nije oduvek takav, inache Dime ne bi kontaktirao sa njim! Otishao je u kurac i zato su ga Dimeovi roditelji otirali u pichku materinu kada se pojavio na sahrani! I oni i svi ostali!! A bio mi je idol kad sam bio mali... Edited July 11, 2005 by R i d d l e R Quote
blondie Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 otjerali ga sa sahrane? sto, da nije onanisao nad kovcegom? ja znam ko je mira skoric. Quote
AGGRESSOR55 Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Ma dao mi lik onaj snimak. Nema veze, ono je neko drugo ubistvo Quote
Vuk Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Naravno da se Phil drogira! Shta mislite shta znachi i chemu je posvecena pesma 5 minutes alone? A tek suicide note? Znate li kakve filmove snima i sa kim se najvishe druzhi? Sa onom budalom Killjoyom (Necrophagia) koji pravi najgadnije filmove na svetu! Znate li shta Phil radi u tim filmovima? Drka i svrshava nad leshevima !!!!!!!!!!! On nije oduvek takav, inache Dime ne bi kontaktirao sa njim! Otishao je u kurac i zato su ga Dimeovi roditelji otirali u pichku materinu kada se pojavio na sahrani! I oni i svi ostali!! A bio mi je idol kad sam bio mali... nije valjda da se ipak pojavio na sahrani? Quote
blondie Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Ma dao mi lik onaj snimak. Nema veze, ono je neko drugo ubistvo boze sacuvaj, pa koje? Quote
AGGRESSOR55 Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 boze sacuvaj, pa koje? Ma polica ubija nekog u nekoj prostoriji punoj ljudi ali nije koncert Quote
WoI Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Ma dao mi lik onaj snimak. Nema veze, ono je neko drugo ubistvo o boze... Sta li ljudi sve ne menjaju u poslednje vreme. Reko smo mi da tako nesto ne postoji Quote
Yebiggah Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 nije valjda da se ipak pojavio na sahrani? Da,pojavio se! Chim su ga videli,otvoreno su mu rekli da je nepozheljan,na shta je on rekao:"znao sam da nije trebalo da dolazim,iako smatram da sam uradio pravu stvar. Krivo mi je zbog svega,posebno njega i njegove porodice! Njegovo ubistvo je isuvishe za mene,povlachim se iz sveta muzike!" Ne znam,predpostavljam da se usr'o da i njega ne stigne isto,jer se njihova svadja osnivala na Philovim izjavama tipa "ma Dime je ljakse,mnogo sere i ponasha se kao dete,nervira me,trebalo bi ga prebiti ili UBITI (?)!" Zvuchi kao umeshanost u celinu tragedije,zar ne? @blondie Ne bi me chudilo... Quote
fap_mashina Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 Ma covek otiso u kurac... De se u'vati za smrdljivi black,A I death metal! Ja bi ta 2 pravca zakonom zabranio! Dobro...Grind Core bi ostavio... Quote
Recommended Posts