Жвакић Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Tu su svi sem Fila. E to zvuci prilicno veselo! Pitam iz radoznalosti. A da li je neko cuo pesme Badge, Ligth comes out of black i Avoid the light? Quote
Álvaro Recoba Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Гледао сам малопре Pantera Behind the Music на VH1 . Добро направљено . Quote
Жвакић Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Ja sam gledao drugi i treci deo posto sam upao kasno. Iznervirao sam se tokom treceg dela! Onaj Fil deluje malo uduvano. Quote
Vresište Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Iznervirao sam se tokom treceg dela! Onaj Fil deluje malo uduvano. MOLIM!!!!Ama shta malo uduvano!!! Pa chovek overavao a ti `malo uduvano`... Samo jedan kratak citat od istog: You'll never be the father I am. The bastard father to The thousands of the ugly, criticized, the unwanted. The Ones with fathers just like you. We're fucking you back. I'm shoving my life right down your throat. Can I Find the guts? Can I feel the heart? Look at the Ground as you choke me up, does it taste like tequila? Or failure? We're fucking you back. Bananaman Posted on 5. 8. 2006, 23:54 A da li je neko cuo pesme Badge, Ligth comes out of black i Avoid the light? Nisam osim ako nisu u pitanju dve studijske stvari sa official livea, koje su bile blago prosechne kao i ona tuga shto je usledila (Reinventing...). Shto si zapeo sa te tri stvari, tj. shta je tako specijalno u vezi sa njima, Bananamene? Quote
Radnaskela Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 ja ću da odgovorim umesto bananamena. ja nisam čuo avoid the light ali sam čuo light comes i the badge. the badge je obrada koju su radili za film vrana i do jaja je. a light comes out of black je pesma koju su radili sa halfordom i isto je esktra. Quote
Radnaskela Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 ja ću da odgovorim umesto bananamena. ja nisam čuo avoid the light ali sam čuo light comes i the badge. the badge je obrada koju su radili za film vrana i do jaja je. a light comes out of black je pesma koju su radili sa halfordom i isto je esktra. Quote
Wise Owl Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 ... a light comes out of black je pesma koju su radili sa halfordom i isto je esktra. Sa Halfordom su odradili i pesmu "I'm The Night" Takodje ekstra Quote
Жвакић Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Sa Halfordom su odradili i pesmu "I'm The Night" Takodje ekstra I am the night sa Halfordom? To nesam znao. Quote
Herr_Wolf Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Meni je Avoid the Light mozda i najbolja pesma koju su uradili... Quote
Amphitritê Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Message in Blood je opaka stvar Quote
Feniks . Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Message in Blood je opaka stvar Slazem se, jako opasna stvar! Quote
Жвакић Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Avoid the light su uradili za film Drakula 2000. Takodje i Slejer pesmu Bloodline. Meni se "Poruka u krvi" ne dopada nesto preterano. Quote
Radnaskela Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 (edited) sve od pantere je zakon. sve što su oni ikada napravili je do jaja. ja naravno podrazumevam samo panteru 90 tih a ne 80 tih. mnogi ljudi vole samo cowboyse i vulgar. ja volim sve. ja volim ta dva albuma ali takodje volim i far beyond i great southern i reinventing. sve je od njih zakon. Edited October 9, 2006 by Kinez Quote
Amphitritê Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Zakon! Zaista si to lepo srocio Quote
Feniks . Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 A volim i The art of Shredding Pogotovo pocetak na bubnjevima! Imao sam to na video, snimak sa koncerta, mislim sa turneje sa Judas Priest, stvarno mocno zvuci! Kako covek ubija bubnjeve! Quote
Feniks . Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Volim vas kad tako pametno razmisljate. Sad bi vas sve castio picem pa da se lepo ispricamo! Quote
Feniks . Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 da znas da bi mi stariji mogli da organizujemo neko druzenje. Da uz pice i dobru muziku pricamo o nasim lepim danima... Ja bas imam neki razlog da castim pa bi prvo druzenja ja mogao preuzeti na sebe. Quote
Amphitritê Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Da mod ne bi vrisnuo od spama, pisi na pp Quote
Жвакић Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Meni su svi njihovi albumi dobri. Preferiram one od Kaubojaca pa nadalje, ali i oni stari nisu tako losi. Quote
MegaDex Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Meni je uglavnom sve odlicno od Pantere al sa tim utiskom ne mogu nikako biti pristrasan Quote
Radnaskela Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 jel neko od vas ovde čuo za pesmu od pantere, immortally insane? ako jeste, reci te mi šta mislite o njoj. Quote
Herr_Wolf Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Ok je... Nije mi medju 15 omiljenih od Pantere, ali nije losa... Inace meni fale albumi Power Metal i Metal Magic, ima li ih neko mozda? Quote
Recommended Posts