Wise Owl Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Pustih upravo (skoro da sam zaboravila da Pantera postoji - sto je nedopustivo) U sto mi upravo prija, posle duzeg vremena DOMINATION :SLEMOVANJE: :SLEMOVANJE: Yeah! Quote
MegaDex Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Revolution is my name je primer kako Dime i Kerry razbijaju masu muzikom Quote
DJ_raBo Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Revolution is my name je primer kako Dime i Kerry razbijaju masu muzikom Slazem se ali i dalje mislim da je king prepotentni glavonja Quote
StarbreakeR Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Slusao sam album Power Metal i meni je jace od bilo cega sto su radeli posle '90-tih... ...Moje skromno misljenje... Quote
MegaDex Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 ok ... ali mislim da nije bas tako ali kako volis Quote
Black desire Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 (edited) Stara Pantera je kvlt... Edited July 21, 2006 by Black desire Quote
MegaDex Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 hmmm...nesto se ovde jako sumnjivo desava aaaaaa???? Quote
Black desire Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 DA ali je nova napravila ogroman haos To stoji... Quote
DJ_raBo Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Slusao sam album Power Metal i meni je jace od bilo cega sto su radeli posle '90-tih... ...Moje skromno misljenje... Ima na tom albumu par dobrih ostvarenja, ali ipak, po meni se ne moze porediti sa kasnijim radovima Quote
Marijeta Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Tuga jedna da se tako mocan bend raspadne.....ama bre oni su trebali da postoje jos 100000 god. Em sto su odlican bend, a da ne pricam kolko mi je Rex sladak... Quote
Жвакић Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Da li je neko od vas slusao mozda albume pre Power Metal-a? CFH je najbolji zato sto je najveseliji album! Quote
Wise Owl Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Da li je neko od vas slusao mozda albume pre Power Metal-a? CFH je najbolji zato sto je najveseliji album! Verovatno su svi ljudi koji su postovali na ovoj temi slusali SVE sto je Pantera ikada napravila Cemetery Gates - veselo, nema sta Quote
Valkyrie Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Preslušala sve, ali mnoge ne brojim. Kao i mnogi ovde, verujem. I opet sam zakleti fan Btw postali su veseli tek kasnije. Zato i ne slušam Novu Panteru. Quote
Жвакић Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Otkud znam. Ja sm ipak nov ovde. Dobro ta pesma mozda i nije, ali zato naslovna, druga, treca...iha! A da li je neko cuo Light comes out of black, Badge, Avoid the light? I daaa, da li je neko slusao Rebel meets rebel? Quote
Vresište Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Otkud znam. Ja sm ipak nov ovde. Dobro ta pesma mozda i nije, ali zato naslovna, druga, treca...iha! A da li je neko cuo Light comes out of black, Badge, Avoid the light? I daaa, da li je neko slusao Rebel meets rebel? Psycho Holiday i Primal Concrete Sledge veseli? Ok, chovek svaki dan nauchi neshto novo... Inache, i dan danas mi nije jasno kako neko mozhe da uzme power metal (album) ozbiljno... Quote
Жвакић Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Ne samo te dve nego i ostale, osim Cemetary gates i Sleep. A zasto mi neko ne odgovori da li je cuo za Rebel Meets Rebel? Quote
Valkyrie Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Singl side projekta članova benda sa nekim country pevačem. Sigurna sam da Anselmo peva sa ovim likom, ne znam da li su umešani i ostali. Bezveze mi deluje, tipa country thrash Zašto? Quote
Recommended Posts