RNA Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 Ко им јебе матер. "Power Metal" је генијалан албум и једини цео албум од Пантере који ја волим да слуша, значи онако у континуитету, без заустављања. А то глам је више био имиџ. Музика никад није имала везе са оним звуком из Лос Анђелеса. Quote
fap_mashina Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 E,a je l' se Darrell malo pred smrt presaltao sa WASHBURNa na DEAN GUITARS? Trazim po netu ko zna po koji put jednu sliku na koju sam slucajno odavno naleteo.I bas mi se cini da je bila washburnovom sajtu to bilo,a sad tamo cak pod artistima koji sviraju njihove gitare i nema darrella. A bila je u slika u vezi sa darrellovom smrcu,nesto kao neki tribute,pa njegovu gitaru uramili kao u sred njihovog staba. A slika-boli glava:uramljena darelova gitara od zlata,ona X oblika bez jednog kraka,ona njegova,a ivice jos izrezbarene nekako,kao da cela gori,jebem li ga odusevio sam se kad sam video.I nikako da pronadjem.Mozda me neko razumeo pa mi pomogne. Quote
Herr_Wolf Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Bas sam juce bio na Dean sajtu i tamo regularno Dime medju njihovim korisnicima, samo ja iz nekog razloga nisam mogao da pristupim njegovoj biografiji... Quote
MURDER Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 E,a je l' se Darrell malo pred smrt presaltao sa WASHBURNa na DEAN GUITARS? Trazim po netu ko zna po koji put jednu sliku na koju sam slucajno odavno naleteo.I bas mi se cini da je bila washburnovom sajtu to bilo,a sad tamo cak pod artistima koji sviraju njihove gitare i nema darrella. A bila je u slika u vezi sa darrellovom smrcu,nesto kao neki tribute,pa njegovu gitaru uramili kao u sred njihovog staba. A slika-boli glava:uramljena darelova gitara od zlata,ona X oblika bez jednog kraka,ona njegova,a ivice jos izrezbarene nekako,kao da cela gori,jebem li ga odusevio sam se kad sam video.I nikako da pronadjem.Mozda me neko razumeo pa mi pomogne. Idijotcino,Nemoj da sisas Patku i da se ubacujes,jebem li ti mamicu seljacino!!! Quote
lemmy sixx Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 To je zato sto verovatno volis death i black. Jer od Far beyonda sve vise su prisutne neke neartikulisane pesme i deonice,neka disharmonija tipicna za pomenute pravce. Naravno pod nagovorom Anselma! Iskren da budem,meni se The great Southern Trendkill uopste ne svidja,ali ne moze se reci da je sve posle Far Beyond...neartikulisano.Reinventing The Steal je sjajan album..."neartikulisane" pesme?Hellbound,Goddamn Electric,Yesterday Don't Mean Shit,Revolution Is My Name...nema tu Anselmovih tripova uopste. Quote
lemmy sixx Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 Ако сте баш за добру расправу, најбољи је "Power Metal"!!! A i ti ga bas preterujes...jeste to dobar album,ali ne moze se meriti sa Kaubojima i Vulgarnom moci. Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 meni je bas TGST najjaci album.... Quote
Kali Agna Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 A i ti ga bas preterujes...jeste to dobar album,ali ne moze se meriti sa Kaubojima i Vulgarnom moci. Slazem se... mada volim sve od Pantere Quote
TurboBoy Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 A i ti ga bas preterujes...jeste to dobar album,ali ne moze se meriti sa Kaubojima i Vulgarnom moci. Podrzavam 100%. Inace Domination mi je omiljena, iako se dvoumim jos uvek izmedju nje i Fuckin Hostile.... Iskren da budem,meni se The great Southern Trendkill uopste ne svidja,ali ne moze se reci da je sve posle Far Beyond...neartikulisano.Reinventing The Steal je sjajan album..."neartikulisane" pesme?Hellbound,Goddamn Electric,Yesterday Don't Mean Shit,Revolution Is My Name...nema tu Anselmovih tripova uopste. Svako ima svog favorita i o ukusima ne treba raspravljati Quote
