Lucio Holocausto Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Ja sam Dimebaga uvek postovao, i dok je bio ziv... i uvek sam ga trpao u moje najgitariste... Quote
_Grotesque_ Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Dimebag je najfaca, najgitarista i rula! Eto! I oduvek je bio faca, cak i 80-ih. Prva 4 albuma Pantere... Quote
Гера Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 (edited) ne kazem da to vazi za sve, ali vecina je pocela da ga forsira od kad su ga, nazalost, ubili! Edited February 20, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
bradati_simce Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Ja sam Dimebaga uvek postovao, i dok je bio ziv... i uvek sam ga trpao u moje najgitariste... takodje uvek sam ga cenio cak i dok je bio ziv ma sve je to kurac, dok je bio ziv niko ga nije spominjao, ok, cenili su ga, ali ga nisu spominjali, a sad, u svakoj recenici, dimebag ovo, dimebag ono... dajte ljudi.. pricaj to novokomponovanim "metalcima" tek kada su culi da je mrtav i koliko je samo ostavio fanova iza sebe... odma krenuse sa postovanjemi dizanjem dimebaga medju bogove...iako do pre njegove smrti nisu znali ni da je svirao u panteri Quote
Guest Kifla Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 (edited) Fin cika taj dime. Nego, ja imam mp3 od Pantere gde su neke pesme po raznim folderima pa sam morala da ih vadim da bih skrpila jedan album. a pritom su mi naslovi izmesani pa sam mislila da mozda znate jednu pesmu pa da mi kazete sa kog je albuma. ide nesto ovako light comes out of black step and face the fear kill ..... walk the walk right here let the fight begin watch the power soar work the magic now free forever more To je refren. ja u lirikama nisam nasla nista sto bi odgovaralo ovome... Jel ovo uopste pantera? pri kraju mi se cini da cujem philov glas, ali opet mozda mi se samo cini. help Edited March 19, 2006 by Kifla Quote
Crna_Dama Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 pricaj to novokomponovanim "metalcima" tek kada su culi da je mrtav i koliko je samo ostavio fanova iza sebe... odma krenuse sa postovanjemi dizanjem dimebaga medju bogove...iako do pre njegove smrti nisu znali ni da je svirao u panteri To je tačno,nazalost. Quote
StarbreakeR Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 I ja se slazem sa prethodno navedenom konstatacijom...sto je veoma zalosno... Quote
MegaDex Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Dimebag je najfaca, najgitarista i rula! Eto! I oduvek je bio faca, cak i 80-ih. Prva 4 albuma Pantere... E sa ovim se definitivno slazem. A to shto prichate kako ga sad stavljaju u bogove to je potpuno ista situacija kao kad neko posle zeljka joksimovica slusa Children of Boddom a imam u okolini i takvih primera Quote
DIABOLIC Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 nije samo cija Dimebag bio car-CELA PANTERA RAZVALJUJE!!! Quote
Shaman Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Ma dimebag je car . Phil je bio mnogo naduven i prepotentan. Nije da ga mrzim ali... R.I.P. Dimebag Quote
MegaDex Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Pa da Phil je bio ... pa kurcio se mnogo Quote
FromTheMIndOfASickPeople Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Ma dimebag je car . Phil je bio mnogo naduven i prepotentan. Nije da ga mrzim ali... R.I.P. Dimebag kako seresh .. ucini mi uslugu hoces li ? pogledaj malo njihove homevideo dvd izdanja ... fil im je bio igracka za proboj bio je dobar na sceni a i imao je super vocal.... bez njega su kurac. a raspali su se zato sto su prsli unistio ih zivot rnr zvezde kao i sve ostale... ko ne razume nek protica liriku " Sodom - hey hey hey rock n roll star " Quote
FromTheMIndOfASickPeople Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Pa da Phil je bio ... pa kurcio se mnogo ma da vazi. Imam snimak gde ga lik sutne phil padne preko monitora sa stage-a razbije se ko picka... nemojte da lupate kad neznate ... opet kazem PANTERA BI BILA KURAC BEZ P.A. Quote
StarbreakeR Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 a raspali su se zato sto su prsli unistio ih zivot rnr zvezde kao i sve ostale... ko ne razume nek protica liriku " Sodom - hey hey hey rock n roll star " Jaka pesma nema shta...jebe keve... Quote
