dudi Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Bila, videla, dozivela!!! Nije MOZDA njajbolji, vec je UBEDLJIVO najbolji koncert na kojem sam bila!!! Jbt.matori, al` ce da nas mladja pokolenja hejtuju zarad ovoga! Budimpešta 1997e KIS stadion pred black sabbath jel to ? Quote
MegaDex Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Prekinite vise...hvata me kriza Quote
RNA Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 U svemu tome ko je crtao omote albuma I am the night i metal magic dao bi mu jedinicu Pogledaj prvo omote za Battleaxe "Burn This Town" i posebno Hydra Vein "Rather Death Than False Of Faith", pa ces se mozda predomisliti. Mozda cak i Laaz Rockit "City's Gonna Burn"... Quote
MegaDex Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Video sam taj omot za Battleaxe...i bas je bezveze!!! Quote
Angelystor Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 More sto se tiche thrash cover Artillery-Terror squad je na prvom mestu sto se tiche grozno losheg covera, ali zato jedan od najboljih thrash albuma. Quote
Grobodan Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Philip Anselmo Viewing Topic: Pantera doso covek da vidi sta pisete Quote
Guest Syrant Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Philip Anselmo Viewing Topic: Pantera doso covek da vidi sta pisete Najgori omot....Definitivno Tozovac i singl ''Ja sam Ja Jeremija''...U svetu je proglašen za najgori i najobsceniji omot ikad, a ako ga niste videli, pronadjite ga, pa cete shvatiti...Niko nema što Srbin imade, ali očigledno ne misle svi tako... A što se Pantere tiče, jedino ''Far Beyond Driven'' odskače idejom, ostali omoti su im manje više onako, a one sa Terencom u ranoj fazi ne bih da pominjem. Na ''I am the Night'' i logo su poprilično usrali...kao da ga je neko sa zuboboljom radio. Quote
MegaDex Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 ma Tozovac ima primat...JA SAM JA JEREMIJJAAA PREZIVAM SE KRSTIIIC :) :) Quote
dudi Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 A kakav je taj omot od Tozovca ? Baš me zanima kad je već dobio svetsku medalju Quote
MegaDex Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Nisam za taj uspeo da nadjem sliku ali i ovaj je ubica...provali samo taj stil samog covera Ocajno brale :) :) :) Braco i sestre primerak br.2 pa ocenite sami Jeremija je omot gde je Tozovac na topu...to je neprevazidjeno ali i ovi su legendarni Quote
krchulj Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Jebote, moram da se ošišam ovako Quote
Feniks . Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Bila, videla, dozivela!!! Nije MOZDA njajbolji, vec je UBEDLJIVO najbolji koncert na kojem sam bila!!! Jbt.matori, al` ce da nas mladja pokolenja hejtuju zarad ovoga! Mogu samo da nam zavide Kako ide ona cuvena pesma? Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni sto nas ne voleeeeeeee Budimpešta 1997e KIS stadion pred black sabbath jel to ? Tako je. Jos jedan matorac Quote
Jabba the Hutt Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Najgori omot....Definitivno Tozovac i singl ''Ja sam Ja Jeremija''...U svetu je proglašen za najgori i najobsceniji omot ikad, a ako ga niste videli, pronadjite ga, pa cete shvatiti...Niko nema što Srbin imade, ali očigledno ne misle svi tako... A što se Pantere tiče, jedino ''Far Beyond Driven'' odskače idejom, ostali omoti su im manje više onako, a one sa Terencom u ranoj fazi ne bih da pominjem. Na ''I am the Night'' i logo su poprilično usrali...kao da ga je neko sa zuboboljom radio. Jebote, Tozovac... Moj cale se svaki put kad vidi tog coveka na TVu cudi kako je on jos jebeno ziv, i prica mi da su u njegovom selu kada je bio bash bash klinac na razglasu pustali Tozovca(moj matori je 1952, a ziveo je u selu koje je slik a i prilika onog iz "Tri Karte Za Holivud") Inace vrh vrhova svih omota ikada je od nekog folk debila, zaboravio sam mu ime, u svakom slucaju tip stoji medju gomilom seljackih kuca koje gore, a naziv tog singla je "Zapalicu celo selo" Bila je ta slika u jednom CKM-u Quote
RNA Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Slobodan Jovanovic, ako se ne varam, slucajno imam bas taj CKM. Quote
dudi Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Jebote, Tozovac... Moj cale se svaki put kad vidi tog coveka na TVu cudi kako je on jos jebeno ziv, i prica mi da su u njegovom selu kada je bio bash bash klinac na razglasu pustali Tozovca(moj matori je 1952, a ziveo je u selu koje je slik a i prilika onog iz "Tri Karte Za Holivud") Inace vrh vrhova svih omota ikada je od nekog folk debila, zaboravio sam mu ime, u svakom slucaju tip stoji medju gomilom seljackih kuca koje gore, a naziv tog singla je "Zapalicu celo selo" Bila je ta slika u jednom CKM-u jebote koji horror Čovek kidnuo iz ludare i snimio ploču ajde postavite i taj omot Quote
MegaDex Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Ma to su sve legende srpskog cover designa :) :) Ma to su sve legende srpskog cover designa :) :) Quote
Amphitritê Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Ma, dajte i Philovu fotku, neku najstrasniju Quote
StarbreakeR Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 (edited) Slobodan Jovanovic, ako se ne varam, slucajno imam bas taj CKM. Ma nemoj da se vadis sada, znamo da volis ti to potajno da vrtis na vinylu Edited November 28, 2006 by StarbreakeR Quote
The Trooper Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 hehe... ko voli nek izvoli Пантера (Википедија) Quote
Amphitritê Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Josh se ortakinaj i ja prosipamo od smeha pogotovo zbog dela sex, drugs&alco Quote
The Trooper Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Josh se ortakinaj i ja prosipamo od smeha pogotovo zbog dela sex, drugs&alco heh pa sta da ti kazem... ima mnogo toga na vikipediji, nesto je cak i tachno... Quote
MegaDex Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 :) :) Nesto je cak i tacno :) :) Bravo trooper Quote
The Trooper Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 :) :) Nesto je cak i tacno :) :) Bravo trooper sto jel sam reko nesto pogreshno? Quote
dr.lecter Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Budimpešta 1997e KIS stadion pred black sabbath jel to ? Da vidimo Ljubljana ´91 radijatori Judas-ima Düsseldorf ´92 radijatori Megadeth-u Quote
Recommended Posts