MegaDex Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Dobro tvoj izbor.U svakom slucaju probaj da vidis! Quote
Valkyrie Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Nek' neko javi kada ce emisija biti emitovana na (evropskom) vh1 Quote
StarbreakeR Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 (edited) Javljam cim saznam... ...Inace skupljam ljude koji nemaju VH1 da gledamo kod mene...imam Shamana,Dusana(mancica),valjda oce i Kosta,pitacu ga...cinim dobro delo EDIT : Valkyrie, ako imas kablovsku preko SBB pisace u Kablovizoru...ako nemas reci cu ti sigurno... Edited April 14, 2006 by StarbreakeR Quote
Chicken Little 420 Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Izasao Rebel Meets Rebel!!! Juče se u prodavnicama širom sveta pojavio "Rebel Meets Rebel" album koji sadrži poslednje kompletirane snimke ubijenog PANTERA i DAMEGEPLAN gitariste Dimebag Darrell Abbotta. Materijal za ovaj album snimljen je tokom 4 godine a na svirali su još i Vinnie Paul na bubnjevima (Darrellov brat, bubnjar PANTERE i DAMAGEPLAN) kao i basista Rex Brown (PANTERA, DOWN) dok je pevao David Allan Coe, čuveni matori američki county pevač. Quote
eTeRnAl CaRcAsS Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Pa pitanje za sve fanove...sta (sve ne) biste uradili malom deristu koje vam nakon nekog vremena konverzacije o metalu,pravcima,itd.(tipicno prenosenje znanja na mladje generacije ) kaze da Pantera nije neo-thrash,da to u stvari nije ni metal,vec cisto proseravanje.A fora je sto se sa druge strane doticni klinac kurci svojim bendom,sa kojim svira thrash by the way,a tako blati Panteru...I onda kada mu neko stariji kaze da ne lupa,on te jos gleda kao budalu... Definitivno-treba ubiti mladje narastaje,ne!? Quote
MegaDex Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Ma ne iako se debilno ponasaju.Treba im se samo na pravi nacin dokazati da jos moraju neke stvari da gule da bi neke stvari razumeli.Tacka(.)! Quote
eTeRnAl CaRcAsS Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Ma da...isprobano,ali tu je problem.Kao da su se rodili sa kacigom na mozgu,pa nikog ne cuju i ne vide...mnogo su bre zatucani. Quote
Chicken Little 420 Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 hvala na informaciji Jebote, gde si ti?????????????? Quote
MegaDex Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Ma da...isprobano,ali tu je problem.Kao da su se rodili sa kacigom na mozgu,pa nikog ne cuju i ne vide...mnogo su bre zatucani. Pa ne znam ima vremena naucice Quote
Lucio Holocausto Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Nabavio sam neki snimak Dimebag-a kad solira oko 10 minuta... Tad su bili u periodu (predpostavljam) "Power Metal"-a jer je tu vec bio Philip Anselmo, a previse su mladi da bi bili na "Cowboys" (i onako su Hair Metal obuceni) inace solce je EEEEEXXXXTTTTRRAAAAAA!!! Quote
Гера Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 e, cuo sam obradu domination-a od, valjda, bullet for my valentine, i odradili su pesmu do jaja! znaci stvarno! ne volim te nove bendove, ali ono je stvarno super! znaci pesmu su skinuli do tona, sve... i solo... vrh! a ima extra muda! Quote
GEORGE_SOAD Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 i ja nabavih neke dvd -ove Pantera - Austin, TX 1994-05-01 znaci ovaj koncert je ludnica, nije neki kvalitet ali vazna je bina! dok Pantera svira devojke orgiraju, guraju flase i tako to, skroz gole...znaci nikad ludji koncert nisam video, ni ne primetis sta su uopste odsvirali... i ovi nisu losi koncerti ali mi je Texas ostavio utisak, mada u Sacramentu je mnogo bolji kvalitet i mnogo bolja svirka... Pantera - Miami, Fl (2 Cam Mix) 2001-01-04 Pantera - Philadelphia (2 cam) 1999-02-18 Pantera - Sacramento, CA (3 cam mix) 1997-11-17 Quote
MEGGY Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Jebote, gde si ti?????????????? heh ,to sam bila ja boris je u BL,dolazi u petak u Ns pa moze neko okupljanje btw,momci,podelite te koncertice sa meggy Quote
Possessed Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 E LJUDI PAZHNJA OVAMO!!! SUTRA 11.MAJA NA KANALU VH1 BICE PREMIJERNO PRIKAZANO PANTERA BEHIND THE MUSIC!!! NA SAJTU VH1 PISHE DA EMISIJA POCHINJE U 10 (PM) UVECHE! EEEEE SAD TU JE DILEMA PO KOM JE TO VREMENU DA LI JE TO PO EVROPSKOM ILI PO AMERICHKOM TO NISAM SIGURAN,TO ME I KOSHKA JEL AKO OVO PROPUSTIM UBICU SE AAAAAAAAAAAAA! ZATO LJUDI MOLIM VAS SAZNAJTE PA POSTUJTE OVDE DA NE BUDE DILEME,A I DA NA VREME PRIPREMITE VASHE KOMPJUTERE SA TV KARTICAMA I VIDEO REKORDERE EEEEEEEEEEEEE BREEEEEEEEE I OSTALE UREDJAJE ZA SNIMANJE DOBROG ZVUKA I SLIKE!!!! EVO I SAJTA VH1 PA MOZHDA PRONADJE TE KAD POCHINJE PO NASHEM VREMENU! WWW.VH1.COM Quote
Bzuva Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 i ja nabavih neke dvd -ove Pantera - Austin, TX 1994-05-01 znaci ovaj koncert je ludnica, nije neki kvalitet ali vazna je bina! dok Pantera svira devojke orgiraju, guraju flase i tako to, skroz gole...znaci nikad ludji koncert nisam video, ni ne primetis sta su uopste odsvirali... i ovi nisu losi koncerti ali mi je Texas ostavio utisak, mada u Sacramentu je mnogo bolji kvalitet i mnogo bolja svirka... Pantera - Miami, Fl (2 Cam Mix) 2001-01-04 Pantera - Philadelphia (2 cam) 1999-02-18 Pantera - Sacramento, CA (3 cam mix) 1997-11-17 Kako se mozhe docji do tih orgija i ostala 3 koncerta? Quote
GEORGE_SOAD Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 nisu samo ti, imam jos trenutno nisam za razmene... Quote
Гера Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 (edited) е, па, јоване, надам се да ниси пропустио! ако си снимио то ми мораш нарезати! не знам чији је тај канал VH1 (ви ејч ван ), али ако је амерички, онда је по њиховом времену, а ако је у европи, онда је вероватно по централно европском времену! Edited May 11, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Feniks . Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 nisu samo ti, imam jos trenutno nisam za razmene... Ajde nemoj da si takav, ima nas koji bi to gledali. Gledao sam Panteru uzivo ali ne bi bilo lose pogledati te koncerte. Reci neku milionsku cifru koju bi trebalo da platim da mi to narezes Quote
StarbreakeR Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 10 po evropskom...VH1 se emituje za evropu preko sat-a... Quote
Recommended Posts