Nagaroth Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Aaaaaaaaaaaaa, to je ogromna cupava kosa ,bez bradice lepo obrijan ,sav u kozi,mozda i nasminkan :) --------------------------------------- There is no pain Where strenght lies Quote
RNA Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Дефинитивно нашминкан! Носио је 5-6 година леопардске хеланке. Quote
Nagaroth Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Pa bolji je od Bruca koji je imao karirane helanke A jel i Winnie isto bio u tom glam fazonu??? Quote
М Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 A jel i Winnie isto bio u tom glam fazonu??? Slika vredna gomilu rechi. xD Quote
MegaDex Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 ha ha ha :) Vido sam tu fotku...razvaljuje...Revolution is their name Quote
М Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Revolution WAS their name........ x( Bedak......... Da ne izostavim....... R.I.P. Dime.... Da znam bilo je chizi al bilo je jache od me Smrc Quote
RNA Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 ha ha ha :) Vido sam tu fotku...razvaljuje...Revolution is their name То је фотка из "Power Metal" педиода. Ево једне мало раније. Quote
М Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Ma daj bre, vidi kako je mrshav na ovoj slici, kad ga vidim na "skorashnjim" slikama, debo ko prase u sarmi..... Da, bio je i on nekad mali..... Quote
dr NIK@ Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Slika vredna gomilu rechi. xD haaaaaaaaaa... kako je dobra slika Quote
MegaDex Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 То је фотка из "Power Metal" педиода. Ево једне мало раније. e sad si me odusevio totalno...cool...klinje...ehhhh bese to davno... eeee a da te pitam....jel znas gde je i kad snimljeno ovo???Aj postuj ako nije frka Quote
RNA Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 e sad si me odusevio totalno...cool...klinje...ehhhh bese to davno... eeee a da te pitam....jel znas gde je i kad snimljeno ovo???Aj postuj ako nije frka Погледај на сајту на коме пише ово, има тачна информација, мрзи ме сад да копам. Мислим да је 1984. у Арлингтону или Даласу. Иначе, овај певач није из Пантере из тог периода, да не буде забуне. Дакле, није Тери. Quote
Џрк Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 (edited) Evo jos jedne mlade slike, sa Jaymzom Edited April 6, 2007 by Heavy jerk Quote
RNA Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Ту слику, вала, никад нисам видео. Одлична је! Quote
Nagaroth Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Aaaaaaaaa ,znaci brate valjao sam se od smeha jedno 10 min cak mi suze krenule! :) :) Brate kako je njima bilo DO JAJA!Ali Tigrasta gitara ne toje stvarno genijalno :rockdevil:!Koliko godina imao Darell tu strasno je mrasav! R.I.P DimeBag our brother in metal! Quote
RNA Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 Мислим да је био ту негде око пунолетства, која година доре-голе. Quote
Nagaroth Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 Mladi metalac jos ne iskusan!He hehe ! Quote
-Abraxas- Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Ek,mocne slika,kada ih vidim odmah zazalim zasto ja tada nisam imao nekih 20tak godina,samo zbog helanki.Leopardske helanke su stvarno trve,ali skroz. Quote
Recommended Posts