fap_mashina Posted July 26, 2005 Report Posted July 26, 2005 Dobro necemo vise da unistavamo temu.Zajebi... Quote
blondie Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 08/03: MUSTAINE / DREAM THEATER / BELL / ALLEN ON STAGE! Joining Dream Theater last night on satge at Nokia Live in Dallas were; Dave Mustaine of Megadeth, Burton C. Bell of Fear Factory, and Russell Allen of Symphony X. In honor of Darrell Abbott, the three joined Dream Theater for their encore song to play Pantera's Cemetary Gates. "...it was easily one of the highlights of the evening. The crowd sang along to every word and cheered through the rest of the song. It was a mixture of lighters and mosh pits, headbangers and singers. The feeling in the air during this one song was simply amazing. Labrie sang the clean parts, then Allen came out and did the first rough screams, and they harmonized on the chorus. Allen then left. Second verse was the same as Burton C. Bell came out to trade off with Labrie and they harmonized to the chorus again. Dave then came out played a blistering solo that had to have made Dimebag smile from Heaven. James finished the song, hitting every note perfectly, including the last 3 "Gates", and the arena just errupted. It was pure magic." bas su pederi. sto ovo nisu izveli kad sam ja bila na koncertu.. Quote
Apeiron Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Ja upravo preslusavam old school radove ovog benda. I'm the Night... Dakle, predobra "Forever Tonight", sigurno jedna od boljih heavy metal polu-balada... Eto, tek nesto da napisem. Quote
fap_mashina Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 Pa dobro,tako nesto,polu-metal...Lepa pesmica. Quote
Apeiron Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 Isto vazi i za odlicnu We'll Meet Again... Tu pesmu smo uvek koristili kao argument protiv novopecenih Pantera klinackih fanova... Respect za Power metal kao album, iako je bend otisao u desetom pravcu, ali isti je prepun odlicnih pesama. Quote
blondie Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 ti novopeceni pantera fanovi su mnogo opasni ljudi, ne bi ja njih pominjala ovdje laki Quote
lemmy sixx Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Isto vazi i za odlicnu We'll Meet Again... Tu pesmu smo uvek koristili kao argument protiv novopecenih Pantera klinackih fanova... Respect za Power metal kao album, iako je bend otisao u desetom pravcu, ali isti je prepun odlicnih pesama. Da,da...Power metal je sjajan album,pogotovo naslovna pesma.Jebacki dobar uvodni riff.ALi sta drugo i ocekivati od Dime-a. Quote
Apeiron Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 ti novopeceni pantera fanovi su mnogo opasni ljudi, ne bi ja njih pominjala ovdje laki Ma, nemam ja nista protiv novije Pantere, naprotiv, ali hocu reci da se velika kolicina nistarija uhvatila za taj bend, praveci se opasnima i brutalnima, a pljujuci po heavy metalu... A isti taj njihov omiljeni bend je to svirao nekad... Quote
blondie Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 BRAVO LAKI! najjace je ono.. slusam thrash, ja sam iskren, dao bi zivot Darelu da mogu.. i te fore, pa onda juris na Hamerfall, Bodome, Nighwish, ajmo na pljuvacinu jer smo mi opasni. jos da ljudi znaju da je svojevremeno Desmond Child (naravno, ovdje svi opasni pa i ne znaju ko je on) pjesmu Never Say Goodbye originalno napisao za Panteru, ali je nekim cudnim slucajem ista zavrsila na Bon Jovi albumu, Slippery a Pantera je nekad vise izgledala glam nego pola Los Andjelesa mislim da sam jednom postovala jednu njihovu smijesnu sliku (bili su smijesniji i od slayera u tim danima), ali nema sanse da je sad nadjem.. cu da vidim.. Quote
lemmy sixx Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 (edited) Slayer je izgledao smesno,ali je i onda bio najbolji live bend na planeti... Desmond Child pisao pesmu za Panteru? Edited August 9, 2005 by lemmy sixx Quote