RNA Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 A i ti ga bas preterujes...jeste to dobar album,ali ne moze se meriti sa Kaubojima i Vulgarnom moci. Не претерујем уопште. То је једини Пантерин албум на ком ми се свиђа ама баш свака песма. Нема ниједне лоше! Quote
DJ_raBo Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 A i ti ga bas preterujes...jeste to dobar album,ali ne moze se meriti sa Kaubojima i Vulgarnom moci. Ne znam za vas, ali je meni Pantera uz Dream Theater omiljeni bend.(koja konbinacija ) jedno 85% njihovih pesama strasno gotivim. Najjaci albumi: Каубоји из пакла и Вулгарни приказ моћи Generalno mi se ne svidja album Reinventing the steel, osim naravno fenomalne Revolution is my name Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 uf meni je Revolution najbolja pesma za sviranje ikada Quote
Ω Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 Meni je I'm Broken interesantna pesma za pevanje... Quote
Reborn ustipak Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 MA oni su bili bogovi. Nikad necu prezalit sto ih vise sigurno ne mogu vidjet uzivo. Cowboys i Vulgar su najbolji. Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 Meni je I'm Broken interesantna pesma za pevanje... sve njihove pesme su interesantne za pevanje pod uslovom da mozes da otpevas... ali Revolution.... God bless you Rex Quote
RNA Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Није то неки проблем уз мало труда. Оне Анселмове грлене дубоке вокале није посебно тешко извући, али како је тај лик вриштао - то не може свако! Quote
fap_mashina Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 Aaaaa pice, parite oci !!!!!!!!! Nije f.a.p. za dzabe pricao,samo sto sam ja video valjda prvu iz serije,zlatna i uramljena u znak secanja na Dimea. Ja ne sviram,ali ima da je kupim pa kud puklo da puklo! Samo mi nije jasno,da l' ovo uopste moze da se svira? Kako se ne iskasapi covek? Quote
DJ_raBo Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 Aaaaa pice, parite oci !!!!!!!!! Nije f.a.p. za dzabe pricao,samo sto sam ja video valjda prvu iz serije,zlatna i uramljena u znak secanja na Dimea. Ja ne sviram,ali ima da je kupim pa kud puklo da puklo! Samo mi nije jasno,da l' ovo uopste moze da se svira? Kako se ne iskasapi covek? Suvise agresivno za moj ukus, ali ko mene sta pita... Quote
Novaliis Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Sta radi sada Phil? Hoce li uopste ostati u muzici.. Quote
Гера Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 ma, anselmo ima sto bendova, sto gitarskih, sto pevackih! pa sad mu je najpoznatiji super joint ritual! Quote
krchulj Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 www.philanselmo.com ovde je jos uvek ona izjava povodom Dimebagove smrti u kojoj kaze da se povlaci iz javnog zivota ili tako nesto... znaci za sada nista... Quote
Novaliis Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Viking Crown mu je bio najjaci projekat! Quote
dudi Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Sta radi sada Phil? Hoce li uopste ostati u muzici.. Čitao sam u BW Bk Magazinu da se vratio u Superjoint ritual i da će izbaciti album uskoro. Trebalo bi to da se pojavi do Decembra tu negde na godišnjicu smrti Dimebaga, Jer će biti memorial pesma posvećeno Dimeu.Mada ne verujem da je on napisao pesmu suviše je on na Koksu da bi imao neke emocije ili mozda grešim ..U svemu kakav je lik u privatnom zivotu to me uopšte ne interesuje ,Ali je dobar pevač i bio i ostaće još neko vreme. Quote
Гера Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 slazem se sa dudijem! covek ima fantasticne glasovne mogucnosti! to se vidi i na prvim albumima gde je izvlacio extra visoko, a i na poznijim gde peva duboko! slusao sam samo jednu pesmu od superjoint-a i nije lose! Quote
Гера Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 jel u tom Viking Crown-u svira gitaru, ili je to neki drugi bend? ortak ima bruka spotova sa anselmom u razlicitim bendovima, pa mi se sve izmesalo! Quote
Recommended Posts