vudun Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Само још једна ствар, за оне који хоће те старе албуме да набаваљају, на прва три није певао Анселмо Da...trebalo bi da ih je otpevao Terrence Lee, a negde se pominje pod imenom Terry Glaze. Inače, po mom ali i mišljenju većine, nema šta da radi pored tak'e legende kao što je Phil. Svaka čast Anzelmu, da onako otpeva ''Power Metal'' sa tada nepunih dvadeset godina. Quote
vudun Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 magnet - "seymor duncan dimebucker". Sad su napravili i negovu distorziju, ne znam tachno kako se zove... To me baš i ne čudi, s obzirom da potiče iz buržujske porodice. Uostalom, i prvi album Pantere je snimljen u studiju braće Abbot, tj. njihovog ćaleta. Quote
Imenjak Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Шта је ово? А уз то и не ради! pa pise ti... nego menne zanima gde on to postavlja mikrofon koji snima taj mega zvuk... jer ovde koliko ja vidim je samo povezano 6 glava i kutija, a da pritom nijedna nije nijednoj predpojacalo... Jer je bez svrhe da samo signal podeli na 6 delova i da tih novih 6 signala sallje ka glavama koje su identicno podesene... mislim isti bi efekat dobio samo sa jednom gl. ikutijom! mora da se ovo postavi na mestu za muz... da to malo dule objasni! sa kog si sajta to skinuo... mozda tamo pise? poz! Quote
mladen Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Mene tu nista ne cudi i sve mi deluje ok jedino prica o glavama vezane na red otpada po ovoj slici. Mikrofon stavlja na bilo koju kutiju s obzirom da sve imaju isti zvuk a taj signal sa mikrofona ide u mix/razglas. Dime je pravi covek ima LOMOKOTIVU a ne opremu!!! Quote
Bestial Devastation Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 e odavno nisam ulazio na forume thrash-a i vodjeh ono za fila kao tema da je mrtav i vidjeh sto one picke sve pricaju o njemu kakav je to metalac koji ne voli fila i panteru koji kurac oni imaju pravo da ogovaraju i da govore da pantera ne valja nista i da je fill kreten jebo im svima pas mater kad tako misle ......... !!! kreteni !!!!!!!! veze nemaju i nasli su na forume da seru !!!!!!!! Quote
Imenjak Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 http://guitargeek.com/ au, pa care, samo cu da kazem hvala... ovo je super sajt... ima svega, i to bas onih stvari koje sam oduvek trazio... nego, nije mi jasno sta on dobija po ovoj slici, posto nema ni dva pojacala u redu a ne sest... poz! Quote
krchulj Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 nije ni meni al' ajde... videcju ako ima neshto na randall-ovom site-u (ako uopshte tako neshto postoji) btw. pogledaj shta koristi angus yang. Quote
krchulj Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 Warhead Features: Two channels Independent gain and master volume Dual 3 band active EQ's with midsweep on distortion channel 9 band graphic EQ 16 Digital EFX with Level Control FX loop Channel switching Foot Switch C.C. Solid State 300W power izgleda da ipak ima distorziju na svakoj glavi i da svaka glava radi nezavisno od ostalih. Znachi, izgleda da je ona pricha o vezivanju glava u red netachna. Ma ustvari vidish i sam o chemu se radi. 9 band graphic EQ - do jaja fora. ovo je sve meni danas isprichao Mladen, nego sam ja zaboravio... shta cjes pijana glava... danas smo imali ispite pa smo se ochukali u nekoj kafani u BGD-u, i on mi je to prichao. Quote
Guest Deathwish CFH Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 e odavno nisam ulazio na forume thrash-a i vodjeh ono za fila kao tema da je mrtav i vidjeh sto one picke sve pricaju o njemu kakav je to metalac koji ne voli fila i panteru koji kurac oni imaju pravo da ogovaraju i da govore da pantera ne valja nista i da je fill kreten jebo im svima pas mater kad tako misle ......... !!! kreteni !!!!!!!! veze nemaju i nasli su na forume da seru !!!!!!!! Tako je brate ja bih to sve ispresavijao ! FOREVER STRONGER THAN ALL ! Quote
Imenjak Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 btw. pogledaj shta koristi angus yang. pa tako sam i mislio, on ti je iz stare skole... gitara kabl i pojacalo pa kidaj... tako sam i ja mislio da radim ali nisam nasao jcm 800 nigde jebiga poz! Quote
scum Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 malopre na ovom koncertu u bloku 45 pevac benda rece da je phil anselmo preminuo... na google newsu nema nista o tome.... da li neko zna o cemu je rec? opet klinicka smrt ili ovaj put za stvarno? Quote
scum Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 mislio sam na pevaca good eye closed.... Quote
RNA Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Досадни сте више са том причом. Није потврђено, кад буде било онда је УМРО. Quote
Imenjak Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 a ko je to jos objavio/rekao? ma neki anonimusi... nije mrtav... to je neko pustio buvu... a pola sveta se popalolo....i pola ljudi nose maice Phil Anselmo R.I.P. jebiga, kretenizam! Quote
Frankenchrist Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 A lik "umire" bukvalno triput godisnje... Quote
RNA Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 a ko je to jos objavio/rekao? Ено, имаш читаву посебну тему са неколико страна где су људи разглабали да ли је рикнуо или не. Само једну ствар. Читао сам пажљиво поруке на тој теми и морам рећи да се слажем са онима који су рекли да кад је неко такав кретен и потпуно неодговрно приступа свом животу и није штета ако умре, јер се то могло и очекивати. Мени је жао кад људи као Чак Шулдинер умру стицајем несрећних околности, а не због своје неодговорности или непромишљености. Наравно да би ми Фил недостајао као певач и човек који је пуно урадио у металу, али ако се њему не живи, ја нећу бити ту да кукам за њим. Quote
Karlo SE Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Ено, имаш читаву посебну тему са неколико страна где су људи разглабали да ли је рикнуо или не. Само једну ствар. Читао сам пажљиво поруке на тој теми и морам рећи да се слажем са онима који су рекли да кад је неко такав кретен и потпуно неодговрно приступа свом животу и није штета ако умре, јер се то могло и очекивати. Мени је жао кад људи као Чак Шулдинер умру стицајем несрећних околности, а не због своје неодговорности или непромишљености. Наравно да би ми Фил недостајао као певач и човек који је пуно урадио у металу, али ако се њему не живи, ја нећу бити ту да кукам за њим. Amin! Quote
Azog-Gauroth Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 ts-ts-ts. mislim da je phila sjebao black. Quote
Frankenchrist Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Fila je sjebala droga, kakav Black... Quote
C.A_R.I.A. Posted September 22, 2004 Author Report Posted September 22, 2004 ej smorili ste, na stranim sajtovima nema ni rec o tome,kao ni na philovom site-u... valjda bi na njegovom site-u stajalo da je umro!!! ma 202-ka.. Po njima COF su trebali vec da sviraju... ajd sad da ne pominjemo vise tu "navodnu" smrt. Quote
Recommended Posts