Black desire Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Jaka pesma nema shta...jebe keve... MA BRE sodomy and lust Quote
MEGGY Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 ja i moje skidanje beleshki sa penis chartova...anselmo bi dobro posluzio zenama...ima velichinu bash bash ma jebes to..nego faca mu je da svrsis odma Quote
Valkyrie Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 odma krenuse sa postovanjemi dizanjem dimebaga medju bogove...iako do pre njegove smrti nisu znali ni da je svirao u panteri Tužno ali istinito Quote
Гера Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 kako seresh .. ucini mi uslugu hoces li ? pogledaj malo njihove homevideo dvd izdanja ... fil im je bio igracka za proboj bio je dobar na sceni a i imao je super vocal.... bez njega su kurac. a raspali su se zato sto su prsli unistio ih zivot rnr zvezde kao i sve ostale... ko ne razume nek protica liriku " Sodom - hey hey hey rock n roll star " a sta ti seres? gotivim ja phila, ali ti kenjas! jesi gledao/slusao mozda neki live gde on hoce da se bije sa likovima iz publike, gde proziva? a kad se kurci sa onim unscared? ili onom tetovazom na glavi? daj, molim te, nemoj da mi pricas da nije bio svestan toga da je zivotinja, i da se tako i ponasao! Quote
MegaDex Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 ma da vazi. Imam snimak gde ga lik sutne phil padne preko monitora sa stage-a razbije se ko picka... nemojte da lupate kad neznate ... opet kazem PANTERA BI BILA KURAC BEZ P.A. Kao prvo momcino nemoj da vredjas neistomisljenike kao drugo svako ima pravo da misli sta mu volja ... drago mi je da ti imas drugacije ali zbog toga ne treba psovati.Niko od nas nije rekao da je Phil slab pevac.Cak sta vise ja ga obozavam.Pricao sam o mom utisku njegovog ponasanja Quote
MegaDex Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Pantera je zakon.I steta je sto su vrlo rano otisli u legende.E da Phil je deo Pantere i ajmo vise da se ne prozivamo zbog gluposti Quote
Immortal_Beloved Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 (edited) Pantera je zakon.I steta je sto su vrlo rano otisli u legende.E da Phil je deo Pantere i ajmo vise da se ne prozivamo zbog gluposti Slazem se u potpunosti..... Dime-a cu uvjek postovati... A Phil je (meni) vrh,a njegovo ponasanje je njegova stvar i ne treba se oko toga svadjati itd. Edited April 9, 2006 by Immortal_Beloved Quote
StarbreakeR Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 PANTERA: VH1's 'Behind The Music' Special To Premiere In May VH1 has set a May 11 premiere date for the "Behind the Music" special on PANTERA. A photo of ex-PANTERA drummer Vinnie Paul being interviewed by Eric of VH1 for the upcoming program can be viewed at this location. The exact air times will be announced soon. PANTERA's career overview CD, "The Best of Pantera: Far Beyond the Great Southern Cowboys' Vulgar Hits!" (Elektra/Rhino), was certified platinum on January 13, 2006 by the Recording Industry Association of America (RIAA) for shipments in excess of one million copies in the U.S. The 16-song "Vulgar Hits!" CD, originally issued in September 2003, was packaged with a bonus DVD boasting 12 videos, including two live performances. The bulk of the material was culled from the band's six major-label releases, but also included were non-album cuts "Cat Scratch Fever" (a cover of the TED NUGENT song that originally appeared on the Polygram soundtrack to "Detroit Rock City") and the BLACK SABBATH cover "Hole in the Sky", previously available only on import. PANTERA's classic "Vulgar Display of Power" (Elektra) album was certified double-platinum in 2004, signifying shipments of more than 2,000,000 units in the U.S. since its February 25, 1992 release. Rhino Video last week released PANTERA's "3 Vulgar Videos From Hell" — a three-DVD set featuring all the band's videos as well as live footage shot during the Monsters of Rock gig in Moscow. Originally released on DVD in 1999, this version features the same content with improved menus and all-new Dolby Digital 5.1 Surround Sound. In fact, it is the first PANTERA release ever in 5.1 Surround Sound. It features: "Cowboys From Hell The Videos", "Vulgar Video", "3 Watch It Go", and "Pantera Live From Monsters of Rock In Moscow". Pa ko ima VH1 gledace...ko nema...pa moze da dodje kod mene Quote
Recommended Posts