blondie Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 (edited) ma apsolutno se slazem. mislim, nema to veze s izgledom, kad neko zna znanje! da, desmond je napisao never say goodbye.. originalno za njih.. taj sam info provjerila na nekoliko mjesta, a uzgred - dok ne pitam licno desmonda, ili jon bon jovija - necu vjerovati salim se, ali o tome je jednom sam darel govorio. NEVER SAY GOODBYE - BON JOVI As I sit in this smokey room The night about to end I pass my time with strangers But this bottle’s my only friend Remember when we used to park On butler street out in the dark Remember when we lost the keys And you lost more than that in my backseat (zamisljam ovo u panterinom izvodjenju i neki tezak rif na ovaj dio ) Remember when we used to talk About busting out - we’d break their hearts Togheter - forever Never say goodbye, never say goodbye You and me and my old friends Hoping it would never end Never say goodbye, never say goodbye Holdin’ on - we got to try Holdin’ on to never say goodbye Remember days of skipping school Racing cars and being cool With a six pack and the radio We didn’t need no place to go Remember at the prom that night You and me we had a fight But the band they played our favorite song And I held you in my arms so strong We danced so close We danced so slow And I swore I’d never let you go Togheter - forever Never say goodbye, never say goodbye You and me and my old friends Hoping it would never end Never say goodbye, never say goodbye Holdin’ on - we got to try Holdin’ on to never say goodbye I guess you’d say we used to talk About busting out We’d break their hearts Togheter - forever elem, kazu da ima jos nekih stvari koje je radio s Panterom, ali ih nije potpisao, po fazonu - samo im je pomogao jer su se nesto privatno zgotivili. nije tema o njemu ali bitno, tip je radio muziku za filmove s majkl kejmenom, i solo naravno (recimo shrek) a poznat je po saradnji sa Ricky Martin, Aerosmith, Bon Jovi, Hanson, Daryl Hall & John Oates, Cher , Kiss, Michael Bolton, Alice Cooper, Joan Jett, Robbie Williams, Iggy Pop, Bonnie Tyler, Ronnie Spector, Motley Crue, Skid Row, Pantera i jos brdo njih. takodje mi se povraca od price kako je desmond upropastio rock n roll i slicne govnarije. poz! Edited August 10, 2005 by blondie Quote
kuruz Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Ma covek otiso u kurac... De se u'vati za smrdljivi black,A I death metal! Ja bi ta 2 pravca zakonom zabranio! Dobro...Grind Core bi ostavio... Ko te pita. Nabolji pravci u metalu. Quote
Kali Agna Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Fenomenalan bend, imaju neki svoj poseban fazon i to cenim. Zao mi je sto nisam imala priliku da ih cujem uzivo pre raspada... Najbolji radovi su mi Cowboys From Hell i Vulgar Display Of Power, mada mi se generalno sve manje - vise svidja Quote
Tomislav Sawyer Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Najbolji radovi su mi Cowboys From Hell i Vulgar Display Of Power, mada mi se generalno sve manje - vise svidja Upravo tako. Vulgar rula. Quote
fap_mashina Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 Ko te pita. Nabolji pravci u metalu. Posteno,niko me ne pita,al' vidis sta su uradili od coveka. E pa nemojte sad,odlican je i far beyond! Quote
RNA Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 Ако сте баш за добру расправу, најбољи је "Power Metal"!!! Quote
Herr_Wolf Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 Ne bre, I am the night!!! Meni je omiljeni Reinventing Steel, a mislim da je najbolje odradjen Great Southern Trendkill... A Avoid The Light mi je otprilike omiljena pesma... Quote
fap_mashina Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 To je zato sto verovatno volis death i black. Jer od Far beyonda sve vise su prisutne neke neartikulisane pesme i deonice,neka disharmonija tipicna za pomenute pravce. Naravno pod nagovorom Anselma! Quote
RNA Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 Ne bre, I am the night!!! Чини ми се да мислиш да се зајебавам. Ја ово најозбиљније причам! Quote
Herr_Wolf Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 To je zato sto verovatno volis death i black. Tako je prijatelju, ti verovatno najbolje znas sta ja volim i zasto Jer od Far beyonda sve vise su prisutne neke neartikulisane pesme i deonice,neka disharmonija tipicna za pomenute pravce. Naravno pod nagovorom Anselma! Volim ja sve od Pantere, samo kazem da mi se ovo najvise svidja, a i sto su duze svirali to su bolje svirali, mozda manje komercijalno i melodichno ali ipak bolje... Чини ми се да мислиш да се зајебавам. Ја ово најозбиљније причам! Ma znam da se ne zajebavas zato se i smejem Mislim, ok je glam Pantera, zezanje i sve to, ali daj budimo ozbiljni Pa oni su prvi odrekli toga... Quote
Recommended Posts